Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Daine
Indlæg: 5523
Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
Kort karma: 758
Geografisk sted: Midtjylland
Likede indlæg: 7405

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Daine » 11. jun 2016, 15:16

Liseletpåtå skrev:Créme brulée er en simifast creme, det er stort set "bare" en kagecreme.

Og det smager såååå godt :love: :love:
0
Der er to mænd i verden, der bestandig krydser min vej, den ene er ham jeg elsker, den anden elsker mig.
Den ene er i en natlig drøm, der bor i mit mørke sind, den anden står ved mit hjertes dør, jeg lukker ham aldrig ind.
Brugeravatar
Annione
Indlæg: 1827
Tilmeldt: 11. aug 2015, 21:23
Kort karma: 298
Likede indlæg: 2734
Kontakt:

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Annione » 11. jun 2016, 16:49

Fru Sunshine skrev:Nå ja, det skader jo ikke at prøve. Jeg kan bare ikke lide budding og blævreting :blush:



Jeg synes mere det er lige som fløderand. Eller lemon curd. Og så er det ubeskriveligt lækkert.
3
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 2455
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 262
Likede indlæg: 2813

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 11. jun 2016, 20:15

Jeg har lavet en giga portion pesto med dild, nogle gode ideer til hvad jeg kan bruge det? :)
0
Heaven is a place on earth :jule:
Brugeravatar
Annione
Indlæg: 1827
Tilmeldt: 11. aug 2015, 21:23
Kort karma: 298
Likede indlæg: 2734
Kontakt:

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Annione » 11. jun 2016, 20:16

Pandesteg skrev:Jeg har lavet en giga portion pesto med dild, nogle gode ideer til hvad jeg kan bruge det? :)


Køb en svinemørbrad. Smør den godt ind i pesto. Vikl bacon om. Steg. Nyd :-D
2
Brugeravatar
Æble
Indlæg: 1082
Tilmeldt: 5. jan 2016, 18:26
Kort karma: 179
Likede indlæg: 1067

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Æble » 12. jun 2016, 07:51

Vi fik i sidste uge et kogt oksespidsbryst med aarstiderne, der skulle bruges i en gryderet. Vi fik det ikke spist. Kan jeg i stedet grille det og bruge det som pulled beef?
0
Brugeravatar
Æble
Indlæg: 1082
Tilmeldt: 5. jan 2016, 18:26
Kort karma: 179
Likede indlæg: 1067

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Æble » 12. jun 2016, 07:55

Liseletpåtå skrev:
Æble skrev:Vi fik i sidste uge et kogt oksespidsbryst med aarstiderne, der skulle bruges i en gryderet. Vi fik det ikke spist. Kan jeg i stedet grille det og bruge det som pulled beef?


Det er rigtig fint til noget langtidsstegning. Jeg smider det tit i en stegeso en halv dag :)


Men det er allerede kogt?
0
Brugeravatar
Æble
Indlæg: 1082
Tilmeldt: 5. jan 2016, 18:26
Kort karma: 179
Likede indlæg: 1067

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Æble » 12. jun 2016, 07:58

Liseletpåtå skrev:
Æble skrev:
Liseletpåtå skrev:
Æble skrev:Vi fik i sidste uge et kogt oksespidsbryst med aarstiderne, der skulle bruges i en gryderet. Vi fik det ikke spist. Kan jeg i stedet grille det og bruge det som pulled beef?


Det er rigtig fint til noget langtidsstegning. Jeg smider det tit i en stegeso en halv dag :)


Men det er allerede kogt?


Uhh, så skal jeg lige tænke. Har du selv kogt det?


Nej.
0
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 6544
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1301
Likede indlæg: 7432

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Wizzze » 12. jun 2016, 08:00

Daine skrev:
Liseletpåtå skrev:Créme brulée er en simifast creme, det er stort set "bare" en kagecreme.

Og det smager såååå godt :love: :love:


Kun hvis der er brugt masser af ægte vanilje, der bør indføres dødsstraf for at bruge vaniljeessens/aroma i Creme Brulée og andre desserter!!! :evil:
3
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
DetSorteCirkus
Indlæg: 5971
Tilmeldt: 12. aug 2015, 18:07
Kort karma: 789
Likede indlæg: 10704

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf DetSorteCirkus » 14. jun 2016, 09:06

Jeg skal stege rabarberstilke som tilbehør til aftensmad.
Er der nogen, der ved, hvor længe sådan nogen cirka skal stege?
0
Je suis un tableau noir.
I know when that hotline bling/That can only mean one thing
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 2455
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 262
Likede indlæg: 2813

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 15. jun 2016, 06:46

Jeg skal have gæster til tapas på søndag. Jeg synes jeg mangler lidt kød; har serranoskinke, honningstegt landskinke og nogle små snackpølser med valnødder. Det hele er gris, så kunne godt tænke mig en anden type dyr på bordet :D Men hvad? Det skal være noget jeg kan købe færdiglavet.

Af andet tilbehør skal vi have:
Hjemmebagte surdejsboller, lagkagehusets 100% økorugbrød, rugstænger, havreknækbrød, hummus og dildpesto, 2 slags salater (en salat med grillede peberfrugter, feta og persille og en salat med avocado, pink grape og paprikamandler), gulerodsstænger, artiskokhjerter, oliven, nye kartofler med pesto, 2 slags chips, tomat/minimozzerella/basilikum på cocktailpind, månetørrede tomater og 4 slags oste (provolone, brie, gorgonzola og hvidløgsflødeost.
1
Heaven is a place on earth :jule:
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 1671
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 206
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 3735

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 15. jun 2016, 06:59

Pandesteg skrev:Jeg skal have gæster til tapas på søndag. Jeg synes jeg mangler lidt kød; har serranoskinke, honningstegt landskinke og nogle små snackpølser med valnødder. Det hele er gris, så kunne godt tænke mig en anden type dyr på bordet :D Men hvad? Det skal være noget jeg kan købe færdiglavet.

Af andet tilbehør skal vi have:
Hjemmebagte surdejsboller, lagkagehusets 100% økorugbrød, rugstænger, havreknækbrød, hummus og dildpesto, 2 slags salater (en salat med grillede peberfrugter, feta og persille og en salat med avocado, pink grape og paprikamandler), gulerodsstænger, artiskokhjerter, oliven, nye kartofler med pesto, 2 slags chips, tomat/minimozzerella/basilikum på cocktailpind, månetørrede tomater og 4 slags oste (provolone, brie, gorgonzola og hvidløgsflødeost.

Vil du slet ikke lave noget selv? For ellers kunne det være lækkert med noget godt oksekød, marineret og hårdt stegt - skåret i strimlerne, som fanges med en tandstikker.

Man kunne også lave nogle kyllinge spyd.
Til begge dele kunne en pimentdip gå godt til :)

Ellers er jeg tilbage i grisen:
Dadler omviklet med bacon
Gedeost omviklet med Serrano (og stegt i ovnen)
0
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 2455
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 262
Likede indlæg: 2813

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 15. jun 2016, 07:30

HappyPaww skrev:
Pandesteg skrev:Jeg skal have gæster til tapas på søndag. Jeg synes jeg mangler lidt kød; har serranoskinke, honningstegt landskinke og nogle små snackpølser med valnødder. Det hele er gris, så kunne godt tænke mig en anden type dyr på bordet :D Men hvad? Det skal være noget jeg kan købe færdiglavet.

Af andet tilbehør skal vi have:
Hjemmebagte surdejsboller, lagkagehusets 100% økorugbrød, rugstænger, havreknækbrød, hummus og dildpesto, 2 slags salater (en salat med grillede peberfrugter, feta og persille og en salat med avocado, pink grape og paprikamandler), gulerodsstænger, artiskokhjerter, oliven, nye kartofler med pesto, 2 slags chips, tomat/minimozzerella/basilikum på cocktailpind, månetørrede tomater og 4 slags oste (provolone, brie, gorgonzola og hvidløgsflødeost.

Vil du slet ikke lave noget selv? For ellers kunne det være lækkert med noget godt oksekød, marineret og hårdt stegt - skåret i strimlerne, som fanges med en tandstikker.

Man kunne også lave nogle kyllinge spyd.
Til begge dele kunne en pimentdip gå godt til :)

Ellers er jeg tilbage i grisen:
Dadler omviklet med bacon
Gedeost omviklet med Serrano (og stegt i ovnen)


Har ikke tid til at lave mere med alt det andet jeg også skal lave, så nej desværre. :)

Gode bud til sidst - men den ene gæst kan ikke lide dadler og gedeost... og ja, ville helst ud i noget andet end gris. Men tak :D
0
Heaven is a place on earth :jule:
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 5261
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 277
Likede indlæg: 4809

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 15. jun 2016, 07:35

Pandesteg skrev:Jeg skal have gæster til tapas på søndag. Jeg synes jeg mangler lidt kød; har serranoskinke, honningstegt landskinke og nogle små snackpølser med valnødder. Det hele er gris, så kunne godt tænke mig en anden type dyr på bordet :D Men hvad? Det skal være noget jeg kan købe færdiglavet.

Af andet tilbehør skal vi have:
Hjemmebagte surdejsboller, lagkagehusets 100% økorugbrød, rugstænger, havreknækbrød, hummus og dildpesto, 2 slags salater (en salat med grillede peberfrugter, feta og persille og en salat med avocado, pink grape og paprikamandler), gulerodsstænger, artiskokhjerter, oliven, nye kartofler med pesto, 2 slags chips, tomat/minimozzerella/basilikum på cocktailpind, månetørrede tomater og 4 slags oste (provolone, brie, gorgonzola og hvidløgsflødeost.


Hvad med en god oksespegepølse? Og eventuelt lidt færdigkøbt carpaccio?
1
Debattens sødeste :engel:
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 1671
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 206
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 3735

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 15. jun 2016, 07:44

Ja, færdig carpaccio, bresaola o.lign. er jo noget andet end gris..
1
Brugeravatar
mulledit
Indlæg: 423
Tilmeldt: 15. sep 2015, 08:08
Kort karma: 22
Likede indlæg: 338

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf mulledit » 15. jun 2016, 08:08

Pandesteg skrev:Jeg skal have gæster til tapas på søndag. Jeg synes jeg mangler lidt kød; har serranoskinke, honningstegt landskinke og nogle små snackpølser med valnødder. Det hele er gris, så kunne godt tænke mig en anden type dyr på bordet :D Men hvad? Det skal være noget jeg kan købe færdiglavet.

Af andet tilbehør skal vi have:
Hjemmebagte surdejsboller, lagkagehusets 100% økorugbrød, rugstænger, havreknækbrød, hummus og dildpesto, 2 slags salater (en salat med grillede peberfrugter, feta og persille og en salat med avocado, pink grape og paprikamandler), gulerodsstænger, artiskokhjerter, oliven, nye kartofler med pesto, 2 slags chips, tomat/minimozzerella/basilikum på cocktailpind, månetørrede tomater og 4 slags oste (provolone, brie, gorgonzola og hvidløgsflødeost.


Bresaola med parmesanflager og oliven olie :savl: fåes vist færsigt i større supermarkeder, ellers er det meget nemt og hurtigt.

Rejer i hvidløg og olie :savl: - kan sikkert købes hos fiskehandleren eller en italiensk butik
2
Bøllen 08.06.2010 :love:

Billen 22.07.2014 :love:

Tilbage til "Mad og drikke"