Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8403
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10259

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 9. jun 2016, 11:08

Hvordan er Creme Brulée i konsistensen?
Vi har fået sådan et sæt i julegave (jeg elsker min svigerinde, men hun er ekspert i underlige julegaver), og tænker, at det nok skal indvies, men jeg er kræsen også med konsistenser, så jeg vil gerne vide, om det er lige som budding?
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Lykke
Indlæg: 2162
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 94
Likede indlæg: 1680

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 9. jun 2016, 11:23

Fru Sunshine skrev:Hvordan er Creme Brulée i konsistensen?
Vi har fået sådan et sæt i julegave (jeg elsker min svigerinde, men hun er ekspert i underlige julegaver), og tænker, at det nok skal indvies, men jeg er kræsen også med konsistenser, så jeg vil gerne vide, om det er lige som budding?


Jeg vil sige blødere end budding.
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8403
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10259

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 9. jun 2016, 11:25

Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:Hvordan er Creme Brulée i konsistensen?
Vi har fået sådan et sæt i julegave (jeg elsker min svigerinde, men hun er ekspert i underlige julegaver), og tænker, at det nok skal indvies, men jeg er kræsen også med konsistenser, så jeg vil gerne vide, om det er lige som budding?


Jeg vil sige blødere end budding.

Blævrer det?
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Lykke
Indlæg: 2162
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 94
Likede indlæg: 1680

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 9. jun 2016, 11:27

Fru Sunshine skrev:
Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:Hvordan er Creme Brulée i konsistensen?
Vi har fået sådan et sæt i julegave (jeg elsker min svigerinde, men hun er ekspert i underlige julegaver), og tænker, at det nok skal indvies, men jeg er kræsen også med konsistenser, så jeg vil gerne vide, om det er lige som budding?


Jeg vil sige blødere end budding.

Blævrer det?


Nej. Ikke det jeg har smagt. På restaurant og hjemmelavet.
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8403
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10259

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 9. jun 2016, 11:36

Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:
Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:Hvordan er Creme Brulée i konsistensen?
Vi har fået sådan et sæt i julegave (jeg elsker min svigerinde, men hun er ekspert i underlige julegaver), og tænker, at det nok skal indvies, men jeg er kræsen også med konsistenser, så jeg vil gerne vide, om det er lige som budding?


Jeg vil sige blødere end budding.

Blævrer det?


Nej. Ikke det jeg har smagt. På restaurant og hjemmelavet.

Nå ja, det skader jo ikke at prøve. Jeg kan bare ikke lide budding og blævreting :blush:
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Lykke
Indlæg: 2162
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 94
Likede indlæg: 1680

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 9. jun 2016, 11:39

Fru Sunshine skrev:
Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:
Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:Hvordan er Creme Brulée i konsistensen?
Vi har fået sådan et sæt i julegave (jeg elsker min svigerinde, men hun er ekspert i underlige julegaver), og tænker, at det nok skal indvies, men jeg er kræsen også med konsistenser, så jeg vil gerne vide, om det er lige som budding?


Jeg vil sige blødere end budding.

Blævrer det?


Nej. Ikke det jeg har smagt. På restaurant og hjemmelavet.

Nå ja, det skader jo ikke at prøve. Jeg kan bare ikke lide budding og blævreting :blush:


Svært at sige om det vil kunne lide det. Ved godt nok ikke lige hvad jeg skal sammenligne det med.
0
Brugeravatar
Fru Sunshine
Indlæg: 8403
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1114
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 10259

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 9. jun 2016, 11:41

Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:
Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:
Lykke skrev:
Fru Sunshine skrev:Hvordan er Creme Brulée i konsistensen?
Vi har fået sådan et sæt i julegave (jeg elsker min svigerinde, men hun er ekspert i underlige julegaver), og tænker, at det nok skal indvies, men jeg er kræsen også med konsistenser, så jeg vil gerne vide, om det er lige som budding?


Jeg vil sige blødere end budding.

Blævrer det?


Nej. Ikke det jeg har smagt. På restaurant og hjemmelavet.

Nå ja, det skader jo ikke at prøve. Jeg kan bare ikke lide budding og blævreting :blush:


Svært at sige om det vil kunne lide det. Ved godt nok ikke lige hvad jeg skal sammenligne det med.

Det må jo komme an på en prøve. Tak for hjælpen.
1
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 3300
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 943
Likede indlæg: 2956

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Spjaerten » 9. jun 2016, 12:37

Sun jeg vil sige det er cremet som en hjemmelavet chokomousse. Ikke blævrende.
2
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1240
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 79
Likede indlæg: 1351

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 10. jun 2016, 14:48

Muspel skrev:
Torn skrev:Jeg skal have gæster på lørdag og er helt idéforladt. Vi bliver 4 voksne og prisen i alt må ikke overskride 300kr, så derfor ikke pristunge retter. Har I nogle gode ideer? Jeg overvejer grill, men det behøver det ikke at være.


Grill kan vel godt lade sig gøre for 300, hvis bare du ikke laver salat med 100 ingredienser.

Fx: kødbudget 125 kr - burde være nok til fx 4 lækre koteletter og pølser. Gå evt til slagteren, min sælger fx lækre grillpølser til 10 kr stykket. (Kødstaden på trøjborg, Århus. Fantastisk sted)
Kartoffelsalat
Tomatsalat
Friske asparges
Brød (bag evt selv)
Kryddersmør

Eller som alternativ
Nye kartofler
Flæskesteg på sommermåden: http://www.valdemarsro.dk/flaeskesteg-m ... imianfyld/
Grøn salat af fx hjertesalat, agurk, asparges

Og skal I have dessert kunne det være en god vanilleis med jordbær som topping. Men det koster jo nok 70 kr ekstra i budgettet.


Tak for bud! Det bliver første forslag.
1
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1240
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 79
Likede indlæg: 1351

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 10. jun 2016, 14:49

Lemonella skrev:
Torn skrev:Jeg skal have gæster på lørdag og er helt idéforladt. Vi bliver 4 voksne og prisen i alt må ikke overskride 300kr, så derfor ikke pristunge retter. Har I nogle gode ideer? Jeg overvejer grill, men det behøver det ikke at være.


Pulled pork med coleslaw, grøn salat og groft brød. Det pullede pork kan jo sagtens laves på grillen. :)



Tak for bud! Tror desværre ikke jeg har evner til pulled pork på grill.
0
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 2361
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 305
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 5467

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 11. jun 2016, 11:49

Spjaerten skrev:Sun jeg vil sige det er cremet som en hjemmelavet chokomousse. Ikke blævrende.

Men en mousse er jo luftig og let med luftbobler i. En creme brulee er da i bund og rund en blød budding med sprød top.?.
0
Lykke
Indlæg: 2162
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 94
Likede indlæg: 1680

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 11. jun 2016, 13:57

HappyPaww skrev:
Spjaerten skrev:Sun jeg vil sige det er cremet som en hjemmelavet chokomousse. Ikke blævrende.

Men en mousse er jo luftig og let med luftbobler i. En creme brulee er da i bund og rund en blød budding med sprød top.?.


Jeg vil hverken bruge mousse eller budding om det. Det er væsentligt blødere.
0
Brugeravatar
Daine
Indlæg: 8401
Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
Kort karma: 1109
Geografisk sted: Midtjylland
Likede indlæg: 10900

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Daine » 11. jun 2016, 15:16

Liseletpåtå skrev:Créme brulée er en simifast creme, det er stort set "bare" en kagecreme.

Og det smager såååå godt :love: :love:
0
Der er to mænd i verden, der bestandig krydser min vej, den ene er ham jeg elsker, den anden elsker mig.
Den ene er i en natlig drøm, der bor i mit mørke sind, den anden står ved mit hjertes dør, jeg lukker ham aldrig ind.
Brugeravatar
Annione
Indlæg: 2332
Tilmeldt: 11. aug 2015, 21:23
Kort karma: 379
Likede indlæg: 3464
Kontakt:

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Annione » 11. jun 2016, 16:49

Fru Sunshine skrev:Nå ja, det skader jo ikke at prøve. Jeg kan bare ikke lide budding og blævreting :blush:



Jeg synes mere det er lige som fløderand. Eller lemon curd. Og så er det ubeskriveligt lækkert.
3
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 3631
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 448
Likede indlæg: 4199

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 11. jun 2016, 20:15

Jeg har lavet en giga portion pesto med dild, nogle gode ideer til hvad jeg kan bruge det? :)
0
I don't follow rules. I follow dogs. On Instagram.

Tilbage til "Mad og drikke"