Fordi jeg siger det!

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 9368
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 2010
Likede indlæg: 11602

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Wizzze » 23. sep 2015, 17:48

Skumfidusen skrev:Hvis man skal lave stegt flæsk med persillesovs er der kun EN rigtig måde at gøre det på. Giv flæsken til hunden. Find på noget andet! Det er en rigtig god opskrift på stegt flæsk. "Uhmn, det her overbrankede stykke svinefedt smager virkelig godt, efter vi erstattede det med en god kotelet og stegte den lige tilpas", vil man så høre rundt omkring bordet.


Du er vist ikke særlig glad for dit pas! ;)
Det er jo nationalretten, det siger Dan selv, bare pas (hø hø) på, de ikke kommer og eskorterer dig til grænsen :devil:
2
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8403
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10259

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Fru Sunshine » 23. sep 2015, 17:53

Karkluden skrev:
Fru Sunshine skrev:
Karkluden skrev:
Fru Sunshine skrev:Jeg elsker kartoffelsuppe
Tunmousse skal laves med smør

Og det er et helvede at have enormt sensitive smagsløg (det lyder pænere end at være kræsen), når man så får skudt i skoene at man bare er barnlig eller ikke har smagt det på den "rigtige" måde.
Jeg kan godt respektere at folk kan lide noget andet, end jeg kan, men det er godt nok tit, det ikke gælder den anden vej.

Jeg har ikke sensitive smagsløg eller er kræsen, jeg har meget få ting, jeg slet ikke rører (og jeg kan fx godt spise kartoffelsuppe og wok, det er bare ikke med glæde), men jeg forstår virkelig heller ikke den der - "det er, fordi du ikke har smagt det rigtigt". Næh? Når jeg nu faktisk ikke bryder mig om smør i andet end bagværk sådan rigtigt, så giver det vel meget god mening, at jeg ikke kan lide det blandet sammen med fisk osv. Og folk tager det som en personlig fornærmelse, hvis man ikke kan lide noget, de kan lide :lol:

Jeg tager det kun personligt, når det drejer sig om flødeskum og brunsviger :lol:
Ej, men det er jo rigtigt nok.

Altså jeg forstår heller ikke, at nogle ikke kan lide bananer, chokolade eller rosenkål. Men jeg respekterer da, at det kan nogle personer ikke. Hvis de sidder, og gagger, mens jeg spiser det, bliver jeg lidt vredladen (medmindre de har en god undskyldning som kemo-kvalme), men for at jeg ikke lige skal servere dét eller de ytrer, at de ikke bryder sig om det. Så siger jeg sgu da ikke "det er, fordi du ikke har smagt RIGTIG chokolade". :D

Jeg gav dig også ret.
:kys:
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Karkluden
Indlæg: 1745
Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:30
Kort karma: 255
Geografisk sted: Aarhus
Likede indlæg: 2494

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Karkluden » 23. sep 2015, 17:57

Fru Sunshine skrev:
Karkluden skrev:
Fru Sunshine skrev:
Karkluden skrev:
Fru Sunshine skrev:Jeg elsker kartoffelsuppe
Tunmousse skal laves med smør

Og det er et helvede at have enormt sensitive smagsløg (det lyder pænere end at være kræsen), når man så får skudt i skoene at man bare er barnlig eller ikke har smagt det på den "rigtige" måde.
Jeg kan godt respektere at folk kan lide noget andet, end jeg kan, men det er godt nok tit, det ikke gælder den anden vej.

Jeg har ikke sensitive smagsløg eller er kræsen, jeg har meget få ting, jeg slet ikke rører (og jeg kan fx godt spise kartoffelsuppe og wok, det er bare ikke med glæde), men jeg forstår virkelig heller ikke den der - "det er, fordi du ikke har smagt det rigtigt". Næh? Når jeg nu faktisk ikke bryder mig om smør i andet end bagværk sådan rigtigt, så giver det vel meget god mening, at jeg ikke kan lide det blandet sammen med fisk osv. Og folk tager det som en personlig fornærmelse, hvis man ikke kan lide noget, de kan lide :lol:

Jeg tager det kun personligt, når det drejer sig om flødeskum og brunsviger :lol:
Ej, men det er jo rigtigt nok.

Altså jeg forstår heller ikke, at nogle ikke kan lide bananer, chokolade eller rosenkål. Men jeg respekterer da, at det kan nogle personer ikke. Hvis de sidder, og gagger, mens jeg spiser det, bliver jeg lidt vredladen (medmindre de har en god undskyldning som kemo-kvalme), men for at jeg ikke lige skal servere dét eller de ytrer, at de ikke bryder sig om det. Så siger jeg sgu da ikke "det er, fordi du ikke har smagt RIGTIG chokolade". :D

Jeg gav dig også ret.
:kys:

Muligvis er jeg lidt træt efter HIT, og formulerer mig skidt, men det var også ment som "ja, alle andre er nogle idioter, vi to er kloge" :D
1
Some days I amaze myself. Other days I put the laundry in the oven.
Karkluden
Indlæg: 1745
Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:30
Kort karma: 255
Geografisk sted: Aarhus
Likede indlæg: 2494

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Karkluden » 24. sep 2015, 12:04

Jeg kan sagtens synes, lakrids er lækkert i chokolade og is fx, men hvorfor fanden skal det i ost, kartoffelchip og ketchup?
4
Some days I amaze myself. Other days I put the laundry in the oven.
Brugeravatar
DetSorteCirkus
Indlæg: 7566
Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
Kort karma: 914
Likede indlæg: 14804

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf DetSorteCirkus » 24. sep 2015, 12:11

Shortbread er verdens bedste småkage. Punktum. Fact.
1
Tingene er uden tvivl mere komplekse end jeg har nogen idé om.
Ukendt konspirationsteoretiker
Brugeravatar
Aspargsen
Indlæg: 2167
Tilmeldt: 14. aug 2015, 13:57
Kort karma: 55
Likede indlæg: 1376

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Aspargsen » 24. sep 2015, 12:13

Det eneste der skal smage af Lakrids er Lakrids, det skal hverken i Mad, is eller nogen som helst andet
3
NON-TRIMMER! - fordi utrimmede indlæg bare er bedre :rock:
Brugeravatar
kidkomb
Indlæg: 6560
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:31
Kort karma: 1605
Geografisk sted: Ude med riven
Likede indlæg: 14572

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf kidkomb » 24. sep 2015, 12:19

Er stegt flæsk ikke bare nylavede flæskesvær, hvor udskæringen er foretaget, med mindre held forståes, af en endnu ukyndig slagtersvend?
0
Walk tall and cry with dignity.
Jeg kan åbenbart ikke korrekturlæse inden jeg trykker "udfør". Derfor er der altid rettet i mine indlæg.
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 4124
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 373
Likede indlæg: 5766

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Lemonella » 28. sep 2015, 08:41

kidkomb skrev:Er stegt flæsk ikke bare nylavede flæskesvær, hvor udskæringen er foretaget, med mindre held forståes, af en endnu ukyndig slagtersvend?


Der er kød på stegt flæsk. Mig bekendt er flæskesvær, "huden" plus en smule fedt der er skåret af flæsket.

Jeg laver ikke så tit stegt flæsk, men når jeg gør, bliver det lavet i ovnen. Bagepapir på en rist. Flæsket lægges på og et stykke bagepapir lægges over. Ind i en varm ovn, gerne på middelvarme (160 gr.) og ca. midt i ovnen indtil det meste fedt er smeltet af (sæt en bradepande under). Så skruer man op på 225 gr. og sætter flæsket på øverste rille til sværen er brun og sprød.
Det bedste resultat kommer, når man holder et vågent øje med det og så smager det jo himmelsk. :)
3
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
kidkomb
Indlæg: 6560
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:31
Kort karma: 1605
Geografisk sted: Ude med riven
Likede indlæg: 14572

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf kidkomb » 28. sep 2015, 10:01

Lemonella skrev:
kidkomb skrev:Er stegt flæsk ikke bare nylavede flæskesvær, hvor udskæringen er foretaget, med mindre held forståes, af en endnu ukyndig slagtersvend?


Der er kød på stegt flæsk. Mig bekendt er flæskesvær, "huden" plus en smule fedt der er skåret af flæsket.

Jeg laver ikke så tit stegt flæsk, men når jeg gør, bliver det lavet i ovnen. Bagepapir på en rist. Flæsket lægges på og et stykke bagepapir lægges over. Ind i en varm ovn, gerne på middelvarme (160 gr.) og ca. midt i ovnen indtil det meste fedt er smeltet af (sæt en bradepande under). Så skruer man op på 225 gr. og sætter flæsket på øverste rille til sværen er brun og sprød.
Det bedste resultat kommer, når man holder et vågent øje med det og så smager det jo himmelsk. :)


Præcis. "..udskæringen er foretaget, med mindre held....."
Det var dårligt forsøg på en joke ;)
1
Walk tall and cry with dignity.
Jeg kan åbenbart ikke korrekturlæse inden jeg trykker "udfør". Derfor er der altid rettet i mine indlæg.
Brugeravatar
vibbsen
Indlæg: 1852
Tilmeldt: 17. sep 2015, 17:26
Kort karma: 454
Likede indlæg: 5405

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf vibbsen » 28. sep 2015, 10:15

Lemonella skrev:
Der er kød på stegt flæsk. Mig bekendt er flæskesvær, "huden" plus en smule fedt der er skåret af flæsket.

Jeg laver ikke så tit stegt flæsk, men når jeg gør, bliver det lavet i ovnen. Bagepapir på en rist. Flæsket lægges på og et stykke bagepapir lægges over. Ind i en varm ovn, gerne på middelvarme (160 gr.) og ca. midt i ovnen indtil det meste fedt er smeltet af (sæt en bradepande under). Så skruer man op på 225 gr. og sætter flæsket på øverste rille til sværen er brun og sprød.
Det bedste resultat kommer, når man holder et vågent øje med det og så smager det jo himmelsk. :)


Det smager nemlig himmelsk.. :savl: ..Jeg laver dog altid mit på pande, og hvis man ellers holder øje så kan man sagtens lave det både med sprød svær og uden at det bliver overstegt...
1
JEG TÆLLER TIL 3...OG JEG TÆLLER ENNNNN...OG JEG TÆLLER TOOOOO
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 4124
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 373
Likede indlæg: 5766

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Lemonella » 28. sep 2015, 11:00

Altså. Al den snak om flæsk, får mig virkelig i humør til en omgang mormor æbleflæsk. Det er nemlig, i mine øjne, en gudespise.
Eller Jamie Olivers sticky ribs. Hold nu op det smager så englene synger.

Med andre ord. Flæsk er godt. :savl:
5
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
mariannaa
Indlæg: 363
Tilmeldt: 11. aug 2015, 21:11
Kort karma: 89
Likede indlæg: 640

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf mariannaa » 29. sep 2015, 19:22

Det er nogen værre unoder at servere kartofler med skræl på :sur:
4
Brugeravatar
Fräulein L.
Indlæg: 2324
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:12
Kort karma: 312
Geografisk sted: Sdrbronx
Likede indlæg: 3338

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Fräulein L. » 29. sep 2015, 20:22

Smørebrød er ikke særlig lækkert. En hel pakke Stryhn's på et 1/2 stk rugbrød (med margarine) NEJ tak!
2
Jeg står i midten nu!
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 9368
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 2010
Likede indlæg: 11602

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Wizzze » 29. sep 2015, 21:26

Fräulein L. skrev:Smørebrød er ikke særlig lækkert. En hel pakke Stryhn's på et 1/2 stk rugbrød (med margarine) NEJ tak!


Smørebrød er GUD!!
Leverpostej skal serveres lunt, med ristet BACON :savl: og stegte svampe, og surt, helst i form af rødbeder og asier, men agurkesalat kan accepteres. Modsat margarine, der på ingen måder kan accepteres eller tilgives!! :evil: dødsstraf skal genindføres for margarine brug !
6
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
Fuck.exe
Indlæg: 564
Tilmeldt: 13. aug 2015, 21:53
Kort karma: 161
Likede indlæg: 1898

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Fuck.exe » 30. sep 2015, 05:49

Er der virkelig nogen der smører brødet med margarine? :8: :tie: :whine:
2
Gulvaber er også mennesker.

Tilbage til "Mad og drikke"