Fordi jeg siger det!

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Animi
Indlæg: 4725
Tilmeldt: 24. okt 2015, 14:47
Kort karma: 570
Likede indlæg: 10972

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Animi » 28. maj 2016, 17:48

Kogte kartofler :love:
6
You know what the issue is with this world? Everyone wants a magical solution to their problem, and everyone refuses to believe in magic.
Brugeravatar
Sevii
Indlæg: 491
Tilmeldt: 19. nov 2015, 08:30
Kort karma: 85
Likede indlæg: 1234

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Sevii » 28. maj 2016, 18:45

Remoulade er godt for sjælen. :gammel:
2
:banan: :banan:
Brugeravatar
Sangius
Indlæg: 3803
Tilmeldt: 30. jan 2016, 19:49
Kort karma: 343
Likede indlæg: 7722

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Sangius » 28. maj 2016, 19:01

Bacon er overvurderet.
6
Brugeravatar
Dirtylittledevil
Indlæg: 5117
Tilmeldt: 12. aug 2015, 20:03
Kort karma: 1347
Likede indlæg: 22085

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Dirtylittledevil » 28. maj 2016, 19:40

Nogle mennesker bør fratages deres store lager af spidskommen.
1
I'm a social vegan. I avoid meet.
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 7110
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 546
Likede indlæg: 10386

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Persnikedy » 28. maj 2016, 20:54

Karse er undervurderet, og kan spises på næsten alt.
Leverpostej, æg, spejepølse, tun... karse er vidunderligt
9
Fab-Yule-Ous
Brugeravatar
Rosa Espinosa
Indlæg: 3503
Tilmeldt: 26. aug 2015, 20:49
Kort karma: 467
Likede indlæg: 7888

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Rosa Espinosa » 29. maj 2016, 23:25

At Sunlolly med vindrue, smager bedst når man kalder den for champagne.
10
Tak for tippet, du er bare alletiders, hej hej
fisken80
Indlæg: 3257
Tilmeldt: 18. aug 2015, 16:13
Kort karma: 212
Likede indlæg: 6728

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf fisken80 » 30. maj 2016, 06:05

Fru Sunshine skrev:Jeg går forresten ikke glip af noget, når jeg ikke spiser ting, jeg ikke kan lide. Tværtimod.


Jo du gør da så... du går glip af at maden vokser i din mund og du generelt bliver lettere utilpas. Så se nu og spis det andre kan lide, kom nu du kan godt, det smager jo så godt... (åh ja, har også oplevet det MANGE gange)
0
litteraturen kan noget, som regneark og forvaltningsstudier ikke kan. Uden litteraturen bliver tanker og ideologier blodfattige og pulsløse.
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8791
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1169
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 11022

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Fru Sunshine » 30. maj 2016, 06:06

fisken80 skrev:
Fru Sunshine skrev:Jeg går forresten ikke glip af noget, når jeg ikke spiser ting, jeg ikke kan lide. Tværtimod.


Jo du gør da så... du går glip af at maden vokser i din mund og du generelt bliver lettere utilpas. Så se nu og spis det andre kan lide, kom nu du kan godt, det smager jo så godt... (åh ja, har også oplevet det MANGE gange)

:lol: Nå ja, det kan der være noget om.
Jeg tror bare, jeg ikke har noget imod at gå glip af lige den del :-D
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 12460
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 2489
Likede indlæg: 15667

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Wizzze » 30. maj 2016, 06:23

Sangius skrev:Bacon er overvurderet.


:shock: :nerve: :8: :gisp:
1
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
ManicNinja
Indlæg: 5542
Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
Kort karma: 1159
Likede indlæg: 9014

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf ManicNinja » 30. maj 2016, 11:55

Det dér med at godt "italienskagtigt" brød skal serveres "med lidt god olivenolie til" ... (Alene den der Østerbro-krukke-formulering - jeg får TICS. I røven).

Nej. Bare nej. Det smager fedtet og fadt og derudover som at række tungen ud ad vinduet. Jeg har ingen ortodokse holdninger angående "rigtigt" smør versus smørbart, men en af de to til et lækkert brød med sej, saftig krumme og knasende sprød skorpe, SÅ er min lykke gjort. :love:
1
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".

Winston Churchill
Brugeravatar
ManicNinja
Indlæg: 5542
Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
Kort karma: 1159
Likede indlæg: 9014

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf ManicNinja » 30. maj 2016, 11:57

Paris Love skrev:
ManicNinja skrev:Kan ellers godt lide kartofler i mange afskygninger - både gratin, mos, hasselbach, pommes og rösti er fx fantastiske! Men kartoffelmadder ... Fatter hat! Hold nu op med al jeres rå løg, ristede løg, mayo, karse og hvaharvi. Det nytter ikke. Kartoffelmadder får bøger om forvaltningsret og skattelovgivning til at fremstå som underholdning på højeste plan. Jeg.gider.ikke.æde.det.

Jeg kan ikke lide det når der kommer andet end kartoffel på rugbrødet.
Kun rugbrød og kogt kartoffel :)


Godt så. Sagen er hermed endnu mere klar: Jeg snupper forvaltningsret. Så æder du den dér røvsyge kartoffelmad :D
0
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".

Winston Churchill
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 1544
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 174
Likede indlæg: 2370

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf dykkersild » 30. maj 2016, 12:01

ManicNinja skrev:Det dér med at godt "italienskagtigt" brød skal serveres "med lidt god olivenolie til" ... (Alene den der Østerbro-krukke-formulering - jeg får TICS. I røven).

Nej. Bare nej. Det smager fedtet og fadt og derudover som at række tungen ud ad vinduet. Jeg har ingen ortodokse holdninger angående "rigtigt" smør versus smørbart, men en af de to til et lækkert brød med sej, saftig krumme og knasende sprød skorpe, SÅ er min lykke gjort. :love:


Hvis nu folk gad at købe en ordentlig olivenolie med friskkværnet peber - tror jeg du kunne blive omvendt. Det der l....olie 1L til en flad halvtredser - det er bare ikke godt.

Jeg serverer altid rigtig smør og GOD olivenolie til mine hjemmebage brød - og jeg er altså ret langt fra Østerbro-krukken :lol:
1
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 1544
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 174
Likede indlæg: 2370

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf dykkersild » 30. maj 2016, 12:02

Wizzze skrev:
Sangius skrev:Bacon er overvurderet.


:shock: :nerve: :8: :gisp:


Henter du høtyven Wizze - så tænder jeg bålet?
2
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 1544
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 174
Likede indlæg: 2370

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf dykkersild » 30. maj 2016, 12:02

Sevii skrev:Remoulade er godt for sjælen. :gammel:


Remoulade smager af sur numse - basta!
1
Brugeravatar
ManicNinja
Indlæg: 5542
Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
Kort karma: 1159
Likede indlæg: 9014

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf ManicNinja » 30. maj 2016, 12:04

dykkersild skrev:
ManicNinja skrev:Det dér med at godt "italienskagtigt" brød skal serveres "med lidt god olivenolie til" ... (Alene den der Østerbro-krukke-formulering - jeg får TICS. I røven).

Nej. Bare nej. Det smager fedtet og fadt og derudover som at række tungen ud ad vinduet. Jeg har ingen ortodokse holdninger angående "rigtigt" smør versus smørbart, men en af de to til et lækkert brød med sej, saftig krumme og knasende sprød skorpe, SÅ er min lykke gjort. :love:


Hvis nu folk gad at købe en ordentlig olivenolie med friskkværnet peber - tror jeg du kunne blive omvendt. Det der l....olie 1L til en flad halvtredser - det er bare ikke godt.

Jeg serverer altid rigtig smør og GOD olivenolie til mine hjemmebage brød - og jeg er altså ret langt fra Østerbro-krukken :lol:


Nej. Var på italiensk gourmetrestaurant. Der smagte det heller ikke godt. Har boet i Grækenland og kender godt forskel på olivenolier ... Det er lækkert til mange marinader og til visse stegninger. Men det har IKKE noget at gøre på brød.
1
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".

Winston Churchill

Tilbage til "Mad og drikke"