Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 4879
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 685
Likede indlæg: 13146

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 9. feb 2020, 15:36

Bedste brunch i København helst med “kryds af koncept”? Gerne Amager, Christianshavn eller Kbh K :)

Nogle bud?
0
Brugeravatar
POCKETKITTEN
Indlæg: 3913
Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
Kort karma: 922
Likede indlæg: 14480

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf POCKETKITTEN » 9. feb 2020, 15:42

HappyPaww skrev:Bedste brunch i København helst med “kryds af koncept”? Gerne Amager, Christianshavn eller Kbh K :)

Nogle bud?



Mad & Kaffe!
2
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.
Brugeravatar
Alphilia
Indlæg: 2270
Tilmeldt: 22. dec 2015, 15:22
Kort karma: 108
Likede indlæg: 1839

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Alphilia » 9. feb 2020, 16:10

Wulff & Konstali - en af de bedste brunchsteder

Når det nu ikke skal være på Nørrebro (hvor der i øvrigt også er en W og K)
1
Mette
Indlæg: 404
Tilmeldt: 28. aug 2015, 11:43
Kort karma: 12
Likede indlæg: 409

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Mette » 9. feb 2020, 21:05

W & K! Så meget bedre end alle de andre steder!
1
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 11246
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 932
Likede indlæg: 16844

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Persnikedy » 11. feb 2020, 19:15

Jeg har i dag fået ny ovn, og der er en plade med jeg ikke har set før. Er der nogen af jer der kan fortække hvad den er til?
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
0
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Brugeravatar
Æble
Indlæg: 4004
Tilmeldt: 5. jan 2016, 18:26
Kort karma: 579
Likede indlæg: 9333

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Æble » 11. feb 2020, 19:28

Persnikedy skrev:Jeg har i dag fået ny ovn, og der er en plade med jeg ikke har set før. Er der nogen af jer der kan fortække hvad den er til?


Brød, pizza og andet der har brug for at blive bagt i bunden også.
1
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 11246
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 932
Likede indlæg: 16844

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Persnikedy » 11. feb 2020, 19:30

Æble skrev:
Persnikedy skrev:Jeg har i dag fået ny ovn, og der er en plade med jeg ikke har set før. Er der nogen af jer der kan fortække hvad den er til?


Brød, pizza og andet der har brug for at blive bagt i bunden også.


Jeg havde gættet på en pizza plade men min ven kaldte mig tosset! Ha, hvem er tosset nu!
1
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Muspel
Indlæg: 2628
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 439
Likede indlæg: 6902

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 11. feb 2020, 22:33

Persnikedy skrev:
Æble skrev:
Persnikedy skrev:Jeg har i dag fået ny ovn, og der er en plade med jeg ikke har set før. Er der nogen af jer der kan fortække hvad den er til?


Brød, pizza og andet der har brug for at blive bagt i bunden også.


Jeg havde gættet på en pizza plade men min ven kaldte mig tosset! Ha, hvem er tosset nu!


Uden at du skal hænge mig op på det, tror jeg bare, det er ligesom pladerne til industriovne, som tit er sådan der. For at spare metal (og måske vægt) - så du kan bare bruge den som en almindelig plade.
0
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 11246
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 932
Likede indlæg: 16844

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Persnikedy » 12. feb 2020, 04:17

Muspel skrev:Uden at du skal hænge mig op på det, tror jeg bare, det er ligesom pladerne til industriovne, som tit er sådan der. For at spare metal (og måske vægt) - så du kan bare bruge den som en almindelig plade.


Det er kun den ene der er sådan, resten er ganske normale. 2 flade, en dyb, en rist, også denne her spøjse en
0
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Brugeravatar
FormerlyKnownAs
Indlæg: 6251
Tilmeldt: 6. sep 2017, 07:02
Kort karma: 1310
Likede indlæg: 11085

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf FormerlyKnownAs » 12. feb 2020, 16:18

Gode forslag til noget med kål. Der er virkelig meget kål hver gang når vi får vores øko levering. Der er grove kåltyper ligesom grønkål er, jeg ved ikke hvad de hedder i DK men her kaldes det dinosaur kale og siberian kale. Plus bok choy og blad bede. Vi har lavet kålchips nogle gange, brugt det istedet for spinat, strimlet og blandet med ris. Men der er MEGET kål.
0
HelseDullen
Brugeravatar
Ado
Indlæg: 6873
Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
Kort karma: 2132
Geografisk sted: Korsbæk
Likede indlæg: 29885
Kontakt:

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Ado » 12. feb 2020, 16:35

Persnikedy skrev:
Muspel skrev:Uden at du skal hænge mig op på det, tror jeg bare, det er ligesom pladerne til industriovne, som tit er sådan der. For at spare metal (og måske vægt) - så du kan bare bruge den som en almindelig plade.


Det er kun den ene der er sådan, resten er ganske normale. 2 flade, en dyb, en rist, også denne her spøjse en

Er der dampfunktion til ovnen?
0
Jeg dømmer dig, hvis du ikke trimmer. :sur:
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 11246
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 932
Likede indlæg: 16844

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Persnikedy » 13. feb 2020, 04:54

Ado skrev:
Persnikedy skrev:
Muspel skrev:Uden at du skal hænge mig op på det, tror jeg bare, det er ligesom pladerne til industriovne, som tit er sådan der. For at spare metal (og måske vægt) - så du kan bare bruge den som en almindelig plade.


Det er kun den ene der er sådan, resten er ganske normale. 2 flade, en dyb, en rist, også denne her spøjse en

Er der dampfunktion til ovnen?


Jeg har desværre ikke været rigtig været hjemme til at finde ud af hvad den kan endnu, men det skulle undre mig om min boligforening vil bruge penge på en så fancy ovn
0
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 8252
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 974
Likede indlæg: 11788

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 13. feb 2020, 06:32

FormerlyKnownAs skrev:Gode forslag til noget med kål. Der er virkelig meget kål hver gang når vi får vores øko levering. Der er grove kåltyper ligesom grønkål er, jeg ved ikke hvad de hedder i DK men her kaldes det dinosaur kale og siberian kale. Plus bok choy og blad bede. Vi har lavet kålchips nogle gange, brugt det istedet for spinat, strimlet og blandet med ris. Men der er MEGET kål.


Jeg har de sidste par måneder været totalt afhængig af en salat bestående af finthakket grønkål, snittet rødkål, granatæblekerner og tørrede tranebær. Og så lige en olieeddike-dressing hen over. Nogle gange har jeg også givet den et skvæt appelsinsaft, hvis jeg har haft appelsiner.

Jeg laver nogle nogle gange en salat med grønkål, små tern af æble, salte peanuts og olie-eddikedressing. Den er også god.

Hvis der er noget der er mere hvidkålsagtigt i konsistensen kan du også lave denne her: http://veganermor.dk/karrykaal-vegansk-livret/ Den lavede jeg forleden og det blev lækkert. Og der var mad til virkelig mange dage :lol:

Ellers ville jeg køre det i div. sammenkogte retter/wok osv. Det falder jo vildt meget sammen, når man varmer det op, så der må man virkelig kunne få brugt en masse :-D
2
I don't follow rules. I follow dogs. On Instagram.
didaa
Indlæg: 826
Tilmeldt: 29. nov 2015, 18:49
Kort karma: 57
Likede indlæg: 1020

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf didaa » 13. feb 2020, 08:29

Hvis man har en slow juicer er kål også godt deri. Dog helst sammen med noget lidt friskt til at tage den værste kålsmag.
0
Sof
Indlæg: 1650
Tilmeldt: 16. maj 2018, 10:28
Kort karma: 92
Likede indlæg: 2352

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Sof » 13. feb 2020, 12:11

Skal lave nogle boller i morgen eftermiddag/aften, som skal hæve 10-12 timer på køl.

Betyder det noget hvis de hæver 6-7 timer længere?
Kan sagtens putte lidt mindre gær i, tror det var 15 gram der stod i opskriften, mere om der kan ske noget ved at den står for længe :genert:
0

Tilbage til "Mad og drikke"