Fordi jeg siger det!

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Sophaya
Indlæg: 2357
Tilmeldt: 22. aug 2015, 11:26
Kort karma: 451
Likede indlæg: 4354

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Sophaya » 20. sep 2015, 13:19

Gedeost på pizza er gudespise.
1
cat has nine lives babe
nine lives to itself
but you only got one

x
Brugeravatar
Daine
Indlæg: 8077
Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
Kort karma: 1080
Geografisk sted: Midtjylland
Likede indlæg: 10504

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Daine » 20. sep 2015, 14:00

Jeg er normalt slet ikke til frugt i salater (med undtagelse af frugtsalat ...), men jeg har fundet ud af, at syrlig æble i en spidskålsalat smager virkelig godt. Galia/honningmelon er også lækkert i salater, men det er også det.
0
Der er to mænd i verden, der bestandig krydser min vej, den ene er ham jeg elsker, den anden elsker mig.
Den ene er i en natlig drøm, der bor i mit mørke sind, den anden står ved mit hjertes dør, jeg lukker ham aldrig ind.
Brugeravatar
Fuck.exe
Indlæg: 525
Tilmeldt: 13. aug 2015, 21:53
Kort karma: 138
Likede indlæg: 1747

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Fuck.exe » 20. sep 2015, 14:31

For nogle uger siden, fik jeg en spidskålsalat med vanilje. Det var så forkert :whine:
0
Gulvaber er også mennesker.
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 6902
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 383
Likede indlæg: 7221

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Flora » 20. sep 2015, 14:39

Sesamolie i stegte nudler skal stoppes omgående. Stegte nudler er lækkert, men bliver SÅ skuffet, hvis jeg bestiller det på en restaurant/take out sted og det så er sølet til i sesamolie. Det giver den klammeste bismag og ødelægger hele måltidet :evil:
0
Debattens sødeste :engel:
Brugeravatar
vibbsen
Indlæg: 1759
Tilmeldt: 17. sep 2015, 17:26
Kort karma: 435
Likede indlæg: 5061

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf vibbsen » 20. sep 2015, 15:00

Sophaya skrev:
Whoosh skrev:
Sophaya skrev:... bruns sovs i store mængder og franske kartofler så man kan dyppe dem direkte i sovseskålen.

Eller som det hedder her 3. juledag: Brun dip. :-D


Så længe efter juleaften er sovseskålen tømt for længst herhjemme :D


Det sker så ikke her.....Hver eneste år så går jeg totalt sovseamok juleaften....Rekorden er 4 liter....Til 4 mennesker :fløjt: Sidste år blev min bror faktisk dårlig af sovsen fordi han spiste for meget....
2
JEG TÆLLER TIL 3...OG JEG TÆLLER ENNNNN...OG JEG TÆLLER TOOOOO
Brugeravatar
sigge
Indlæg: 2883
Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:38
Kort karma: 204
Likede indlæg: 3858

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf sigge » 20. sep 2015, 15:28

Risalamande skal være med masser af hakkede mandler og ægte vanilje - aldrig ALDRIG mandelessens! Og kirsebærsovsen skal være lun.

Hold så den citron langt væk fra mine æbleskiver.

Og så er frikadeller i øvrigt lavet på hakket kalv/flæsk, mens karbonader(!) er med rent svin (og paneret i æg og rasp).

Stegt flæsk smager godt både med og uden panering, og det ene er ikke mere rigtigt end det andet. Bare der er rigeligt med persillesovs.

De franske kartofler til julemaden skal ikke være varme.

Det er en dødssynd at blande sky fra and og flæskesteg for at lave sovs juleaften, det ødelægger jo den gode smag af flæskestegssovs.
3
Brugeravatar
Whoosh
Indlæg: 2099
Tilmeldt: 11. aug 2015, 11:54
Kort karma: 333
Likede indlæg: 2945

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Whoosh » 20. sep 2015, 15:30

Er det med mandelessens i risalamande egnsbestemt?
Jeg har aldrig oplevet det.
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8403
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10254

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Fru Sunshine » 20. sep 2015, 15:33

sigge skrev:Risalamande skal være med masser af hakkede mandler og ægte vanilje - aldrig ALDRIG mandelessens! Og kirsebærsovsen skal være lun.

Hold så den citron langt væk fra mine æbleskiver.

Og så er frikadeller i øvrigt lavet på hakket kalv/flæsk, mens karbonader(!) er med rent svin (og paneret i æg og rasp).

Stegt flæsk smager godt både med og uden panering, og det ene er ikke mere rigtigt end det andet. Bare der er rigeligt med persillesovs.

De franske kartofler til julemaden skal ikke være varme.

Det er en dødssynd at blande sky fra and og flæskesteg for at lave sovs juleaften, det ødelægger jo den gode smag af flæskestegssovs.


Fuldstændig enig i, at flæskestegssovs og andesovs aldrig må komme i berøring med hinanden. And er noget ækelt væmmeligt stads og sovsen smager af det.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
vibbsen
Indlæg: 1759
Tilmeldt: 17. sep 2015, 17:26
Kort karma: 435
Likede indlæg: 5061

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf vibbsen » 20. sep 2015, 15:46

Wizzze skrev:
Persnikedy skrev:
vibbsen skrev:
Persnikedy skrev:Der skal ikke rejer i tarteletter! :cuss:
Der er nogle som kan lide de små ækle væsner men de høre ikke til som spise og da slet ikke i tarteletter

(er igang med at lave høns i asparges så kom lige i tanke om at der var nogen der var så langt fra almindelig anstændighed at de gør sådan)


I vores lokale "center" ligger der en Cafe hvor man kan få "lette retter"....Her har jeg engang bestilt deres luksustarteletter, Det dækkede over tarteletter med høns i asparges. Og rejer..... :gisp:

Jeg havde også en svigerfamilie engang som elskede tarteletter med fiskeboller og rejer :puke: :puke: :puke: FY FOR SATAN


Hvor er det trist at nogen vil ødelægge noget så vidunderligt som tarteletter.

Og fiskeboller er i sig selv forkerte. De smager af gammel fisker spand. Næ du, melboller FTW :-D


Man kan da ikke lave forloren Pilskade uden fiskeboller :8:
ej ej ej, I er jo fuldstændig ude på et sideplan, hvad skal der dog blive af jer :stoned:


Jeg afskyr Forlores skildpadde...Fy-for-ytter.. :badr: :badr: :badr:
0
JEG TÆLLER TIL 3...OG JEG TÆLLER ENNNNN...OG JEG TÆLLER TOOOOO
Brugeravatar
Pjeps
Indlæg: 1911
Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
Kort karma: 314
Geografisk sted: Det skønne København
Likede indlæg: 2736

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Pjeps » 20. sep 2015, 16:46

Forloren skildpadde er hundemad.
3
:ninja:
Brugeravatar
Pjeps
Indlæg: 1911
Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
Kort karma: 314
Geografisk sted: Det skønne København
Likede indlæg: 2736

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Pjeps » 20. sep 2015, 16:52

Liseletpåtå skrev:
Pjeps skrev:Forloren skildpadde er hundemad.


Jeg ville f... ikke byde min hund det, hvis jeg havde en!

Men det ligner og lugter af det man hælder ud af en dåse hundemad.
1
:ninja:
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8403
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10254

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Fru Sunshine » 20. sep 2015, 21:48

Skipperlabskovs er godt.
3
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
DetSorteCirkus
Indlæg: 7310
Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
Kort karma: 898
Likede indlæg: 14092

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf DetSorteCirkus » 20. sep 2015, 22:24

Chokolade med højt kakaoindhold smager surt, skal holdes ude af min mad og egentlig bare dø.
0
Beetles and eggs and blues and pour a little everything else - Cocteau Twins
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 9007
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1949
Likede indlæg: 11151

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Wizzze » 20. sep 2015, 22:37

DetSorteCirkus skrev:Chokolade med højt kakaoindhold smager surt, skal holdes ude af min mad og egentlig bare dø.


Du har bare ikke smagt de rigtige endnu, Friis Holm og Bojesen laver utrolig god chokolade, og selv med meget høje procenter, smager det ikke bittert eller "hårdt", men blødt og chokoladet :lun:

http://shop.oialla.com/pages/om-oialla

http://www.friis-holm.dk/da/
0
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
DetSorteCirkus
Indlæg: 7310
Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
Kort karma: 898
Likede indlæg: 14092

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf DetSorteCirkus » 20. sep 2015, 23:10

Wizzze skrev:
DetSorteCirkus skrev:Chokolade med højt kakaoindhold smager surt, skal holdes ude af min mad og egentlig bare dø.


Du har bare ikke smagt de rigtige endnu, Friis Holm og Bojesen laver utrolig god chokolade, og selv med meget høje procenter, smager det ikke bittert eller "hårdt", men blødt og chokoladet :lun:

http://shop.oialla.com/pages/om-oialla

http://www.friis-holm.dk/da/


Jeg tvivler. Jeg har smagt det i mange forskellige kvaliteter og prislag, og den sure bismag er der altid.
Det er det samme med kaffe.
0
Beetles and eggs and blues and pour a little everything else - Cocteau Twins

Tilbage til "Mad og drikke"