Hvad har du sidst bagt?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Marichen12
Indlæg: 769
Tilmeldt: 4. jan 2016, 13:14
Kort karma: 290
Likede indlæg: 2038

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf Marichen12 » 11. jul 2016, 13:33

Cheesecakebrownie og marengs med bær :dåne: Og i dag har jeg tømt frugtkurven på arbejdet for halvkedelige pærer, så tror der er en pærecrumble under opsejling :engel:
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
9
Mor til 4... :pompom: :preggo1:
Nuttede-Nuser
Indlæg: 489
Tilmeldt: 21. okt 2015, 14:24
Kort karma: 69
Likede indlæg: 430

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf Nuttede-Nuser » 11. jul 2016, 14:04

Jordens nemmeste kanel kage. Den tager altid kegler. Den her skal skæres i mindre stykker og fryses ned til barselsgæster.
0
D.itsen
Indlæg: 1097
Tilmeldt: 11. aug 2015, 15:23
Kort karma: 237
Geografisk sted: Vest-Sjælland
Likede indlæg: 2164

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf D.itsen » 11. jul 2016, 17:10

Rugbrød. Det er stadig ikke rigtig en succes, men nu er det da ikke mere klægt, end en tur på brødristeren gør det ok.
Jeg fatter ikke det kan være så svært
0
UH UH UH UH KORT :love:
Brugeravatar
LadyFox
Indlæg: 7296
Tilmeldt: 27. dec 2015, 19:02
Kort karma: 811
Geografisk sted: Kbh
Likede indlæg: 12177

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf LadyFox » 11. jul 2016, 19:22

Rabarbermuffins med hvid chokolade :) Skal nydes med min bedste veninde i morgen.
0
"It was the beginning of the greatest Christmas ever. Little food. No presents. But there was a snowman in their basement."
HappyHippo
Indlæg: 795
Tilmeldt: 13. aug 2015, 13:16
Kort karma: 66
Likede indlæg: 991

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf HappyHippo » 11. jul 2016, 20:12

D.itsen skrev:Rugbrød. Det er stadig ikke rigtig en succes, men nu er det da ikke mere klægt, end en tur på brødristeren gør det ok.
Jeg fatter ikke det kan være så svært


Jeg har verdens bedste og nemmeste opskrift, hvis det er.
0
Brugeravatar
Marichen12
Indlæg: 769
Tilmeldt: 4. jan 2016, 13:14
Kort karma: 290
Likede indlæg: 2038

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf Marichen12 » 12. jul 2016, 17:36

Så fik jeg bagt pærecrumble :dåne: Elsker bare at noget så lækkert kan være så let at bage :lol:
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
1
Mor til 4... :pompom: :preggo1:
Brugeravatar
Studsgaard
Indlæg: 2667
Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
Kort karma: 326
Geografisk sted: Rebild kommune
Likede indlæg: 4294

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf Studsgaard » 12. jul 2016, 17:49

Ado skrev:Hindbærsnitter. Og denne her sag, som er en sprød bund med smag af vanille, karamel og mørk chokolade på toppen.


Den ser lækker ud. Har du en opskrift?
0
Brugeravatar
Ado
Indlæg: 3393
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
Kort karma: 1105
Geografisk sted: Korsbæk
Likede indlæg: 12618
Kontakt:

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf Ado » 12. jul 2016, 18:05

Studsgaard skrev:
Ado skrev:Hindbærsnitter. Og denne her sag, som er en sprød bund med smag af vanille, karamel og mørk chokolade på toppen.


Den ser lækker ud. Har du en opskrift?



Ja. Men jeg advarer dig. :D Den er virkelig sød! Du kan godt spare lidt af karamellen væk.

Bunden:
115 g. smør
175 g. mel
55 g. rørsukker

Fyld:
175 g. smør
115 g. rørsukker
3 spsk. lys sirup
400 gram kondenseret mælk

Overtræk:
200 g. mørk chokolade.


Kom smør, sukker og mel i foodprocessor til det binder sammen. Pres det ned i en franskbrødsform foret med bagepapir. Gæat den ud og bag den 20-25 min. til den er gylden. Køl af inden fyldet kommer på.

Put alle ingredienserne til fyldet i en gryde og kog det op og lad det koge ved konstant omrøring i ca. otte min. til det er meget tykt. Hæld det over kagebunden som stadig er i formen. Stil på køl.

Når karamellen er stivnet, hældes den smeltede chokolade over. Og kagen ryger på køl igen.
1
That awkward moment when you leave a store without buying anything and all you can think is "act natural, you're innocent".
Brugeravatar
Tobywan
Indlæg: 377
Tilmeldt: 1. sep 2015, 18:12
Kort karma: 33
Likede indlæg: 644

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf Tobywan » 12. jul 2016, 18:07

Churros / Spanskrør

De blev ikke ret pæne, men de smagte godt :D

edit: ok, måske ikke bagt, men det startede da som en slags dej :)
0
Sjo
Indlæg: 456
Tilmeldt: 23. mar 2016, 09:19
Kort karma: 63
Likede indlæg: 1010

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf Sjo » 13. jul 2016, 07:54

Ado skrev:
Studsgaard skrev:
Ado skrev:Hindbærsnitter. Og denne her sag, som er en sprød bund med smag af vanille, karamel og mørk chokolade på toppen.


Den ser lækker ud. Har du en opskrift?



Ja. Men jeg advarer dig. :D Den er virkelig sød! Du kan godt spare lidt af karamellen væk.

Bunden:
115 g. smør
175 g. mel
55 g. rørsukker

Fyld:
175 g. smør
115 g. rørsukker
3 spsk. lys sirup
400 gram kondenseret mælk

Overtræk:
200 g. mørk chokolade.


Kom smør, sukker og mel i foodprocessor til det binder sammen. Pres det ned i en franskbrødsform foret med bagepapir. Gæat den ud og bag den 20-25 min. til den er gylden. Køl af inden fyldet kommer på.

Put alle ingredienserne til fyldet i en gryde og kog det op og lad det koge ved konstant omrøring i ca. otte min. til det er meget tykt. Hæld det over kagebunden som stadig er i formen. Stil på køl.

Når karamellen er stivnet, hældes den smeltede chokolade over. Og kagen ryger på køl igen.


Føj, den lyder tung. Jeg tænker, at den kunne være god med overtræk af syrlig hindbær i stedet for det der chokolade. Den bages i firkantet form?
0
Vor herre til fucking pipirøvhest altså!
Brugeravatar
Ado
Indlæg: 3393
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
Kort karma: 1105
Geografisk sted: Korsbæk
Likede indlæg: 12618
Kontakt:

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf Ado » 13. jul 2016, 07:57

Sjo skrev:
Ado skrev:
Studsgaard skrev:
Ado skrev:Hindbærsnitter. Og denne her sag, som er en sprød bund med smag af vanille, karamel og mørk chokolade på toppen.


Den ser lækker ud. Har du en opskrift?



Ja. Men jeg advarer dig. :D Den er virkelig sød! Du kan godt spare lidt af karamellen væk.

Bunden:
115 g. smør
175 g. mel
55 g. rørsukker

Fyld:
175 g. smør
115 g. rørsukker
3 spsk. lys sirup
400 gram kondenseret mælk

Overtræk:
200 g. mørk chokolade.


Kom smør, sukker og mel i foodprocessor til det binder sammen. Pres det ned i en franskbrødsform foret med bagepapir. Gæat den ud og bag den 20-25 min. til den er gylden. Køl af inden fyldet kommer på.

Put alle ingredienserne til fyldet i en gryde og kog det op og lad det koge ved konstant omrøring i ca. otte min. til det er meget tykt. Hæld det over kagebunden som stadig er i formen. Stil på køl.

Når karamellen er stivnet, hældes den smeltede chokolade over. Og kagen ryger på køl igen.


Føj, den lyder tung. Jeg tænker, at den kunne være god med overtræk af syrlig hindbær i stedet for det der chokolade. Den bages i firkantet form?



Ja, bare i en brødform. Men ja, det kunne faktisk lyde ret lækkert. Jeg tænker også, at man kunne putte nødder i bunden og evt. salte karamellen lidt?
1
That awkward moment when you leave a store without buying anything and all you can think is "act natural, you're innocent".
Sjo
Indlæg: 456
Tilmeldt: 23. mar 2016, 09:19
Kort karma: 63
Likede indlæg: 1010

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf Sjo » 13. jul 2016, 08:06

Ado skrev:
Sjo skrev:
Føj, den lyder tung. Jeg tænker, at den kunne være god med overtræk af syrlig hindbær i stedet for det der chokolade. Den bages i firkantet form?



Ja, bare i en brødform. Men ja, det kunne faktisk lyde ret lækkert. Jeg tænker også, at man kunne putte nødder i bunden og evt. salte karamellen lidt?

Øj, det kunne være endda RIGTIG godt, tror jeg. Jeg købte "mælkemarmelade" sidst da jeg var i Frankrig, det er bare karamel, men måske skulle man forsøge sig med det?
0
Vor herre til fucking pipirøvhest altså!
Brugeravatar
Ado
Indlæg: 3393
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
Kort karma: 1105
Geografisk sted: Korsbæk
Likede indlæg: 12618
Kontakt:

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf Ado » 13. jul 2016, 08:09

Sjo skrev:
Ado skrev:
Sjo skrev:
Føj, den lyder tung. Jeg tænker, at den kunne være god med overtræk af syrlig hindbær i stedet for det der chokolade. Den bages i firkantet form?



Ja, bare i en brødform. Men ja, det kunne faktisk lyde ret lækkert. Jeg tænker også, at man kunne putte nødder i bunden og evt. salte karamellen lidt?

Øj, det kunne være endda RIGTIG godt, tror jeg. Jeg købte "mælkemarmelade" sidst da jeg var i Frankrig, det er bare karamel, men måske skulle man forsøge sig med det?

Det synes jeg du skal gøre! :savl:
0
That awkward moment when you leave a store without buying anything and all you can think is "act natural, you're innocent".
Brugeravatar
Studsgaard
Indlæg: 2667
Tilmeldt: 1. nov 2015, 15:06
Kort karma: 326
Geografisk sted: Rebild kommune
Likede indlæg: 4294

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf Studsgaard » 13. jul 2016, 22:08

Ado skrev:
Sjo skrev:
Ado skrev:
Studsgaard skrev:
Ado skrev:Hindbærsnitter. Og denne her sag, som er en sprød bund med smag af vanille, karamel og mørk chokolade på toppen.


Den ser lækker ud. Har du en opskrift?



Ja. Men jeg advarer dig. :D Den er virkelig sød! Du kan godt spare lidt af karamellen væk.

Bunden:
115 g. smør
175 g. mel
55 g. rørsukker

Fyld:
175 g. smør
115 g. rørsukker
3 spsk. lys sirup
400 gram kondenseret mælk

Overtræk:
200 g. mørk chokolade.


Kom smør, sukker og mel i foodprocessor til det binder sammen. Pres det ned i en franskbrødsform foret med bagepapir. Gæat den ud og bag den 20-25 min. til den er gylden. Køl af inden fyldet kommer på.

Put alle ingredienserne til fyldet i en gryde og kog det op og lad det koge ved konstant omrøring i ca. otte min. til det er meget tykt. Hæld det over kagebunden som stadig er i formen. Stil på køl.

Når karamellen er stivnet, hældes den smeltede chokolade over. Og kagen ryger på køl igen.


Føj, den lyder tung. Jeg tænker, at den kunne være god med overtræk af syrlig hindbær i stedet for det der chokolade. Den bages i firkantet form?



Ja, bare i en brødform. Men ja, det kunne faktisk lyde ret lækkert. Jeg tænker også, at man kunne putte nødder i bunden og evt. salte karamellen lidt?


Nu har jeg afprøvet den idag.
Jeg byttede halvdelen af melet i bunden ud med hakkede mandler.
Det var rigtig godt.
Og nøj det er en lækker og meget farlig kage. Men alle både voksne og børn var vilde med den. :savl:

Og der er til mange inden kage da man ikke skal have ret meget - tror faktisk den vil være god som en Desert med syrlige bær og en klat os til.
0
Fræksak
Indlæg: 638
Tilmeldt: 5. nov 2015, 19:06
Kort karma: 96
Likede indlæg: 777

Re: Hvad har du sidst bagt?

Indlægaf Fræksak » 16. jul 2016, 08:45

FruDulle skrev:Frugtlæder :D barnet spiser det inden at det når at køle, så det er er hit


Hvad er det?

Edit: nå, jeg googlede. Det lyder lækkert og som et virkelig godt alternativ til slik! Hvad har du lavet det med? Vi har solbær og ribs pt, og senere får vi æbler, pærer og ferskner ... uh, der er mange muligheder, men jeg synes tit det ender lidt dårligt, når jeg eksperimenterer for meget :-D.
0

Tilbage til "Mad og drikke"