Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 4637
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 563
Likede indlæg: 5680

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 28. jan 2016, 08:28

Lemonella skrev:
Pandesteg skrev:
Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?


Jeg har ingen bud på noget der skal simre længe eller har indisk/mellemøstligt islæt.

Jeg plejer, at bruge strimler af den slags til enten bøfstroganof eller kebabmix.
Kebabmix med actifry fritter, salat og hvidløgsdressing.


Kebabmix vil det ikke egne sig til, det skal ha en del tid i en sovs/suppe for at blive mørt og stroganoff blev dens broderpakke brugt til. Men tak ellers!
1
I don't follow rules. I follow dogs. On Instagram.
Brugeravatar
Sophaya
Indlæg: 2509
Tilmeldt: 22. aug 2015, 11:26
Kort karma: 495
Likede indlæg: 4908

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Sophaya » 28. jan 2016, 20:41

Er der nogen der har spottet okra i et supermarked?
0
cat has nine lives babe
nine lives to itself
but you only got one

x
Muspel
Indlæg: 1655
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 256
Likede indlæg: 3675

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 28. jan 2016, 21:16

Pandesteg skrev:
Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?


Jeg har lavet denne nogle gange: http://www.alt.dk/mad/opskrift/gryderet ... tion=Index

Altid med stor succes. Den er dog ikke så spicy...
1
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8967
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1226
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 11454

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 28. jan 2016, 21:22

Pandesteg skrev:
Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?

Jeg ville lave sorte gryde.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 5811
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 504
Likede indlæg: 8264

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 30. jan 2016, 13:44

Rakel skrev:Majroe? Hvad bruger I den til?


Jeg river den og bruger den i råkostsalat. Den kan også bruges sammen med andre rodfrugter til ovnbagte rodfrugter. :)
0
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 4637
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 563
Likede indlæg: 5680

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 4. feb 2016, 07:32

Er det noget med, at det ikke er nødvendigt at udvande aubergineskiver for bitterstoffer længere?
0
I don't follow rules. I follow dogs. On Instagram.
Brugeravatar
Lucia
Indlæg: 835
Tilmeldt: 20. dec 2015, 14:42
Kort karma: 44
Likede indlæg: 1081

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lucia » 6. feb 2016, 10:35

Hvad egner sig godt som tilbehør til tunfrikadeller, så det bliver et aftensmåltid?

Har tidligere kun fået det serveret som frokostret med rugbrød osv. men jeg gider ikke rugbrød til aftensmad.
0
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1297
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 83
Likede indlæg: 1422

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 6. feb 2016, 11:51

Pandesteg skrev:Er det noget med, at det ikke er nødvendigt at udvande aubergineskiver for bitterstoffer længere?


Ja. Jeg plejer ikke at gøre det.
0
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1297
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 83
Likede indlæg: 1422

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 6. feb 2016, 11:51

Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?
0
Muspel
Indlæg: 1655
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 256
Likede indlæg: 3675

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 6. feb 2016, 12:14

Torn skrev:Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?


Ja, det kan de sagtens. Hvis altså vi taler om gærbolle-versionen.
0
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1297
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 83
Likede indlæg: 1422

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 6. feb 2016, 12:19

Muspel skrev:
Torn skrev:Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?


Ja, det kan de sagtens. Hvis altså vi taler om gærbolle-versionen.


Det gør vi. Fedest. Tak :)
0
Brugeravatar
Juki
Indlæg: 9260
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:26
Kort karma: 694
Likede indlæg: 13261

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Juki » 7. feb 2016, 11:50

Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.

Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.
0
Forarget kan man altid blive

It's not a phase, mom!
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 2792
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 363
Likede indlæg: 6766

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 7. feb 2016, 12:10

Juki skrev:Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.

Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.

Det bær ikke være noget problem. Bruger du friske eller dåse/glas asparges?
0
Brugeravatar
Juki
Indlæg: 9260
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:26
Kort karma: 694
Likede indlæg: 13261

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Juki » 7. feb 2016, 12:31

HappyPaww skrev:
Juki skrev:Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.

Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.

Det bær ikke være noget problem. Bruger du friske eller dåse/glas asparges?

Dåseasparges er planen. Jeg kan ikke mindes at have brugt sådan nogle til noget før, så jeg kender ikke rigtig konsistensen på dem i forvejen :-D
0
Forarget kan man altid blive

It's not a phase, mom!
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 2792
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 363
Likede indlæg: 6766

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 7. feb 2016, 12:51

Juki skrev:
HappyPaww skrev:
Juki skrev:Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.

Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.

Det bær ikke være noget problem. Bruger du friske eller dåse/glas asparges?

Dåseasparges er planen. Jeg kan ikke mindes at have brugt sådan nogle til noget før, så jeg kender ikke rigtig konsistensen på dem i forvejen :-D

Så er de i forvejen udkogte - så ved opvarmning koger de bare lidt yderligere ud :D
1

Tilbage til "Mad og drikke"