Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Annione
Indlæg: 2192
Tilmeldt: 11. aug 2015, 21:23
Kort karma: 346
Likede indlæg: 3244
Kontakt:

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Annione » 11. jun 2016, 20:16

Pandesteg skrev:Jeg har lavet en giga portion pesto med dild, nogle gode ideer til hvad jeg kan bruge det? :)


Køb en svinemørbrad. Smør den godt ind i pesto. Vikl bacon om. Steg. Nyd :-D
2
Brugeravatar
Æble
Indlæg: 1324
Tilmeldt: 5. jan 2016, 18:26
Kort karma: 201
Likede indlæg: 1492

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Æble » 12. jun 2016, 07:51

Vi fik i sidste uge et kogt oksespidsbryst med aarstiderne, der skulle bruges i en gryderet. Vi fik det ikke spist. Kan jeg i stedet grille det og bruge det som pulled beef?
0
Brugeravatar
Æble
Indlæg: 1324
Tilmeldt: 5. jan 2016, 18:26
Kort karma: 201
Likede indlæg: 1492

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Æble » 12. jun 2016, 07:55

Liseletpåtå skrev:
Æble skrev:Vi fik i sidste uge et kogt oksespidsbryst med aarstiderne, der skulle bruges i en gryderet. Vi fik det ikke spist. Kan jeg i stedet grille det og bruge det som pulled beef?


Det er rigtig fint til noget langtidsstegning. Jeg smider det tit i en stegeso en halv dag :)


Men det er allerede kogt?
0
Brugeravatar
Æble
Indlæg: 1324
Tilmeldt: 5. jan 2016, 18:26
Kort karma: 201
Likede indlæg: 1492

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Æble » 12. jun 2016, 07:58

Liseletpåtå skrev:
Æble skrev:
Liseletpåtå skrev:
Æble skrev:Vi fik i sidste uge et kogt oksespidsbryst med aarstiderne, der skulle bruges i en gryderet. Vi fik det ikke spist. Kan jeg i stedet grille det og bruge det som pulled beef?


Det er rigtig fint til noget langtidsstegning. Jeg smider det tit i en stegeso en halv dag :)


Men det er allerede kogt?


Uhh, så skal jeg lige tænke. Har du selv kogt det?


Nej.
0
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 8257
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1728
Likede indlæg: 9852

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Wizzze » 12. jun 2016, 08:00

Daine skrev:
Liseletpåtå skrev:Créme brulée er en simifast creme, det er stort set "bare" en kagecreme.

Og det smager såååå godt :love: :love:


Kun hvis der er brugt masser af ægte vanilje, der bør indføres dødsstraf for at bruge vaniljeessens/aroma i Creme Brulée og andre desserter!!! :evil:
3
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
DetSorteCirkus
Indlæg: 6981
Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
Kort karma: 864
Likede indlæg: 12818

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf DetSorteCirkus » 14. jun 2016, 09:06

Jeg skal stege rabarberstilke som tilbehør til aftensmad.
Er der nogen, der ved, hvor længe sådan nogen cirka skal stege?
0
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 3119
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 376
Likede indlæg: 3587

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 15. jun 2016, 06:46

Jeg skal have gæster til tapas på søndag. Jeg synes jeg mangler lidt kød; har serranoskinke, honningstegt landskinke og nogle små snackpølser med valnødder. Det hele er gris, så kunne godt tænke mig en anden type dyr på bordet :D Men hvad? Det skal være noget jeg kan købe færdiglavet.

Af andet tilbehør skal vi have:
Hjemmebagte surdejsboller, lagkagehusets 100% økorugbrød, rugstænger, havreknækbrød, hummus og dildpesto, 2 slags salater (en salat med grillede peberfrugter, feta og persille og en salat med avocado, pink grape og paprikamandler), gulerodsstænger, artiskokhjerter, oliven, nye kartofler med pesto, 2 slags chips, tomat/minimozzerella/basilikum på cocktailpind, månetørrede tomater og 4 slags oste (provolone, brie, gorgonzola og hvidløgsflødeost.
1
Heaven is a place on earth :jule:
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 1914
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 255
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 4336

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 15. jun 2016, 06:59

Pandesteg skrev:Jeg skal have gæster til tapas på søndag. Jeg synes jeg mangler lidt kød; har serranoskinke, honningstegt landskinke og nogle små snackpølser med valnødder. Det hele er gris, så kunne godt tænke mig en anden type dyr på bordet :D Men hvad? Det skal være noget jeg kan købe færdiglavet.

Af andet tilbehør skal vi have:
Hjemmebagte surdejsboller, lagkagehusets 100% økorugbrød, rugstænger, havreknækbrød, hummus og dildpesto, 2 slags salater (en salat med grillede peberfrugter, feta og persille og en salat med avocado, pink grape og paprikamandler), gulerodsstænger, artiskokhjerter, oliven, nye kartofler med pesto, 2 slags chips, tomat/minimozzerella/basilikum på cocktailpind, månetørrede tomater og 4 slags oste (provolone, brie, gorgonzola og hvidløgsflødeost.

Vil du slet ikke lave noget selv? For ellers kunne det være lækkert med noget godt oksekød, marineret og hårdt stegt - skåret i strimlerne, som fanges med en tandstikker.

Man kunne også lave nogle kyllinge spyd.
Til begge dele kunne en pimentdip gå godt til :)

Ellers er jeg tilbage i grisen:
Dadler omviklet med bacon
Gedeost omviklet med Serrano (og stegt i ovnen)
0
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 3119
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 376
Likede indlæg: 3587

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 15. jun 2016, 07:30

HappyPaww skrev:
Pandesteg skrev:Jeg skal have gæster til tapas på søndag. Jeg synes jeg mangler lidt kød; har serranoskinke, honningstegt landskinke og nogle små snackpølser med valnødder. Det hele er gris, så kunne godt tænke mig en anden type dyr på bordet :D Men hvad? Det skal være noget jeg kan købe færdiglavet.

Af andet tilbehør skal vi have:
Hjemmebagte surdejsboller, lagkagehusets 100% økorugbrød, rugstænger, havreknækbrød, hummus og dildpesto, 2 slags salater (en salat med grillede peberfrugter, feta og persille og en salat med avocado, pink grape og paprikamandler), gulerodsstænger, artiskokhjerter, oliven, nye kartofler med pesto, 2 slags chips, tomat/minimozzerella/basilikum på cocktailpind, månetørrede tomater og 4 slags oste (provolone, brie, gorgonzola og hvidløgsflødeost.

Vil du slet ikke lave noget selv? For ellers kunne det være lækkert med noget godt oksekød, marineret og hårdt stegt - skåret i strimlerne, som fanges med en tandstikker.

Man kunne også lave nogle kyllinge spyd.
Til begge dele kunne en pimentdip gå godt til :)

Ellers er jeg tilbage i grisen:
Dadler omviklet med bacon
Gedeost omviklet med Serrano (og stegt i ovnen)


Har ikke tid til at lave mere med alt det andet jeg også skal lave, så nej desværre. :)

Gode bud til sidst - men den ene gæst kan ikke lide dadler og gedeost... og ja, ville helst ud i noget andet end gris. Men tak :D
0
Heaven is a place on earth :jule:
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 6308
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 344
Likede indlæg: 6142

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 15. jun 2016, 07:35

Pandesteg skrev:Jeg skal have gæster til tapas på søndag. Jeg synes jeg mangler lidt kød; har serranoskinke, honningstegt landskinke og nogle små snackpølser med valnødder. Det hele er gris, så kunne godt tænke mig en anden type dyr på bordet :D Men hvad? Det skal være noget jeg kan købe færdiglavet.

Af andet tilbehør skal vi have:
Hjemmebagte surdejsboller, lagkagehusets 100% økorugbrød, rugstænger, havreknækbrød, hummus og dildpesto, 2 slags salater (en salat med grillede peberfrugter, feta og persille og en salat med avocado, pink grape og paprikamandler), gulerodsstænger, artiskokhjerter, oliven, nye kartofler med pesto, 2 slags chips, tomat/minimozzerella/basilikum på cocktailpind, månetørrede tomater og 4 slags oste (provolone, brie, gorgonzola og hvidløgsflødeost.


Hvad med en god oksespegepølse? Og eventuelt lidt færdigkøbt carpaccio?
1
Debattens sødeste :engel:
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 1914
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 255
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 4336

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 15. jun 2016, 07:44

Ja, færdig carpaccio, bresaola o.lign. er jo noget andet end gris..
1
Brugeravatar
mulledit
Indlæg: 521
Tilmeldt: 15. sep 2015, 08:08
Kort karma: 28
Likede indlæg: 374

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf mulledit » 15. jun 2016, 08:08

Pandesteg skrev:Jeg skal have gæster til tapas på søndag. Jeg synes jeg mangler lidt kød; har serranoskinke, honningstegt landskinke og nogle små snackpølser med valnødder. Det hele er gris, så kunne godt tænke mig en anden type dyr på bordet :D Men hvad? Det skal være noget jeg kan købe færdiglavet.

Af andet tilbehør skal vi have:
Hjemmebagte surdejsboller, lagkagehusets 100% økorugbrød, rugstænger, havreknækbrød, hummus og dildpesto, 2 slags salater (en salat med grillede peberfrugter, feta og persille og en salat med avocado, pink grape og paprikamandler), gulerodsstænger, artiskokhjerter, oliven, nye kartofler med pesto, 2 slags chips, tomat/minimozzerella/basilikum på cocktailpind, månetørrede tomater og 4 slags oste (provolone, brie, gorgonzola og hvidløgsflødeost.


Bresaola med parmesanflager og oliven olie :savl: fåes vist færsigt i større supermarkeder, ellers er det meget nemt og hurtigt.

Rejer i hvidløg og olie :savl: - kan sikkert købes hos fiskehandleren eller en italiensk butik
2
Bøllen 08.06.2010 :love:

Billen 22.07.2014 :love:


IG blogger under navnet Strawberryonion
Muspel
Indlæg: 977
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 140
Likede indlæg: 1820

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 15. jun 2016, 08:37

Pandesteg skrev:Jeg skal have gæster til tapas på søndag. Jeg synes jeg mangler lidt kød; har serranoskinke, honningstegt landskinke og nogle små snackpølser med valnødder. Det hele er gris, så kunne godt tænke mig en anden type dyr på bordet :D Men hvad? Det skal være noget jeg kan købe færdiglavet.

Af andet tilbehør skal vi have:
Hjemmebagte surdejsboller, lagkagehusets 100% økorugbrød, rugstænger, havreknækbrød, hummus og dildpesto, 2 slags salater (en salat med grillede peberfrugter, feta og persille og en salat med avocado, pink grape og paprikamandler), gulerodsstænger, artiskokhjerter, oliven, nye kartofler med pesto, 2 slags chips, tomat/minimozzerella/basilikum på cocktailpind, månetørrede tomater og 4 slags oste (provolone, brie, gorgonzola og hvidløgsflødeost.


Noget fisk!
Rejer
Gravad laks
Jomfruhummere
1
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 3303
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 325
Likede indlæg: 4560

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 15. jun 2016, 08:58

Pandesteg skrev:Jeg skal have gæster til tapas på søndag. Jeg synes jeg mangler lidt kød; har serranoskinke, honningstegt landskinke og nogle små snackpølser med valnødder. Det hele er gris, så kunne godt tænke mig en anden type dyr på bordet :D Men hvad? Det skal være noget jeg kan købe færdiglavet.

Af andet tilbehør skal vi have:
Hjemmebagte surdejsboller, lagkagehusets 100% økorugbrød, rugstænger, havreknækbrød, hummus og dildpesto, 2 slags salater (en salat med grillede peberfrugter, feta og persille og en salat med avocado, pink grape og paprikamandler), gulerodsstænger, artiskokhjerter, oliven, nye kartofler med pesto, 2 slags chips, tomat/minimozzerella/basilikum på cocktailpind, månetørrede tomater og 4 slags oste (provolone, brie, gorgonzola og hvidløgsflødeost.


Rejer og aioli
Hummerhaler og aioli
Små røgede muslinger og aioli.
Husk citron til, at dryppe med. :D
2
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 3119
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 376
Likede indlæg: 3587

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 15. jun 2016, 09:39

Ih hvor er I gode! Tænkte også på nogle gode rejer - har nemlig også aioli, hvilket jeg havde glemt at skrive på...

Jeg har forresten også en spegepølse, men det kan to af gæsterne ikke lide, så er endnu ikke helt sikker på, om jeg gider servere den.
0
Heaven is a place on earth :jule:

Tilbage til "Mad og drikke"