Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
klumphen
Indlæg: 712
Tilmeldt: 1. jan 2016, 17:57
Kort karma: 137
Likede indlæg: 1371

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf klumphen » 18. jan 2016, 18:55

Er der nogen der kan anbefale en opskrift på bananpandekager? Jeg forsøgte mig med denne her: http://www.louisesmadblog.dk/bananpandekager/
Men jeg synes resultatet blev lidt sært. Og jeg har svært ved at afgøre om det var mig der gjorde noget forkert, eller om bananpandekager bare skal smage sådan.
0
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 3741
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 460
Likede indlæg: 4404

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 18. jan 2016, 18:59

klumphen skrev:Er der nogen der kan anbefale en opskrift på bananpandekager? Jeg forsøgte mig med denne her: http://www.louisesmadblog.dk/bananpandekager/
Men jeg synes resultatet blev lidt sært. Og jeg har svært ved at afgøre om det var mig der gjorde noget forkert, eller om bananpandekager bare skal smage sådan.


Hvordan sært?
0
I don't follow rules. I follow dogs. On Instagram.
Brugeravatar
Filipai
Indlæg: 1943
Tilmeldt: 4. sep 2015, 06:04
Kort karma: 370
Likede indlæg: 2730

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Filipai » 18. jan 2016, 19:10

klumphen skrev:Er der nogen der kan anbefale en opskrift på bananpandekager? Jeg forsøgte mig med denne her: http://www.louisesmadblog.dk/bananpandekager/
Men jeg synes resultatet blev lidt sært. Og jeg har svært ved at afgøre om det var mig der gjorde noget forkert, eller om bananpandekager bare skal smage sådan.


Min veninde sendte mig opskriften på nogle hun havde lavet, til en brunch jeg var til.
Det bliver til 4 stk, og steges i smør
Bananpandekager
1,5 banan, et stort æg, ca 1 dl blendet havregryn, 1 lille tsk vanillesukker og lidt salt.
1
Brugeravatar
klumphen
Indlæg: 712
Tilmeldt: 1. jan 2016, 17:57
Kort karma: 137
Likede indlæg: 1371

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf klumphen » 18. jan 2016, 19:11

Pandesteg skrev:
klumphen skrev:Er der nogen der kan anbefale en opskrift på bananpandekager? Jeg forsøgte mig med denne her: http://www.louisesmadblog.dk/bananpandekager/
Men jeg synes resultatet blev lidt sært. Og jeg har svært ved at afgøre om det var mig der gjorde noget forkert, eller om bananpandekager bare skal smage sådan.

Hvordan sært?

Ja altså, de smagte ikke grimt men heller ikke specielt godt... :wacko: Havde nok forventet at de var mere søde. Måske var de bananer jeg brugte bare ikke modne nok.
0
Brugeravatar
klumphen
Indlæg: 712
Tilmeldt: 1. jan 2016, 17:57
Kort karma: 137
Likede indlæg: 1371

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf klumphen » 18. jan 2016, 19:14

Filipai skrev:Min veninde sendte mig opskriften på nogle hun havde lavet, til en brunch jeg var til.
Det bliver til 4 stk, og steges i smør
Bananpandekager
1,5 banan, et stort æg, ca 1 dl blendet havregryn, 1 lille tsk vanillesukker og lidt salt.

Det var nok ikke nogen dårlig ide med lidt vaniljesukker. Tak!
0
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 3741
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 460
Likede indlæg: 4404

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 22. jan 2016, 07:18

Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)
0
I don't follow rules. I follow dogs. On Instagram.
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8402
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10256

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 25. jan 2016, 16:05

Min mand har købt hytteost, og jeg er på penicillin, der helst skal tages sammen med surmælksprodukt.
Jeg kan bare ikke fordrage hytteost. De der blobber er bare så ækle i min mund.
Er der nogen mulig måde at få dem væk på, uden at man ligefrem skal blende?

(under andre omstændigheder ville jeg have hentet noget tykmælk, men jeg må ikke køre, fordi jeg igen har fået dolol).
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Muspel
Indlæg: 1201
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 172
Likede indlæg: 2413

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 25. jan 2016, 16:29

Fru Sunshine skrev:Min mand har købt hytteost, og jeg er på penicillin, der helst skal tages sammen med surmælksprodukt.
Jeg kan bare ikke fordrage hytteost. De der blobber er bare så ækle i min mund.
Er der nogen mulig måde at få dem væk på, uden at man ligefrem skal blende?

(under andre omstændigheder ville jeg have hentet noget tykmælk, men jeg må ikke køre, fordi jeg igen har fået dolol).


Måske spørger jeg dumt: skal det være koldt? Det skal det jo nok desværre (for at hjælpe på medicinen) ellers smelter klumperne. Og det er alletiders på en lasagne. Eller i en tærte.

Kold tror jeg ikke du kan gøre noget. Andet end at sende din mand afsted efter tykmælk :)
1
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 7309
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 399
Likede indlæg: 7683

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 25. jan 2016, 16:47

Fru Sunshine skrev:Min mand har købt hytteost, og jeg er på penicillin, der helst skal tages sammen med surmælksprodukt.
Jeg kan bare ikke fordrage hytteost. De der blobber er bare så ækle i min mund.
Er der nogen mulig måde at få dem væk på, uden at man ligefrem skal blende?

(under andre omstændigheder ville jeg have hentet noget tykmælk, men jeg må ikke køre, fordi jeg igen har fået dolol).


Jeg tror altså godt du kan mase klumperne ud med en ske eller gaffel, hvis du ikke vil blende det. Eventuelt kan du mase det lidt og røre det sammen med lidt tun og mayo for eksempel. Så bliver det jo camoufleret lidt. Ved dog ikke om det så stadig har samme effekt i forhold til penicillinen :gruble:
1
Debattens sødeste :engel:
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8402
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10256

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 25. jan 2016, 17:08

Jeg ved ikke, om det skal være koldt, men jeg tror det. Det er bare for at forhindre at min mave går helt i stykker pga penicillinen.
Jeg har også prøvet, men det vender sig godt nok i munden, og er meget svært at synke.

Jeg må prøve at mose.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 2108
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 529
Likede indlæg: 4212

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 25. jan 2016, 22:52

Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?
0
Stop hoarding nuts, budgies! You don't even like them!
Brugeravatar
Pixie88
Indlæg: 591
Tilmeldt: 26. aug 2015, 10:39
Kort karma: 132
Geografisk sted: Nordpolen
Likede indlæg: 1246

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pixie88 » 25. jan 2016, 23:45

Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?

Jeg tilberede dem på samme måde som brune kartofler.
0
I'm headin' out to South Park, gonna see if I can't unwind. Timmy, Timmy, Timmy, Timmy, Timmy, Timmy, livin' a lie TIMMY!
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 2108
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 529
Likede indlæg: 4212

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 25. jan 2016, 23:54

Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?

Jeg tilberede dem på samme måde som brune kartofler.


Spiser du dem så til flæskesteg, eller hvordan?
0
Stop hoarding nuts, budgies! You don't even like them!
Brugeravatar
Pixie88
Indlæg: 591
Tilmeldt: 26. aug 2015, 10:39
Kort karma: 132
Geografisk sted: Nordpolen
Likede indlæg: 1246

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pixie88 » 26. jan 2016, 01:13

Kommodedyret skrev:
Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?

Jeg tilberede dem på samme måde som brune kartofler.


Spiser du dem så til flæskesteg, eller hvordan?

Ikke nødvendigvis, normalt spiser jeg dem til oksekød. Eller uden noget til :-D
1
I'm headin' out to South Park, gonna see if I can't unwind. Timmy, Timmy, Timmy, Timmy, Timmy, Timmy, livin' a lie TIMMY!
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 2108
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 529
Likede indlæg: 4212

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. jan 2016, 06:32

Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:
Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?

Jeg tilberede dem på samme måde som brune kartofler.


Spiser du dem så til flæskesteg, eller hvordan?

Ikke nødvendigvis, normalt spiser jeg dem til oksekød. Eller uden noget til :-D


Her må jeg komme med en indrømmelse, nemlig at jeg også plejer at putte sukker i mine alm bløde løg. :D
Men altså, jeg gad jo godt prøve en ny ting at lave med dem.
0
Stop hoarding nuts, budgies! You don't even like them!

Tilbage til "Mad og drikke"