Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
MissBailey
Indlæg: 604
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:08
Kort karma: 36
Likede indlæg: 579

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf MissBailey » 6. nov 2015, 16:06

Kommodedyret skrev:Jeg har et bæger philadelphia m krydderurter/hvidløg.

Kan man ikke bruge dette til noget spændende, andet end smørepålæg? Evt noget bagværk? :gruble:


Bland det i en kartoffelmos, evt. med bacontern - og bag det 10-15min :love:
2
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 2501
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 251
Likede indlæg: 3568

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 6. nov 2015, 17:18

Pandesteg skrev:Hvilke krydderier putter I i, når I koger rødkål?


Udover ribssaft og ribsgelé, smider jeg som regel et par kryddernelliker i også.
0
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 1687
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 447
Likede indlæg: 3309

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 6. nov 2015, 21:38

MissBailey skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har et bæger philadelphia m krydderurter/hvidløg.

Kan man ikke bruge dette til noget spændende, andet end smørepålæg? Evt noget bagværk? :gruble:


Bland det i en kartoffelmos, evt. med bacontern - og bag det 10-15min :love:


God ide! Lyder lækkert og billigt :D
1
Stop hoarding nuts, budgies! You don't even like them!
Brugeravatar
Maoam
Indlæg: 703
Tilmeldt: 28. sep 2015, 10:26
Kort karma: 70
Likede indlæg: 813

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Maoam » 10. nov 2015, 20:16

Jeg fandt ricotta til 5 kr i dag og købte tre bøtter. Så er der nogle af jer, der har en god opskrift med ricotta?

I morgen laver jeg cannelloni med ricotta, spinat (der var også billig øko. spinat) og kikærter. Jeg har også kig på nogle amerikanske pandekager med ricotta og citronskal.
0
Love, love, peace, peace :pompom:
Brugeravatar
MissBailey
Indlæg: 604
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:08
Kort karma: 36
Likede indlæg: 579

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf MissBailey » 11. nov 2015, 11:00

Maoam: Jeg har brugt det som lag i en lasagne, hvor ricottaen er blandet med parmesan, spinat og æg. Det er ret godt :gogo:
2
Brugeravatar
Vira
Indlæg: 1616
Tilmeldt: 12. aug 2015, 08:45
Kort karma: 498
Likede indlæg: 1911

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Vira » 18. nov 2015, 16:19

Henkogte pærer der er taget af, og som opbevares i køleskab hvor længe kan det holde sig?

Har fået et glas homemade af min far, men aner intet om holdbarheden
0
I'm not limited edition, I'm weird.
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7851
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1019
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9250

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 19. nov 2015, 22:53

Hvor længe kan hjemmesyltet agurkesalat holde sig på køl?
Det er lagret i almindelig eddike tilsat salt og peber.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 2501
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 251
Likede indlæg: 3568

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 20. nov 2015, 06:41

Fru Sunshine skrev:Hvor længe kan hjemmesyltet agurkesalat holde sig på køl?
Det er lagret i almindelig eddike tilsat salt og peber.


Hvis ikke du har tilsat Atamon, vil jeg mene det kan holde sig i en 6-7 dage.
Vi spiser altid vores inden for en uge, men laver jeg rigeligt, får det lige en lille sjat Atamon og kan så holde sig i køleskabet i et ½ års tid. Så Atamon kan anbefales. :)
0
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7851
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1019
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9250

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 20. nov 2015, 09:47

Lemonella skrev:
Fru Sunshine skrev:Hvor længe kan hjemmesyltet agurkesalat holde sig på køl?
Det er lagret i almindelig eddike tilsat salt og peber.


Hvis ikke du har tilsat Atamon, vil jeg mene det kan holde sig i en 6-7 dage.
Vi spiser altid vores inden for en uge, men laver jeg rigeligt, får det lige en lille sjat Atamon og kan så holde sig i køleskabet i et ½ års tid. Så Atamon kan anbefales. :)

Det var ikke længe. Det har stået i et par uger nu, men det lugter og smager fint. Og der er ingen sære gevækster. :gruble:
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 2501
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 251
Likede indlæg: 3568

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 20. nov 2015, 10:46

Fru Sunshine skrev:
Lemonella skrev:
Fru Sunshine skrev:Hvor længe kan hjemmesyltet agurkesalat holde sig på køl?
Det er lagret i almindelig eddike tilsat salt og peber.


Hvis ikke du har tilsat Atamon, vil jeg mene det kan holde sig i en 6-7 dage.
Vi spiser altid vores inden for en uge, men laver jeg rigeligt, får det lige en lille sjat Atamon og kan så holde sig i køleskabet i et ½ års tid. Så Atamon kan anbefales. :)

Det var ikke længe. Det har stået i et par uger nu, men det lugter og smager fint. Og der er ingen sære gevækster. :gruble:


Jeg har uden tvivl også haft hjemmelavet agurkesalat stående længere end en uges tid og det har lugtet okay og set fint ud, selvom jeg ikke har haft Atamon i.
Jeg googlede det, fordi jeg faktisk selv var lidt i tvivl og der stod 6-7 dage, hvis man ikke havde brugt Atamon.
0
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7851
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1019
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9250

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 20. nov 2015, 11:05

Lemonella skrev:
Fru Sunshine skrev:
Lemonella skrev:
Fru Sunshine skrev:Hvor længe kan hjemmesyltet agurkesalat holde sig på køl?
Det er lagret i almindelig eddike tilsat salt og peber.


Hvis ikke du har tilsat Atamon, vil jeg mene det kan holde sig i en 6-7 dage.
Vi spiser altid vores inden for en uge, men laver jeg rigeligt, får det lige en lille sjat Atamon og kan så holde sig i køleskabet i et ½ års tid. Så Atamon kan anbefales. :)

Det var ikke længe. Det har stået i et par uger nu, men det lugter og smager fint. Og der er ingen sære gevækster. :gruble:


Jeg har uden tvivl også haft hjemmelavet agurkesalat stående længere end en uges tid og det har lugtet okay og set fint ud, selvom jeg ikke har haft Atamon i.
Jeg googlede det, fordi jeg faktisk selv var lidt i tvivl og der stod 6-7 dage, hvis man ikke havde brugt Atamon.

Jeg kan næsten ikke få mig til at smide det ud. Det smager så godt.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 2501
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 251
Likede indlæg: 3568

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 20. nov 2015, 12:03

Fru Sunshine skrev:
Lemonella skrev:
Fru Sunshine skrev:
Lemonella skrev:
Fru Sunshine skrev:Hvor længe kan hjemmesyltet agurkesalat holde sig på køl?
Det er lagret i almindelig eddike tilsat salt og peber.


Hvis ikke du har tilsat Atamon, vil jeg mene det kan holde sig i en 6-7 dage.
Vi spiser altid vores inden for en uge, men laver jeg rigeligt, får det lige en lille sjat Atamon og kan så holde sig i køleskabet i et ½ års tid. Så Atamon kan anbefales. :)

Det var ikke længe. Det har stået i et par uger nu, men det lugter og smager fint. Og der er ingen sære gevækster. :gruble:


Jeg har uden tvivl også haft hjemmelavet agurkesalat stående længere end en uges tid og det har lugtet okay og set fint ud, selvom jeg ikke har haft Atamon i.
Jeg googlede det, fordi jeg faktisk selv var lidt i tvivl og der stod 6-7 dage, hvis man ikke havde brugt Atamon.

Jeg kan næsten ikke få mig til at smide det ud. Det smager så godt.



Jamen så skal du da spise det. Reglen om, at hvis det lugter godt, ser fint ud og smager godt, så kan man roligt spise det, gælder vel også for agurkesalat. :D
1
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Whoosh
Moderator
Indlæg: 2167
Tilmeldt: 11. aug 2015, 11:54
Kort karma: 333
Likede indlæg: 2954

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Whoosh » 20. nov 2015, 20:27

Hvor lang tid ville I give pulled beef, hvis det laves med oksemørbrad?
0
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 1570
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 192
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 3456

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 20. nov 2015, 20:44

Whoosh skrev:Hvor lang tid ville I give pulled beef, hvis det laves med oksemørbrad?

Min første tanke: nej hvor synd at ødelægge mørbrad ved at skamstege det så længe :blush: Og er der overhovedet nok fedt i kødet til at det kan blive godt? :gruble:
6
Brugeravatar
Whoosh
Moderator
Indlæg: 2167
Tilmeldt: 11. aug 2015, 11:54
Kort karma: 333
Likede indlæg: 2954

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Whoosh » 20. nov 2015, 20:55

HappyPaww skrev:
Whoosh skrev:Hvor lang tid ville I give pulled beef, hvis det laves med oksemørbrad?

Min første tanke: nej hvor synd at ødelægge mørbrad ved at skamstege det så længe :blush: Og er der overhovedet nok fedt i kødet til at det kan blive godt? :gruble:

Jeg ved det, men det er lidt af et "tøm fryseren" projekt. :blush:
Der blev skåret bøffer af den pæne ende.
Det der er tilbage, ville ikke give ret meget reelt kød, hvis det skal pudses lige så meget som den ende der blev til bøffer.

Det har ligget i marinade i et døgn, så det er point of no return.
0

Tilbage til "Mad og drikke"