Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Pixie88
Indlæg: 617
Tilmeldt: 26. aug 2015, 10:39
Kort karma: 132
Geografisk sted: Nordpolen
Likede indlæg: 1269

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pixie88 » 26. jan 2016, 01:13

Kommodedyret skrev:
Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?

Jeg tilberede dem på samme måde som brune kartofler.


Spiser du dem så til flæskesteg, eller hvordan?

Ikke nødvendigvis, normalt spiser jeg dem til oksekød. Eller uden noget til :-D
1
I'm headin' out to South Park, gonna see if I can't unwind. Timmy, Timmy, Timmy, Timmy, Timmy, Timmy, livin' a lie TIMMY!
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 1830
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 491
Likede indlæg: 3603

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. jan 2016, 06:32

Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:
Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?

Jeg tilberede dem på samme måde som brune kartofler.


Spiser du dem så til flæskesteg, eller hvordan?

Ikke nødvendigvis, normalt spiser jeg dem til oksekød. Eller uden noget til :-D


Her må jeg komme med en indrømmelse, nemlig at jeg også plejer at putte sukker i mine alm bløde løg. :D
Men altså, jeg gad jo godt prøve en ny ting at lave med dem.
0
Stop hoarding nuts, budgies! You don't even like them!
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 1830
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 491
Likede indlæg: 3603

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. jan 2016, 06:33

Jeg har endnu et spørgsmål: bliver en gulerodskage helt vildt dårlig hvis man ikke putter muscovado eller farin i, men nøjes med almindelig sukker?
0
Stop hoarding nuts, budgies! You don't even like them!
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 2913
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 300
Likede indlæg: 4105

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 26. jan 2016, 08:10

Kommodedyret skrev:Jeg har endnu et spørgsmål: bliver en gulerodskage helt vildt dårlig hvis man ikke putter muscovado eller farin i, men nøjes med almindelig sukker?


Det kan jeg da ikke forestille mig. Der findes opskrifter på nettet, hvor der bruges almindelig sukker. Så jeg tror sagtens du kan bruge det, istedet for det brune sukker. :)
1
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 8438
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1092
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10145

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 26. jan 2016, 08:15

Kommodedyret skrev:Jeg har endnu et spørgsmål: bliver en gulerodskage helt vildt dårlig hvis man ikke putter muscovado eller farin i, men nøjes med almindelig sukker?

Nej. Men den kommer til at smage lidt anderledes, end hvis du bruger muscovado eller farin.
De to sukkertyper giver sådan lidt mere karamelagtigsmag. Det gør almindelig sukker ikke.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 1266
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 149
Likede indlæg: 1788

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf dykkersild » 26. jan 2016, 08:54

Kommodedyret skrev:
Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?

Jeg tilberede dem på samme måde som brune kartofler.


Spiser du dem så til flæskesteg, eller hvordan?


Jeg plejer at glasere dem - og så putte dem i gryderetter efterfølgende - det er ret godt.
1
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 1830
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 491
Likede indlæg: 3603

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. jan 2016, 20:18

dykkersild skrev:
Kommodedyret skrev:
Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?

Jeg tilberede dem på samme måde som brune kartofler.


Spiser du dem så til flæskesteg, eller hvordan?


Jeg plejer at glasere dem - og så putte dem i gryderetter efterfølgende - det er ret godt.


Hvilken type gryderet synes du at de passer til?
0
Stop hoarding nuts, budgies! You don't even like them!
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 1830
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 491
Likede indlæg: 3603

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. jan 2016, 20:20

Fru Sunshine skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har endnu et spørgsmål: bliver en gulerodskage helt vildt dårlig hvis man ikke putter muscovado eller farin i, men nøjes med almindelig sukker?

Nej. Men den kommer til at smage lidt anderledes, end hvis du bruger muscovado eller farin.
De to sukkertyper giver sådan lidt mere karamelagtigsmag. Det gør almindelig sukker ikke.


Jeg tænker også at den sikkert sagtens kan blive blive spiselig, men når man googler opskrifter, så er der brunt stads i næsten dem alle, så man forledes jo næsten til at tro at det er en essentialitet! :D
0
Stop hoarding nuts, budgies! You don't even like them!
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 8438
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1092
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10145

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 26. jan 2016, 20:23

Kommodedyret skrev:
Fru Sunshine skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har endnu et spørgsmål: bliver en gulerodskage helt vildt dårlig hvis man ikke putter muscovado eller farin i, men nøjes med almindelig sukker?

Nej. Men den kommer til at smage lidt anderledes, end hvis du bruger muscovado eller farin.
De to sukkertyper giver sådan lidt mere karamelagtigsmag. Det gør almindelig sukker ikke.


Jeg tænker også at den sikkert sagtens kan blive blive spiselig, men når man googler opskrifter, så er der brunt stads i næsten dem alle, så man forledes jo næsten til at tro at det er en essentialitet! :D

Det er det sikkert også for nogen :lol:
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 2647
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 526
Likede indlæg: 4568

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Viskelæder » 26. jan 2016, 20:30

Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?


Jeg plejer at bruge perleløg til Chuck Norris-salat:

Kog små kartofler med skindet på og skær dem i halve
Skær chorizo ud i stykker
Hak persille
Tilsæt perleløg
Bland det hele sammen og tilsæt så ravigotte sauce. Det smager SÅ godt :love2:
1
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 1830
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 491
Likede indlæg: 3603

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. jan 2016, 20:33

Viskelæder skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?


Jeg plejer at bruge perleløg til Chuck Norris-salat:

Kog små kartofler med skindet på og skær dem i halve
Skær chorizo ud i stykker
Hak persille
Tilsæt perleløg
Bland det hele sammen og tilsæt så ravigotte sauce. Det smager SÅ godt :love2:


Kartoffel og pølse, yessir, så er der dømt bondekost :D Lyder godt ellers.
0
Stop hoarding nuts, budgies! You don't even like them!
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 2647
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 526
Likede indlæg: 4568

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Viskelæder » 26. jan 2016, 20:40

Kommodedyret skrev:
Kartoffel og pølse, yessir, så er der dømt bondekost :D Lyder godt ellers.


Haha, yeaaahhh!

Jeg fandt lige et billede af den

salatchucknorris.jpg
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
5
Brugeravatar
Kommodedyret
Indlæg: 1830
Tilmeldt: 28. aug 2015, 13:23
Kort karma: 491
Likede indlæg: 3603

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Kommodedyret » 26. jan 2016, 20:46

Viskelæder skrev:
Kommodedyret skrev:
Kartoffel og pølse, yessir, så er der dømt bondekost :D Lyder godt ellers.


Haha, yeaaahhh!

Jeg fandt lige et billede af den

salatchucknorris.jpg


Det grønne får det næsten til at se sundt ud.
Ps. nu blev jeg sulten :ivrig:
0
Stop hoarding nuts, budgies! You don't even like them!
Brugeravatar
Viskelæder
Indlæg: 2647
Tilmeldt: 26. dec 2015, 21:22
Kort karma: 526
Likede indlæg: 4568

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Viskelæder » 26. jan 2016, 20:46

Kommodedyret skrev:Det grønne får det næsten til at se sundt ud.
Ps. nu blev jeg sulten :ivrig:


Næsten. Men så alligevel ikke. Just the way I like it :lol2:
Me too..
0
Brugeravatar
dykkersild
Indlæg: 1266
Tilmeldt: 14. aug 2015, 07:25
Kort karma: 149
Likede indlæg: 1788

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf dykkersild » 27. jan 2016, 07:44

Kommodedyret skrev:
dykkersild skrev:
Kommodedyret skrev:
Pixie88 skrev:
Kommodedyret skrev:Jeg har en glas med perleløg. Egentlig var tanken at bruge dem sammen med bløde almindelige løg og champignon stegt på panden, og så serveret til hakkebøf med sovs. Men det gider jeg ikke alligevel.

Hvad kan man bruge perleløg på glas til?

Jeg tilberede dem på samme måde som brune kartofler.


Spiser du dem så til flæskesteg, eller hvordan?


Jeg plejer at glasere dem - og så putte dem i gryderetter efterfølgende - det er ret godt.


Hvilken type gryderet synes du at de passer til?

.
Jeg har brugt dem både til gryderetter med svinekæber og svinemørbrad og så til boeuf bourguignon
1

Tilbage til "Mad og drikke"