Fordi jeg siger det!

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
ManicNinja
Indlæg: 5034
Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
Kort karma: 985
Likede indlæg: 7812

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf ManicNinja » 23. aug 2016, 06:30

dgd2007 skrev:
ManicNinja skrev:Rundstykker - spanske eller danske eller whatnot. De smager af pap.
[...]

Det kommer altså an på, om man har en bager, der laver dem selv. :)


Min lokale bager laver dem "fra bunden". Jeg ER bare ikke til det dér hvide luftbrød. Kan liiiige håndtere en briochebolle, når det gælder en burger, men ellers vil jeg meget, meget hellere have ciabatta, filone eller lign., hvis det absolut skal være uden kerner.
0
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".

Winston Churchill
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8403
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10259

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Fru Sunshine » 23. aug 2016, 07:47

ManicNinja skrev:Uanset hvad I siger: Smør GÅR bare ikke i tunmousse.

Jeg ved ikke ... Min brækrefleks rører på sig. Og jeg er ellers en smørgris. Men at en mousse ligefrem stivner, fordi den er rørt på smør. Ja, bare kombien - tun rørt op med smør ... Føj! Ja, sorry. Men puh, det er ulækkert/kvalmt. For mig er en mousse noget let og luftigt. Og der er ikke meget let og luftigt over at æde en pakke smør. :lol:

Jamen en mousse må altså ikke blævre. Det er SÅ ulækkert, når det bliver tunbudding i stedet for mousse.
5
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Sangius
Indlæg: 2583
Tilmeldt: 30. jan 2016, 19:49
Kort karma: 217
Likede indlæg: 4671

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Sangius » 23. aug 2016, 08:23

Fru Sunshine skrev:
ManicNinja skrev:Uanset hvad I siger: Smør GÅR bare ikke i tunmousse.

Jeg ved ikke ... Min brækrefleks rører på sig. Og jeg er ellers en smørgris. Men at en mousse ligefrem stivner, fordi den er rørt på smør. Ja, bare kombien - tun rørt op med smør ... Føj! Ja, sorry. Men puh, det er ulækkert/kvalmt. For mig er en mousse noget let og luftigt. Og der er ikke meget let og luftigt over at æde en pakke smør. :lol:

Jamen en mousse må altså ikke blævre. Det er SÅ ulækkert, når det bliver tunbudding i stedet for mousse.


Den jeg laver blævrer aldrig. Den har overhoved ikke budding konsistens, men netop en lækker mousse. :dåne:
1
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8403
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10259

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Fru Sunshine » 23. aug 2016, 08:31

Sangius skrev:
Fru Sunshine skrev:
ManicNinja skrev:Uanset hvad I siger: Smør GÅR bare ikke i tunmousse.

Jeg ved ikke ... Min brækrefleks rører på sig. Og jeg er ellers en smørgris. Men at en mousse ligefrem stivner, fordi den er rørt på smør. Ja, bare kombien - tun rørt op med smør ... Føj! Ja, sorry. Men puh, det er ulækkert/kvalmt. For mig er en mousse noget let og luftigt. Og der er ikke meget let og luftigt over at æde en pakke smør. :lol:

Jamen en mousse må altså ikke blævre. Det er SÅ ulækkert, når det bliver tunbudding i stedet for mousse.


Den jeg laver blævrer aldrig. Den har overhoved ikke budding konsistens, men netop en lækker mousse. :dåne:

Jeg kan altså ikke lide de der flødeskum/husblas-ting. Jeg har endnu ikke mødt en, der var lækker at spise for mig.

Men jeg laver nu heller aldrig mousse med husblas. Heller ikke dessertmousser. De skal være lidt tunge i det.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8403
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10259

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Fru Sunshine » 23. aug 2016, 08:32

Og så har vi konstateret, at tunmousse skiller vandene cirka lige så meget som brunsviger med flødeskum, karbonader/krebinetter og stegt flæsk :lol:
4
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Sangius
Indlæg: 2583
Tilmeldt: 30. jan 2016, 19:49
Kort karma: 217
Likede indlæg: 4671

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Sangius » 23. aug 2016, 08:34

Fru Sunshine skrev:
Sangius skrev:
Fru Sunshine skrev:
ManicNinja skrev:Uanset hvad I siger: Smør GÅR bare ikke i tunmousse.

Jeg ved ikke ... Min brækrefleks rører på sig. Og jeg er ellers en smørgris. Men at en mousse ligefrem stivner, fordi den er rørt på smør. Ja, bare kombien - tun rørt op med smør ... Føj! Ja, sorry. Men puh, det er ulækkert/kvalmt. For mig er en mousse noget let og luftigt. Og der er ikke meget let og luftigt over at æde en pakke smør. :lol:

Jamen en mousse må altså ikke blævre. Det er SÅ ulækkert, når det bliver tunbudding i stedet for mousse.


Den jeg laver blævrer aldrig. Den har overhoved ikke budding konsistens, men netop en lækker mousse. :dåne:

Jeg kan altså ikke lide de der flødeskum/husblas-ting. Jeg har endnu ikke mødt en, der var lækker at spise for mig.

Men jeg laver nu heller aldrig mousse med husblas. Heller ikke dessertmousser. De skal være lidt tunge i det.


Vi kunne måske ha' blevet venner, men nu... :mellow:
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8403
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10259

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Fru Sunshine » 23. aug 2016, 08:35

Sangius skrev:
Fru Sunshine skrev:
Sangius skrev:
Fru Sunshine skrev:
ManicNinja skrev:Uanset hvad I siger: Smør GÅR bare ikke i tunmousse.

Jeg ved ikke ... Min brækrefleks rører på sig. Og jeg er ellers en smørgris. Men at en mousse ligefrem stivner, fordi den er rørt på smør. Ja, bare kombien - tun rørt op med smør ... Føj! Ja, sorry. Men puh, det er ulækkert/kvalmt. For mig er en mousse noget let og luftigt. Og der er ikke meget let og luftigt over at æde en pakke smør. :lol:

Jamen en mousse må altså ikke blævre. Det er SÅ ulækkert, når det bliver tunbudding i stedet for mousse.


Den jeg laver blævrer aldrig. Den har overhoved ikke budding konsistens, men netop en lækker mousse. :dåne:

Jeg kan altså ikke lide de der flødeskum/husblas-ting. Jeg har endnu ikke mødt en, der var lækker at spise for mig.

Men jeg laver nu heller aldrig mousse med husblas. Heller ikke dessertmousser. De skal være lidt tunge i det.


Vi kunne måske ha' blevet venner, men nu... :mellow:

:whine:
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Aspargsen
Indlæg: 2153
Tilmeldt: 14. aug 2015, 13:57
Kort karma: 57
Likede indlæg: 1374

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Aspargsen » 23. aug 2016, 09:28

Fru Sunshine skrev:Og så har vi konstateret, at tunmousse skiller vandene cirka lige så meget som brunsviger med flødeskum, karbonader/krebinetter og stegt flæsk :lol:


Hvem er uenig om stegt flæsk :forvirret: :8: :nerve:
3
NON-TRIMMER! - fordi utrimmede indlæg bare er bedre :rock:
Brugeravatar
ManicNinja
Indlæg: 5034
Tilmeldt: 27. aug 2015, 14:16
Kort karma: 985
Likede indlæg: 7812

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf ManicNinja » 23. aug 2016, 09:37

Fru Sunshine skrev:
Sangius skrev:
Fru Sunshine skrev:
ManicNinja skrev:Uanset hvad I siger: Smør GÅR bare ikke i tunmousse.

Jeg ved ikke ... Min brækrefleks rører på sig. Og jeg er ellers en smørgris. Men at en mousse ligefrem stivner, fordi den er rørt på smør. Ja, bare kombien - tun rørt op med smør ... Føj! Ja, sorry. Men puh, det er ulækkert/kvalmt. For mig er en mousse noget let og luftigt. Og der er ikke meget let og luftigt over at æde en pakke smør. :lol:

Jamen en mousse må altså ikke blævre. Det er SÅ ulækkert, når det bliver tunbudding i stedet for mousse.


Den jeg laver blævrer aldrig. Den har overhoved ikke budding konsistens, men netop en lækker mousse. :dåne:

Jeg kan altså ikke lide de der flødeskum/husblas-ting. Jeg har endnu ikke mødt en, der var lækker at spise for mig.

Men jeg laver nu heller aldrig mousse med husblas. Heller ikke dessertmousser. De skal være lidt tunge i det.


Nej. Dessertmousser laver jeg heller ikke med husblas. En chokolademousse skal der helt sikkert ikke husblas i.
0
"Success is the ability to go from one failure to another - with no loss of enthusiasm".

Winston Churchill
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8403
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10259

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Fru Sunshine » 23. aug 2016, 09:59

Aspargsen skrev:
Fru Sunshine skrev:Og så har vi konstateret, at tunmousse skiller vandene cirka lige så meget som brunsviger med flødeskum, karbonader/krebinetter og stegt flæsk :lol:


Hvem er uenig om stegt flæsk :forvirret: :8: :nerve:

Det har der været masse af diskussioner om rundt omkring.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
dgd2007
Indlæg: 8794
Tilmeldt: 26. aug 2015, 20:59
Kort karma: 557
Likede indlæg: 6902

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf dgd2007 » 23. aug 2016, 10:23

Aspargsen skrev:Hvem er uenig om stegt flæsk :forvirret: :8: :nerve:

Måske om der skal flødeskum på? :gruble:
1
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 4104
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 372
Likede indlæg: 5749

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Lemonella » 23. aug 2016, 10:37

Stegt flæsk. :savl: :lun: :savl: :dåne: :savl: :pompom: :savl:
5
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 9348
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 2008
Likede indlæg: 11572

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Wizzze » 23. aug 2016, 11:22

Stegt flæsk, er det debatten for eller imod panering, eller er det debatten om det er nationalretten eller ej? eller er det for og imod forsaltning? eller går det på om man skal bruge kogestykket eller stegestykket til flæsk? :gruble:

Jeg er forvirret :forvirret:
1
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
Aspargsen
Indlæg: 2153
Tilmeldt: 14. aug 2015, 13:57
Kort karma: 57
Likede indlæg: 1374

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Aspargsen » 23. aug 2016, 11:31

Wizzze skrev:Stegt flæsk, er det debatten for eller imod panering, eller er det debatten om det er nationalretten eller ej? eller er det for og imod forsaltning? eller går det på om man skal bruge kogestykket eller stegestykket til flæsk? :gruble:

Jeg er forvirret :forvirret:


så mange spændende debatter :klap:
1
NON-TRIMMER! - fordi utrimmede indlæg bare er bedre :rock:
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 9348
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 2008
Likede indlæg: 11572

Re: Fordi jeg siger det!

Indlægaf Wizzze » 23. aug 2016, 11:33

Aspargsen skrev:
Wizzze skrev:Stegt flæsk, er det debatten for eller imod panering, eller er det debatten om det er nationalretten eller ej? eller er det for og imod forsaltning? eller går det på om man skal bruge kogestykket eller stegestykket til flæsk? :gruble:

Jeg er forvirret :forvirret:


så mange spændende debatter :klap:


Så meget potentiale for uenighed og bastante udmeldinger :-D
4
Do as I say! :whip:

Tilbage til "Mad og drikke"