Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 2629
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 296
Likede indlæg: 3082

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 28. jan 2016, 08:00

Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?
0
Heaven is a place on earth :jule:
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 2925
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 301
Likede indlæg: 4112

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 28. jan 2016, 08:23

Pandesteg skrev:
Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?


Jeg har ingen bud på noget der skal simre længe eller har indisk/mellemøstligt islæt.

Jeg plejer, at bruge strimler af den slags til enten bøfstroganof eller kebabmix.
Kebabmix med actifry fritter, salat og hvidløgsdressing.
0
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 2629
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 296
Likede indlæg: 3082

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 28. jan 2016, 08:28

Lemonella skrev:
Pandesteg skrev:
Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?


Jeg har ingen bud på noget der skal simre længe eller har indisk/mellemøstligt islæt.

Jeg plejer, at bruge strimler af den slags til enten bøfstroganof eller kebabmix.
Kebabmix med actifry fritter, salat og hvidløgsdressing.


Kebabmix vil det ikke egne sig til, det skal ha en del tid i en sovs/suppe for at blive mørt og stroganoff blev dens broderpakke brugt til. Men tak ellers!
1
Heaven is a place on earth :jule:
Brugeravatar
Sophaya
Indlæg: 2294
Tilmeldt: 22. aug 2015, 11:26
Kort karma: 406
Likede indlæg: 3872

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Sophaya » 28. jan 2016, 20:41

Er der nogen der har spottet okra i et supermarked?
0
x
Muspel
Indlæg: 772
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 108
Likede indlæg: 1405

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 28. jan 2016, 21:16

Pandesteg skrev:
Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?


Jeg har lavet denne nogle gange: http://www.alt.dk/mad/opskrift/gryderet ... tion=Index

Altid med stor succes. Den er dog ikke så spicy...
1
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 8444
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1093
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10153

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 28. jan 2016, 21:22

Pandesteg skrev:
Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?

Jeg ville lave sorte gryde.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 2925
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 301
Likede indlæg: 4112

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 30. jan 2016, 13:44

Rakel skrev:Majroe? Hvad bruger I den til?


Jeg river den og bruger den i råkostsalat. Den kan også bruges sammen med andre rodfrugter til ovnbagte rodfrugter. :)
0
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 2629
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 296
Likede indlæg: 3082

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 4. feb 2016, 07:32

Er det noget med, at det ikke er nødvendigt at udvande aubergineskiver for bitterstoffer længere?
0
Heaven is a place on earth :jule:
Brugeravatar
Lucia
Indlæg: 340
Tilmeldt: 20. dec 2015, 14:42
Kort karma: 20
Likede indlæg: 351

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lucia » 6. feb 2016, 10:35

Hvad egner sig godt som tilbehør til tunfrikadeller, så det bliver et aftensmåltid?

Har tidligere kun fået det serveret som frokostret med rugbrød osv. men jeg gider ikke rugbrød til aftensmad.
0
Ever since I left the city, you,
you got exactly what you asked for
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1216
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 73
Likede indlæg: 1252

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 6. feb 2016, 11:51

Pandesteg skrev:Er det noget med, at det ikke er nødvendigt at udvande aubergineskiver for bitterstoffer længere?


Ja. Jeg plejer ikke at gøre det.
0
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1216
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 73
Likede indlæg: 1252

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 6. feb 2016, 11:51

Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?
0
Muspel
Indlæg: 772
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 108
Likede indlæg: 1405

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 6. feb 2016, 12:14

Torn skrev:Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?


Ja, det kan de sagtens. Hvis altså vi taler om gærbolle-versionen.
0
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1216
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 73
Likede indlæg: 1252

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 6. feb 2016, 12:19

Muspel skrev:
Torn skrev:Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?


Ja, det kan de sagtens. Hvis altså vi taler om gærbolle-versionen.


Det gør vi. Fedest. Tak :)
0
Brugeravatar
Juki
Indlæg: 2564
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:26
Kort karma: 205
Likede indlæg: 2902

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Juki » 7. feb 2016, 11:50

Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.

Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.
0
I like big beards and I cannot lie
Billede
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 1759
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 219
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 3918

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 7. feb 2016, 12:10

Juki skrev:Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.

Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.

Det bær ikke være noget problem. Bruger du friske eller dåse/glas asparges?
0

Tilbage til "Mad og drikke"