Hvem er din helt?

Brænder du inde med noget, der ikke passer ind andre steder? Så passer det ind her.
Brugeravatar
ExCoastal
Indlæg: 1680
Tilmeldt: 27. aug 2015, 20:31
Kort karma: 217
Geografisk sted: San Jose
Likede indlæg: 4491

Hvem er din helt?

Indlægaf ExCoastal » 3. okt 2015, 04:20

I dit daglige liv, blandt familie, venner, bekendte og kolleger, hvem er din helt? En person som du kun kan beundre.

For mig er det min ældste lillesøster. Hun har været gennem så meget, men hun har en indre styrke, som jeg kun kan beundre.

Mens hun gik gennem en grim skilsmisse fik hun konstateret brystkræft. Fik fjernet begge bryster og fik implantater opereret ind. Hun fik en ordentlig gang kemo og blev erklæret rask. Nu her 3 år senere får hun at vide, at det alligevel har bredt sig. Lymfekirtlerne under den ene arm. Ny operation og hun er nu I gang med kemo igen. Hundesyg efter hver omgang og håret falder af igen. Hun er naturligvis sygemeldt, men hun har alligevel et ufatteligt overskud, primært til hendes børn, men hun har også overskud til at snakke med os andre.

Jeg kan kun beundre hende. Sidste gang jeg snakkede med hende, var hun optaget af, hvordan hun skulle klare vinteren i Milano med et skaldet hoved. Men hun havde jo set, at nogle muslimske kvinder havde sådan en fin lille hat under sløret, så det ville hun også have. Problem løst :)

Hun har heldigvis en kæreste, som hjælper hende med alt. Han er bare guld værd, og jeg ved at hun værdsætter ham rigtigt meget. Men det er ikke altid op til ham, hun har stadig fuld fart på :worship:

EDIT: Jeg har lige sendt en besked til min yngste lillesøster. Vi kunne klippe os skaldede og sende billederne til vores søster for at vise vores støtte og samtidig give hende et godt grin. Alt skal selvfølgelig deles på Facebook :)
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 9916
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1480
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 13248

Re: Hvem er din helt?

Indlægaf Fru Sunshine » 3. okt 2015, 07:59

Min mor.
Hun kan være en strid kost, men jeg kender ikke andre, der ville kaste sig på et fly for at hente sin syge datter og to børn i den anden ende af landet.
Og det er bare en af hendes bedrifter.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
egernunge
Indlæg: 385
Tilmeldt: 11. aug 2015, 19:01
Kort karma: 58
Likede indlæg: 414

Re: Hvem er din helt?

Indlægaf egernunge » 3. okt 2015, 08:11

Min (desværre afdøde) farmor.

Da hun var barn, var hun god i skolen og hendes lærere anbefalede hende at tage videre på realskole. Men det nægtede hendes far, og hun blev sendt ud at tjene i stedet, til hendes store sorg. Da hun selv fik børn, tog hun ekstraarbejde, så de kunne få en uddannelse. Det kan jeg ikke have andet end respekt for.

Desuden sagde hun i en alder af 70, at nu ville hun "sgu begynde at ryge". Og det gjorde hun så :lol: Det synes jeg er lidt sjovt :-D
0
Brugeravatar
Pjeps
Indlæg: 2900
Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
Kort karma: 413
Geografisk sted: Det skønne København
Likede indlæg: 4602

Re: Hvem er din helt?

Indlægaf Pjeps » 3. okt 2015, 08:29

Min reserve-søster som i en alder af 25 år endte i en kørestol pga adskillige diskusprolaps , måtte opgive dyrelægestudiet som hun havde drømt om siden hun var barn og som hun var blevet optaget og startet på. Efter nogle år hvor hun havde skiftet studie og været en tur nede og vende humørmæssigt pga situationen, tog fanden ved hende. Startede kørestolsrace og blev udtaget til para-OL i Beijing efter kun 9 måneders træning , og da hun syntes 4 år var for længe at vente med at komme til OL igen, så tog hun til Norge og lærte sidde-skiløb og trænede med de norske paralympic team, og blev efter den tur udtaget til vinter paralympics. 2 år efter var det så Paralympics i London hun deltog i. Hun er min helt og er helt fantastisk pige, der trods kørestol er flyttet om på den anden side af jorden. :lun:
1
:ninja:

Tilbage til "Generelt"