Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8402
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10260

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 9. jun 2016, 11:08

Hvordan er Creme Brulée i konsistensen?
Vi har fået sådan et sæt i julegave (jeg elsker min svigerinde, men hun er ekspert i underlige julegaver), og tænker, at det nok skal indvies, men jeg er kræsen også med konsistenser, så jeg vil gerne vide, om det er lige som budding?
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Lykke
Indlæg: 2397
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 99
Likede indlæg: 1916

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 9. jun 2016, 11:23

Fru Sunshine skrev:Hvordan er Creme Brulée i konsistensen?
Vi har fået sådan et sæt i julegave (jeg elsker min svigerinde, men hun er ekspert i underlige julegaver), og tænker, at det nok skal indvies, men jeg er kræsen også med konsistenser, så jeg vil gerne vide, om det er lige som budding?


Jeg vil sige blødere end budding.
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8402
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10260

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 9. jun 2016, 11:25

Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:Hvordan er Creme Brulée i konsistensen?
Vi har fået sådan et sæt i julegave (jeg elsker min svigerinde, men hun er ekspert i underlige julegaver), og tænker, at det nok skal indvies, men jeg er kræsen også med konsistenser, så jeg vil gerne vide, om det er lige som budding?


Jeg vil sige blødere end budding.

Blævrer det?
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Lykke
Indlæg: 2397
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 99
Likede indlæg: 1916

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 9. jun 2016, 11:27

Fru Sunshine skrev:
Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:Hvordan er Creme Brulée i konsistensen?
Vi har fået sådan et sæt i julegave (jeg elsker min svigerinde, men hun er ekspert i underlige julegaver), og tænker, at det nok skal indvies, men jeg er kræsen også med konsistenser, så jeg vil gerne vide, om det er lige som budding?


Jeg vil sige blødere end budding.

Blævrer det?


Nej. Ikke det jeg har smagt. På restaurant og hjemmelavet.
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8402
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10260

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 9. jun 2016, 11:36

Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:
Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:Hvordan er Creme Brulée i konsistensen?
Vi har fået sådan et sæt i julegave (jeg elsker min svigerinde, men hun er ekspert i underlige julegaver), og tænker, at det nok skal indvies, men jeg er kræsen også med konsistenser, så jeg vil gerne vide, om det er lige som budding?


Jeg vil sige blødere end budding.

Blævrer det?


Nej. Ikke det jeg har smagt. På restaurant og hjemmelavet.

Nå ja, det skader jo ikke at prøve. Jeg kan bare ikke lide budding og blævreting :blush:
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Lykke
Indlæg: 2397
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 99
Likede indlæg: 1916

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 9. jun 2016, 11:39

Fru Sunshine skrev:
Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:
Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:Hvordan er Creme Brulée i konsistensen?
Vi har fået sådan et sæt i julegave (jeg elsker min svigerinde, men hun er ekspert i underlige julegaver), og tænker, at det nok skal indvies, men jeg er kræsen også med konsistenser, så jeg vil gerne vide, om det er lige som budding?


Jeg vil sige blødere end budding.

Blævrer det?


Nej. Ikke det jeg har smagt. På restaurant og hjemmelavet.

Nå ja, det skader jo ikke at prøve. Jeg kan bare ikke lide budding og blævreting :blush:


Svært at sige om det vil kunne lide det. Ved godt nok ikke lige hvad jeg skal sammenligne det med.
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8402
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10260

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 9. jun 2016, 11:41

Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:
Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:
Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:Hvordan er Creme Brulée i konsistensen?
Vi har fået sådan et sæt i julegave (jeg elsker min svigerinde, men hun er ekspert i underlige julegaver), og tænker, at det nok skal indvies, men jeg er kræsen også med konsistenser, så jeg vil gerne vide, om det er lige som budding?


Jeg vil sige blødere end budding.

Blævrer det?


Nej. Ikke det jeg har smagt. På restaurant og hjemmelavet.

Nå ja, det skader jo ikke at prøve. Jeg kan bare ikke lide budding og blævreting :blush:


Svært at sige om det vil kunne lide det. Ved godt nok ikke lige hvad jeg skal sammenligne det med.

Det må jo komme an på en prøve. Tak for hjælpen.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 3534
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 988
Likede indlæg: 3157

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Spjaerten » 9. jun 2016, 12:37

Sun jeg vil sige det er cremet som en hjemmelavet chokomousse. Ikke blævrende.
2
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1252
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 79
Likede indlæg: 1378

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 10. jun 2016, 14:48

Muspel skrev:
Torn skrev:Jeg skal have gæster på lørdag og er helt idéforladt. Vi bliver 4 voksne og prisen i alt må ikke overskride 300kr, så derfor ikke pristunge retter. Har I nogle gode ideer? Jeg overvejer grill, men det behøver det ikke at være.


Grill kan vel godt lade sig gøre for 300, hvis bare du ikke laver salat med 100 ingredienser.

Fx: kødbudget 125 kr - burde være nok til fx 4 lækre koteletter og pølser. Gå evt til slagteren, min sælger fx lækre grillpølser til 10 kr stykket. (Kødstaden på trøjborg, Århus. Fantastisk sted)
Kartoffelsalat
Tomatsalat
Friske asparges
Brød (bag evt selv)
Kryddersmør

Eller som alternativ
Nye kartofler
Flæskesteg på sommermåden: http://www.valdemarsro.dk/flaeskesteg-m ... imianfyld/
Grøn salat af fx hjertesalat, agurk, asparges

Og skal I have dessert kunne det være en god vanilleis med jordbær som topping. Men det koster jo nok 70 kr ekstra i budgettet.


Tak for bud! Det bliver første forslag.
1
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1252
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 79
Likede indlæg: 1378

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 10. jun 2016, 14:49

Lemonella skrev:
Torn skrev:Jeg skal have gæster på lørdag og er helt idéforladt. Vi bliver 4 voksne og prisen i alt må ikke overskride 300kr, så derfor ikke pristunge retter. Har I nogle gode ideer? Jeg overvejer grill, men det behøver det ikke at være.


Pulled pork med coleslaw, grøn salat og groft brød. Det pullede pork kan jo sagtens laves på grillen. :)



Tak for bud! Tror desværre ikke jeg har evner til pulled pork på grill.
0
HappyPaww
Indlæg: 2471
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 316
Likede indlæg: 5713

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 11. jun 2016, 11:49

Spjaerten skrev:Sun jeg vil sige det er cremet som en hjemmelavet chokomousse. Ikke blævrende.

Men en mousse er jo luftig og let med luftbobler i. En creme brulee er da i bund og rund en blød budding med sprød top.?.
0
Lykke
Indlæg: 2397
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 99
Likede indlæg: 1916

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 11. jun 2016, 13:57

HappyPaww skrev:
Spjaerten skrev:Sun jeg vil sige det er cremet som en hjemmelavet chokomousse. Ikke blævrende.

Men en mousse er jo luftig og let med luftbobler i. En creme brulee er da i bund og rund en blød budding med sprød top.?.


Jeg vil hverken bruge mousse eller budding om det. Det er væsentligt blødere.
0
Brugeravatar
Daine
Indlæg: 9187
Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
Kort karma: 1209
Geografisk sted: Midtjylland
Likede indlæg: 11967

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Daine » 11. jun 2016, 15:16

Liseletpåtå skrev:Créme brulée er en simifast creme, det er stort set "bare" en kagecreme.

Og det smager såååå godt :love: :love:
0
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Brugeravatar
Annione
Indlæg: 2408
Tilmeldt: 11. aug 2015, 21:23
Kort karma: 408
Likede indlæg: 3549
Kontakt:

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Annione » 11. jun 2016, 16:49

Fru Sunshine skrev:Nå ja, det skader jo ikke at prøve. Jeg kan bare ikke lide budding og blævreting :blush:



Jeg synes mere det er lige som fløderand. Eller lemon curd. Og så er det ubeskriveligt lækkert.
3
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 3831
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 473
Likede indlæg: 4500

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 11. jun 2016, 20:15

Jeg har lavet en giga portion pesto med dild, nogle gode ideer til hvad jeg kan bruge det? :)
0
I don't follow rules. I follow dogs. On Instagram.

Tilbage til "Mad og drikke"