Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Vira
Indlæg: 2286
Tilmeldt: 12. aug 2015, 08:45
Kort karma: 580
Geografisk sted: Slagelse
Likede indlæg: 2937
Kontakt:

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Vira » 12. mar 2016, 10:03

Lykke skrev:Er der nogen som ved om supermarkedet har Forårsrulledej?

Er ret sikker på Bilka har det
0
I'm not limited edition, I'm weird.
Lykke
Indlæg: 2420
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 102
Likede indlæg: 1932

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 12. mar 2016, 10:04

Frkvira skrev:
Lykke skrev:Er der nogen som ved om supermarkedet har Forårsrulledej?

Er ret sikker på Bilka har det


Har ikke Bilka hvor jeg bor. Ellers tak for tippet.
0
Brugeravatar
Vira
Indlæg: 2286
Tilmeldt: 12. aug 2015, 08:45
Kort karma: 580
Geografisk sted: Slagelse
Likede indlæg: 2937
Kontakt:

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Vira » 12. mar 2016, 10:44

Lykke skrev:
Frkvira skrev:
Lykke skrev:Er der nogen som ved om supermarkedet har Forårsrulledej?

Er ret sikker på Bilka har det


Har ikke Bilka hvor jeg bor. Ellers tak for tippet.

Tror også jeg har set det i Kvickly og Føtex. Er dog ikke sikker på om det er noget de har fast
1
I'm not limited edition, I'm weird.
Brugeravatar
Filipai
Indlæg: 2029
Tilmeldt: 4. sep 2015, 06:04
Kort karma: 382
Likede indlæg: 2848

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Filipai » 21. mar 2016, 11:03

Er der nogen der har en opskrift på en lækker frisk kage. Den skal være lys/gul, og skal kunne smage godt sammen med smørcreme eller cream cheese frostning. Oog det må ikke være gulerodskage :D
0
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 3833
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 473
Likede indlæg: 4510

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 21. mar 2016, 11:59

Filipai skrev:Er der nogen der har en opskrift på en lækker frisk kage. Den skal være lys/gul, og skal kunne smage godt sammen med smørcreme eller cream cheese frostning. Oog det må ikke være gulerodskage :D


Jeg påtænker at bage denne her i påskedagene: http://www.madbanditten.dk/2016/03/19/a ... ndel-kage/, den kunne godt passe til dine krav.
0
I don't follow rules. I follow dogs. On Instagram.
Brugeravatar
Filipai
Indlæg: 2029
Tilmeldt: 4. sep 2015, 06:04
Kort karma: 382
Likede indlæg: 2848

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Filipai » 21. mar 2016, 12:01

Pandesteg skrev:
Filipai skrev:Er der nogen der har en opskrift på en lækker frisk kage. Den skal være lys/gul, og skal kunne smage godt sammen med smørcreme eller cream cheese frostning. Oog det må ikke være gulerodskage :D


Jeg påtænker at bage denne her i påskedagene: http://www.madbanditten.dk/2016/03/19/a ... ndel-kage/, den kunne godt passe til dine krav.


En appelsinkage er i hvertfald en god idé. Men det skal helst ikke være en LCHF kage, og mandler er grundet en af gæsterne udelukket. Men tusinde tak for bud, og inspiration.

Hvis andre har en god gennemtestet appelsinkage er jeg total fresh på at modtage en opskrift :D
1
HappyPaww
Indlæg: 2476
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 316
Likede indlæg: 5738

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 21. mar 2016, 12:20

Filipai skrev:Er der nogen der har en opskrift på en lækker frisk kage. Den skal være lys/gul, og skal kunne smage godt sammen med smørcreme eller cream cheese frostning. Oog det må ikke være gulerodskage :D

Hvad med en citron-birkes kage? Det er så lækkert med cream cheese frosting :)
1
Brugeravatar
Filipai
Indlæg: 2029
Tilmeldt: 4. sep 2015, 06:04
Kort karma: 382
Likede indlæg: 2848

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Filipai » 21. mar 2016, 12:28

HappyPaww skrev:
Filipai skrev:Er der nogen der har en opskrift på en lækker frisk kage. Den skal være lys/gul, og skal kunne smage godt sammen med smørcreme eller cream cheese frostning. Oog det må ikke være gulerodskage :D

Hvad med en citron-birkes kage? Det er så lækkert med cream cheese frosting :)


Det har jeg aldrig smagt før, men det lyder lækkert :)
0
HappyPaww
Indlæg: 2476
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 316
Likede indlæg: 5738

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 21. mar 2016, 12:53

Filipai skrev:
HappyPaww skrev:
Filipai skrev:Er der nogen der har en opskrift på en lækker frisk kage. Den skal være lys/gul, og skal kunne smage godt sammen med smørcreme eller cream cheese frostning. Oog det må ikke være gulerodskage :D

Hvad med en citron-birkes kage? Det er så lækkert med cream cheese frosting :)


Det har jeg aldrig smagt før, men det lyder lækkert :)

Har ikke selv prøvet opskriften endnu, men den her ser ret god ud: http://www.louiogbearnaisen.dk/2014/08/ ... -kage.html
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8402
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10260

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 22. mar 2016, 11:08

Filipai skrev:Er der nogen der har en opskrift på en lækker frisk kage. Den skal være lys/gul, og skal kunne smage godt sammen med smørcreme eller cream cheese frostning. Oog det må ikke være gulerodskage :D

Citronmåne.
Jeg plejer at bruge Prices version (jeg bager den af to omgange eller bager halv portion - og skærer lidt ned på smørmængden).
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 7702
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 414
Likede indlæg: 8145

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 24. mar 2016, 11:49

Jeg har taget et oksespidsbryst på 600 g op af fryseren som jeg tænker at smide i ovnen i aften. Jeg kan google mig frem til til en stegetid på 2½ time, men det er for stege på 1-1½ kg, så mon ikke den skal have have kortere tid når den kun er på 600 g?

Hvor længe ville I give den?
0
Debattens sødeste :engel:
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 7702
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 414
Likede indlæg: 8145

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 24. mar 2016, 15:11

Flora skrev:Jeg har taget et oksespidsbryst på 600 g op af fryseren som jeg tænker at smide i ovnen i aften. Jeg kan google mig frem til til en stegetid på 2½ time, men det er for stege på 1-1½ kg, så mon ikke den skal have have kortere tid når den kun er på 600 g?

Hvor længe ville I give den?


Anyone?
0
Debattens sødeste :engel:
Brugeravatar
Sangius
Indlæg: 2871
Tilmeldt: 30. jan 2016, 19:49
Kort karma: 243
Likede indlæg: 5285

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Sangius » 24. mar 2016, 15:14

Flora skrev:
Flora skrev:Jeg har taget et oksespidsbryst på 600 g op af fryseren som jeg tænker at smide i ovnen i aften. Jeg kan google mig frem til til en stegetid på 2½ time, men det er for stege på 1-1½ kg, så mon ikke den skal have have kortere tid når den kun er på 600 g?

Hvor længe ville I give den?


Anyone?


Jeg ville sætte et termometer i... :)

Men ellers, en så lille steg, den ville jeg give ca 1 time. Hvis den altså er helt optøet. :)
1
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 7702
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 414
Likede indlæg: 8145

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 24. mar 2016, 15:19

Sangius skrev:
Flora skrev:
Flora skrev:Jeg har taget et oksespidsbryst på 600 g op af fryseren som jeg tænker at smide i ovnen i aften. Jeg kan google mig frem til til en stegetid på 2½ time, men det er for stege på 1-1½ kg, så mon ikke den skal have have kortere tid når den kun er på 600 g?

Hvor længe ville I give den?


Anyone?


Jeg ville sætte et termometer i... :)

Men ellers, en så lille steg, den ville jeg give ca 1 time. Hvis den altså er helt optøet. :)


Jeg har desværre ikke et termometer. Men jeg satser på 1 times tid så. Den er helt optøet. Tak :kys:
0
Debattens sødeste :engel:
Brugeravatar
Sangius
Indlæg: 2871
Tilmeldt: 30. jan 2016, 19:49
Kort karma: 243
Likede indlæg: 5285

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Sangius » 24. mar 2016, 15:21

Hvis det er et fladt stykke kød ville jeg endda nok tage den ud efter 45-50 minutter, og lade den hvile indpakket i et kvarters tid... Hader overstegt kød :P
0

Tilbage til "Mad og drikke"