Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
klumphen
Indlæg: 627
Tilmeldt: 1. jan 2016, 17:57
Kort karma: 119
Likede indlæg: 1127

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf klumphen » 26. jun 2016, 20:13

Nesnay skrev:Der er ikke samme sortiment i alle butikkerne, da der er stor forskel på butiksstørrelsen - de mindste butikker er nærmest nede i Nettostørrelse, mens den største er næsten lige så stor som en lille Bilka. Så hvis det økologiske rasp ikke er med i det mindste sortiment, kan det desværre godt være, det ikke findes i din Føtex.

Jeg har heldigvis flere at vælge imellem, og efter en ihærdig søgen fandt jeg endelig det jeg søgte :)
0
Brugeravatar
DollsLiveForever
Indlæg: 106
Tilmeldt: 3. sep 2015, 20:57
Kort karma: 13
Likede indlæg: 85

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf DollsLiveForever » 29. jun 2016, 20:26

Annione skrev:
OberstNasig skrev:Jeg har en pandekagedej stående lavet på pulver, mælk, æg og olie. Den har stået der i 7 dage nu og jeg har så pissemeget lyst til de dejlige, fluffy pandekager, men jeg bliver godt nok syg af at æde dem, gør jeg ikke? :(


Jeg svarer lige, selvom jeg har læst, at du smed det ud.

Mel kan være en killer - der er mange jordbakterier i mel, som aldrig bliver et problem, fordi mel typisk bliver bagt eller kogt. Men på 7 dage kan de give en fæl bakterie-suppe.
Jeg ville ikke røre det efter 2 dage.



Hvad så med surdej, er det mælkesyrebakterier er der sørger for det kun er "gode" bakterier? Altså bare fordi jeg nysgerrig :)
og vi. Det sige at Annione reglen ikke gælder her, er den mest til tilberedt mad?
1
Brugeravatar
Annione
Indlæg: 2196
Tilmeldt: 11. aug 2015, 21:23
Kort karma: 346
Likede indlæg: 3248
Kontakt:

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Annione » 30. jun 2016, 05:12

DollsLiveForever skrev:

Hvad så med surdej, er det mælkesyrebakterier er der sørger for det kun er "gode" bakterier? Altså bare fordi jeg nysgerrig :)
og vi. Det sige at Annione reglen ikke gælder her, er den mest til tilberedt mad?


Ja, mælkesyrebakterier fortrænger andre bakterier. Derfor er flere spanske pølser også smurt ond i den der hvide masse.
4 dags reglen gælder nogenlunde for de fleste tilberedte retter. Hvis de er kølet ordentligt ned :-D
2
Brugeravatar
Rapfisk
Indlæg: 3409
Tilmeldt: 20. aug 2015, 16:27
Kort karma: 669
Likede indlæg: 5550

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Rapfisk » 30. jun 2016, 15:04

Er der nogen af jer, der ved, om man kan få rødbeder for tiden? Og i så fald hvor?

Jeg bor på Frederiksberg, så jeg har mere eller mindre adgang til alle andre supermarkeder end Løvbjerg. Det må også gerne være lokale grønthandlere.
0
Brugeravatar
MissBailey
Indlæg: 672
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:08
Kort karma: 39
Likede indlæg: 638

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf MissBailey » 30. jun 2016, 16:18

^Jeg har set rødbeder i både Bilka, Netto og Fakta inden for de sidste par uger :)
1
Brugeravatar
Rapfisk
Indlæg: 3409
Tilmeldt: 20. aug 2015, 16:27
Kort karma: 669
Likede indlæg: 5550

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Rapfisk » 30. jun 2016, 20:53

MissBailey skrev:^Jeg har set rødbeder i både Bilka, Netto og Fakta inden for de sidste par uger :)

Det er sjovt, så blind man bliver, når man går målrettet efter bestemte varer. Jeg har da i hvert fald været i Netto for nylig.

Tak for tippet. Så kan jeg begynde at glæde mig :lun:
1
Brugeravatar
Alphilia
Indlæg: 598
Tilmeldt: 22. dec 2015, 15:22
Kort karma: 26
Likede indlæg: 464

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Alphilia » 1. jul 2016, 21:57

Er der nogen, der har smagt den nye Cheasy kaffe-is? Smager den af noget?

Lakrids isen var jeg ikke vildt imponeret af
0
Brugeravatar
Fräulein L.
Indlæg: 2320
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:12
Kort karma: 303
Geografisk sted: Sdrbronx
Likede indlæg: 3128

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fräulein L. » 2. jul 2016, 12:28

Alphilia skrev:Er der nogen, der har smagt den nye Cheasy kaffe-is? Smager den af noget?

Lakrids isen var jeg ikke vildt imponeret af


Ja! Jeg er vild med den. Har ikke smagt den med lakrids så kan ikke sammenligne. Men synes den smager rigtig godt :)
0
Jeg står i midten nu!
Brugeravatar
Fräulein L.
Indlæg: 2320
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:12
Kort karma: 303
Geografisk sted: Sdrbronx
Likede indlæg: 3128

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fräulein L. » 3. jul 2016, 10:56

Jeg skal bage nogle boller, hvor der skal 1 dl ymer i. Har ikke ymer, men vanille skyr og vanille yoghurt. Mon ikke en af dem kan bruges i stedet? Hvilken ville være bedst?

:genert:
0
Jeg står i midten nu!
OberstNasig
Indlæg: 435
Tilmeldt: 19. feb 2016, 21:10
Kort karma: 56
Likede indlæg: 561

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf OberstNasig » 3. jul 2016, 11:09

Annione skrev:
OberstNasig skrev:Jeg har en pandekagedej stående lavet på pulver, mælk, æg og olie. Den har stået der i 7 dage nu og jeg har så pissemeget lyst til de dejlige, fluffy pandekager, men jeg bliver godt nok syg af at æde dem, gør jeg ikke? :(


Jeg svarer lige, selvom jeg har læst, at du smed det ud.

Mel kan være en killer - der er mange jordbakterier i mel, som aldrig bliver et problem, fordi mel typisk bliver bagt eller kogt. Men på 7 dage kan de give en fæl bakterie-suppe.
Jeg ville ikke røre det efter 2 dage.


Det anede jeg ikke! Men jeg er glad for, at jeg ikke lod lysten til pandekager overvinde min sunde fornuft.
1
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 8277
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1734
Likede indlæg: 9884

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Wizzze » 3. jul 2016, 11:11

Fräulein L. skrev:Jeg skal bage nogle boller, hvor der skal 1 dl ymer i. Har ikke ymer, men vanille skyr og vanille yoghurt. Mon ikke en af dem kan bruges i stedet? Hvilken ville være bedst?

:genert:


Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr
1
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 1918
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 255
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 4351

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 3. jul 2016, 11:24

Wizzze skrev:
Fräulein L. skrev:Jeg skal bage nogle boller, hvor der skal 1 dl ymer i. Har ikke ymer, men vanille skyr og vanille yoghurt. Mon ikke en af dem kan bruges i stedet? Hvilken ville være bedst?

:genert:


Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr

Jeg ville måske blande :) Og så skære ned på sukkeret...
1
Brugeravatar
Fräulein L.
Indlæg: 2320
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:12
Kort karma: 303
Geografisk sted: Sdrbronx
Likede indlæg: 3128

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fräulein L. » 3. jul 2016, 14:06

Wizzze skrev:
Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr



HappyPaww skrev:Jeg ville måske blande :) Og så skære ned på sukkeret...


Tak for jeres indput. Jeg endte med at cykle afsted efter noget ymer :)
0
Jeg står i midten nu!
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 8277
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1734
Likede indlæg: 9884

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Wizzze » 3. jul 2016, 14:20

Fräulein L. skrev:
Wizzze skrev:
Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr



HappyPaww skrev:Jeg ville måske blande :) Og så skære ned på sukkeret...


Tak for jeres indput. Jeg endte med at cykle afsted efter noget ymer :)


I det her vejr :8:
0
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
Fräulein L.
Indlæg: 2320
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:12
Kort karma: 303
Geografisk sted: Sdrbronx
Likede indlæg: 3128

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fräulein L. » 3. jul 2016, 14:29

Wizzze skrev:
Fräulein L. skrev:
Wizzze skrev:
Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr



HappyPaww skrev:Jeg ville måske blande :) Og så skære ned på sukkeret...


Tak for jeres indput. Jeg endte med at cykle afsted efter noget ymer :)


I det her vejr :8:

Tog chancen - og kom faktisk frem og tilbage i tørvejr
0
Jeg står i midten nu!

Tilbage til "Mad og drikke"