Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 3450
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 425
Likede indlæg: 3946

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 28. jan 2016, 08:28

Lemonella skrev:
Pandesteg skrev:
Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?


Jeg har ingen bud på noget der skal simre længe eller har indisk/mellemøstligt islæt.

Jeg plejer, at bruge strimler af den slags til enten bøfstroganof eller kebabmix.
Kebabmix med actifry fritter, salat og hvidløgsdressing.


Kebabmix vil det ikke egne sig til, det skal ha en del tid i en sovs/suppe for at blive mørt og stroganoff blev dens broderpakke brugt til. Men tak ellers!
1
I don't follow rules. I follow dogs. On Instagram.
Brugeravatar
Sophaya
Indlæg: 2358
Tilmeldt: 22. aug 2015, 11:26
Kort karma: 444
Likede indlæg: 4248

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Sophaya » 28. jan 2016, 20:41

Er der nogen der har spottet okra i et supermarked?
0
x
Muspel
Indlæg: 1077
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 157
Likede indlæg: 2151

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 28. jan 2016, 21:16

Pandesteg skrev:
Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?


Jeg har lavet denne nogle gange: http://www.alt.dk/mad/opskrift/gryderet ... tion=Index

Altid med stor succes. Den er dog ikke så spicy...
1
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8492
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10421

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 28. jan 2016, 21:22

Pandesteg skrev:
Pandesteg skrev:Jeg har 500 g oksekød i strimler i fryseren. Ville godt bruge det til noget rigtig lækkert spicy gryderet-halløj. Men hvad? Vi har næsten lige fået enebærgryde og alm. klassisk gryderet (med tomatbase, champignon osv.).

Må meget gerne være noget indisk/mellemøstligt-agtigt og noget der skal simre lææænge :)


Ingen bud?

Jeg ville lave sorte gryde.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 3687
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 345
Likede indlæg: 5141

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 30. jan 2016, 13:44

Rakel skrev:Majroe? Hvad bruger I den til?


Jeg river den og bruger den i råkostsalat. Den kan også bruges sammen med andre rodfrugter til ovnbagte rodfrugter. :)
0
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 3450
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 425
Likede indlæg: 3946

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 4. feb 2016, 07:32

Er det noget med, at det ikke er nødvendigt at udvande aubergineskiver for bitterstoffer længere?
0
I don't follow rules. I follow dogs. On Instagram.
Brugeravatar
Lucia
Indlæg: 512
Tilmeldt: 20. dec 2015, 14:42
Kort karma: 33
Likede indlæg: 553

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lucia » 6. feb 2016, 10:35

Hvad egner sig godt som tilbehør til tunfrikadeller, så det bliver et aftensmåltid?

Har tidligere kun fået det serveret som frokostret med rugbrød osv. men jeg gider ikke rugbrød til aftensmad.
0
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1247
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 78
Likede indlæg: 1340

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 6. feb 2016, 11:51

Pandesteg skrev:Er det noget med, at det ikke er nødvendigt at udvande aubergineskiver for bitterstoffer længere?


Ja. Jeg plejer ikke at gøre det.
0
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1247
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 78
Likede indlæg: 1340

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 6. feb 2016, 11:51

Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?
0
Muspel
Indlæg: 1077
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 157
Likede indlæg: 2151

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 6. feb 2016, 12:14

Torn skrev:Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?


Ja, det kan de sagtens. Hvis altså vi taler om gærbolle-versionen.
0
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1247
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 78
Likede indlæg: 1340

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 6. feb 2016, 12:19

Muspel skrev:
Torn skrev:Jeg har bagt for mange fastelavnsboller. Kan man nedfryse dem efter de er bagt (selvfølgelig uden glasur)?


Ja, det kan de sagtens. Hvis altså vi taler om gærbolle-versionen.


Det gør vi. Fedest. Tak :)
0
Brugeravatar
Juki
Indlæg: 3238
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:26
Kort karma: 249
Likede indlæg: 3811

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Juki » 7. feb 2016, 11:50

Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.

Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.
0
I like big beards and I cannot lie
Billede
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 2125
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 279
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 4860

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 7. feb 2016, 12:10

Juki skrev:Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.

Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.

Det bær ikke være noget problem. Bruger du friske eller dåse/glas asparges?
0
Brugeravatar
Juki
Indlæg: 3238
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:26
Kort karma: 249
Likede indlæg: 3811

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Juki » 7. feb 2016, 12:31

HappyPaww skrev:
Juki skrev:Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.

Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.

Det bær ikke være noget problem. Bruger du friske eller dåse/glas asparges?

Dåseasparges er planen. Jeg kan ikke mindes at have brugt sådan nogle til noget før, så jeg kender ikke rigtig konsistensen på dem i forvejen :-D
0
I like big beards and I cannot lie
Billede
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 2125
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 279
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 4860

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 7. feb 2016, 12:51

Juki skrev:
HappyPaww skrev:
Juki skrev:Kan man genopvarme tarteletfyld, uden det bliver klumpet og kedeligt? Jeg tænker især på aspargsen, om den bliver helt travlet og træls.

Jeg har planer om at lave tarteletter i aften, med kylling og asparges, men jeg har aldrig prøvet det før.

Det bær ikke være noget problem. Bruger du friske eller dåse/glas asparges?

Dåseasparges er planen. Jeg kan ikke mindes at have brugt sådan nogle til noget før, så jeg kender ikke rigtig konsistensen på dem i forvejen :-D

Så er de i forvejen udkogte - så ved opvarmning koger de bare lidt yderligere ud :D
1

Tilbage til "Mad og drikke"