Hvad har du sidst bagt?
- billiebean
- Indlæg: 3417
- Tilmeldt: 11. dec 2015, 11:29
- Kort karma: 332
- Likede indlæg: 4383
Re: Hvad har du sidst bagt?
En bunke boller og et brød af en skønsom blanding af rester fx semulje, boghvedemel og solsikkekerner. Og så noget gær fra fryseren. Første gang jeg bager med gær, der har været nedfrossent. Det hæver ikke helt optimalt, men det går an.
0
Re: Hvad har du sidst bagt?
Meyers ølandshvedebrød med surdej. Jeg er fan, selvom det er første forsøg, og der sikkert er mulighed for forbedring
1
- LadyFox
- Indlæg: 19646
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
- Kort karma: 2446
- Geografisk sted: Kbh
- Likede indlæg: 46291
Re: Hvad har du sidst bagt?
Jeg skal ses med tøserne i morgen, så jeg har bagt denne chokoladekage:
http://www.frokenkraesen.com/kladdkaka- ... ekage-for/
http://www.frokenkraesen.com/kladdkaka- ... ekage-for/
0
...
- Studsgaard
- Indlæg: 5339
- Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
- Kort karma: 567
- Geografisk sted: Rebild kommune
- Likede indlæg: 8604
- Pussikat82
- Indlæg: 1570
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 16:05
- Kort karma: 611
- Likede indlæg: 2922
- Kontakt:
Re: Hvad har du sidst bagt?
Jeg har efterhånden bagt de her flutes nogle gange, siden jeg for noget tid siden lavede opskriften her. Det er sprøde flutes med god smag, selvom de hverken er langtidshævede eller med surdej. Smagen er ikke så intens som med surdej, men de smager af noget modsat mange købe-flutes, og kan godt måle sig med mine langtidshævede flutes, smagsmæssigt, selvom de ikke kræver lige så lang hævetid. Jeg bruger et surmælksprodukt (i det her tilfælde creme fraiche, da jeg ofte har en rest, når jeg laver dressinger - men andre typer surmælksprodukter, f.eks. yoghurt naturel, kan sagtens bruges i stedet) som en del af væsken i dejen, og det giver god smag
5
Homer: Kids. From now on there are three ways of doing things:
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.
Re: Hvad har du sidst bagt?
AldrigMedStort skrev:Sukker- og melfri banankage med mørk chokolade
Opskrift?
0
Re: Hvad har du sidst bagt?
AldrigMedStort skrev:Flora skrev:AldrigMedStort skrev:Sukker- og melfri banankage med mørk chokolade
Opskrift?
Jeg har brugt denne, og tilføjede hakket 72% chokolade i selve dejen, og brugte smeltet smør som fedtstof http://lowcarblivsstil.dk/lchf-banankage-paleo-venlig/
Tak Den ser god ud
0
- Mani
- Indlæg: 11309
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 21:06
- Kort karma: 1793
- Geografisk sted: Østjylland
- Likede indlæg: 23385
Re: Hvad har du sidst bagt?
Boller til morgenmaden: Havregryns og kerne.
0
'If you get tired, learn to rest, not to quit.'
- Pjeps
- Indlæg: 6344
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 771
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14592
Re: Hvad har du sidst bagt?
LCHF gulerod/broccoli boller med lidt løg i også
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
4
Re: Hvad har du sidst bagt?
Pjeps skrev:LCHF gulerod/broccoli boller med lidt løg i også
De ser lækre ud! Opskrift?
0
Don’t drink the Kool-Aid!
- Pjeps
- Indlæg: 6344
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
- Kort karma: 771
- Geografisk sted: Det skønne København
- Likede indlæg: 14592
Re: Hvad har du sidst bagt?
Pandesteg skrev:Pjeps skrev:LCHF gulerod/broccoli boller med lidt løg i også
De ser lækre ud! Opskrift?
Til 6-7 boller:
200 g gulerod
200 g broccoli
20 g løg
2 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk fiberHusk
2 spsk hørfrø
1/2 - 1 dl pofiber
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader.
Hak grøntsagerne fint i en foodprocessor.
Rør æg godt ud i de fint hakkede grøntsager.
Tilsæt salt, hørfrø, bagepulver, pofiber og fiberHusk , rør det grundigt ud og lad dejen stå i 10-15
min så dejen kan samle sig og blive fast.
Start med 1/2 dl pofiber og lad det trække lidt. Prøv at forme en bolle, hvis du kan forme en bolle uden at presse væske ud, så er dejen klar til at blive formet og bagt. Ellers tilsætter du lidt mere pofiber og lader det trække igen indtil dejen er fast og tør.
Kom bagepapir på en bageplade.
Med hænderne formes bollerne og lægges på bagepladen.
Drys evt. bollerne med sesamfrø eller birkes.
Bag bollerne i 20 - 25 min. De skal være faste og lette.
Lad bollerne afkøle på en bagerist.
Bollerne opbevares i køleskabet eller fryses ned.
1
Re: Hvad har du sidst bagt?
Har lige bagt en grim banankage med chokolade.
Grim fordi det meste af bunden sad fast i formen, men forhåbentlig smager den bedre end den ser ud..
Grim fordi det meste af bunden sad fast i formen, men forhåbentlig smager den bedre end den ser ud..
0
Forarget kan man altid blive
En bruger du ikke kan nå