Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Annione
Indlæg: 1695
Tilmeldt: 11. aug 2015, 21:23
Kort karma: 230
Likede indlæg: 2450
Kontakt:

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Annione » 30. jun 2016, 05:12

DollsLiveForever skrev:

Hvad så med surdej, er det mælkesyrebakterier er der sørger for det kun er "gode" bakterier? Altså bare fordi jeg nysgerrig :)
og vi. Det sige at Annione reglen ikke gælder her, er den mest til tilberedt mad?


Ja, mælkesyrebakterier fortrænger andre bakterier. Derfor er flere spanske pølser også smurt ond i den der hvide masse.
4 dags reglen gælder nogenlunde for de fleste tilberedte retter. Hvis de er kølet ordentligt ned :-D
2
At rejse er at leve :love2:
Brugeravatar
Rapfisk
Indlæg: 2750
Tilmeldt: 20. aug 2015, 16:27
Kort karma: 530
Likede indlæg: 4271

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Rapfisk » 30. jun 2016, 15:04

Er der nogen af jer, der ved, om man kan få rødbeder for tiden? Og i så fald hvor?

Jeg bor på Frederiksberg, så jeg har mere eller mindre adgang til alle andre supermarkeder end Løvbjerg. Det må også gerne være lokale grønthandlere.
0
Søger job inden for projektledelse, sekretariat, politik eller andet, man kan bruge et skarpt hoved til. Skriv PB :blomst:
Brugeravatar
MissBailey
Indlæg: 597
Tilmeldt: 9. sep 2015, 20:08
Kort karma: 35
Likede indlæg: 575

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf MissBailey » 30. jun 2016, 16:18

^Jeg har set rødbeder i både Bilka, Netto og Fakta inden for de sidste par uger :)
1
Brugeravatar
Rapfisk
Indlæg: 2750
Tilmeldt: 20. aug 2015, 16:27
Kort karma: 530
Likede indlæg: 4271

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Rapfisk » 30. jun 2016, 20:53

MissBailey skrev:^Jeg har set rødbeder i både Bilka, Netto og Fakta inden for de sidste par uger :)

Det er sjovt, så blind man bliver, når man går målrettet efter bestemte varer. Jeg har da i hvert fald været i Netto for nylig.

Tak for tippet. Så kan jeg begynde at glæde mig :lun:
1
Søger job inden for projektledelse, sekretariat, politik eller andet, man kan bruge et skarpt hoved til. Skriv PB :blomst:
Brugeravatar
Alphilia
Indlæg: 334
Tilmeldt: 22. dec 2015, 15:22
Kort karma: 15
Likede indlæg: 244

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Alphilia » 1. jul 2016, 21:57

Er der nogen, der har smagt den nye Cheasy kaffe-is? Smager den af noget?

Lakrids isen var jeg ikke vildt imponeret af
0
Brugeravatar
Fräulein L.
Indlæg: 2151
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:12
Kort karma: 285
Geografisk sted: Sdrbronx
Likede indlæg: 2869

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fräulein L. » 2. jul 2016, 12:28

Alphilia skrev:Er der nogen, der har smagt den nye Cheasy kaffe-is? Smager den af noget?

Lakrids isen var jeg ikke vildt imponeret af


Ja! Jeg er vild med den. Har ikke smagt den med lakrids så kan ikke sammenligne. Men synes den smager rigtig godt :)
0
Jeg står i midten nu!
Brugeravatar
Fräulein L.
Indlæg: 2151
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:12
Kort karma: 285
Geografisk sted: Sdrbronx
Likede indlæg: 2869

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fräulein L. » 3. jul 2016, 10:56

Jeg skal bage nogle boller, hvor der skal 1 dl ymer i. Har ikke ymer, men vanille skyr og vanille yoghurt. Mon ikke en af dem kan bruges i stedet? Hvilken ville være bedst?

:genert:
0
Jeg står i midten nu!
OberstNasig
Indlæg: 313
Tilmeldt: 19. feb 2016, 21:10
Kort karma: 43
Likede indlæg: 396

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf OberstNasig » 3. jul 2016, 11:09

Annione skrev:
OberstNasig skrev:Jeg har en pandekagedej stående lavet på pulver, mælk, æg og olie. Den har stået der i 7 dage nu og jeg har så pissemeget lyst til de dejlige, fluffy pandekager, men jeg bliver godt nok syg af at æde dem, gør jeg ikke? :(


Jeg svarer lige, selvom jeg har læst, at du smed det ud.

Mel kan være en killer - der er mange jordbakterier i mel, som aldrig bliver et problem, fordi mel typisk bliver bagt eller kogt. Men på 7 dage kan de give en fæl bakterie-suppe.
Jeg ville ikke røre det efter 2 dage.


Det anede jeg ikke! Men jeg er glad for, at jeg ikke lod lysten til pandekager overvinde min sunde fornuft.
1
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 6041
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1144
Likede indlæg: 6732

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Wizzze » 3. jul 2016, 11:11

Fräulein L. skrev:Jeg skal bage nogle boller, hvor der skal 1 dl ymer i. Har ikke ymer, men vanille skyr og vanille yoghurt. Mon ikke en af dem kan bruges i stedet? Hvilken ville være bedst?

:genert:


Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr
1
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 1558
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 192
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 3422

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 3. jul 2016, 11:24

Wizzze skrev:
Fräulein L. skrev:Jeg skal bage nogle boller, hvor der skal 1 dl ymer i. Har ikke ymer, men vanille skyr og vanille yoghurt. Mon ikke en af dem kan bruges i stedet? Hvilken ville være bedst?

:genert:


Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr

Jeg ville måske blande :) Og så skære ned på sukkeret...
1
Brugeravatar
Fräulein L.
Indlæg: 2151
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:12
Kort karma: 285
Geografisk sted: Sdrbronx
Likede indlæg: 2869

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fräulein L. » 3. jul 2016, 14:06

Wizzze skrev:
Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr



HappyPaww skrev:Jeg ville måske blande :) Og så skære ned på sukkeret...


Tak for jeres indput. Jeg endte med at cykle afsted efter noget ymer :)
0
Jeg står i midten nu!
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 6041
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1144
Likede indlæg: 6732

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Wizzze » 3. jul 2016, 14:20

Fräulein L. skrev:
Wizzze skrev:
Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr



HappyPaww skrev:Jeg ville måske blande :) Og så skære ned på sukkeret...


Tak for jeres indput. Jeg endte med at cykle afsted efter noget ymer :)


I det her vejr :8:
0
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
Fräulein L.
Indlæg: 2151
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:12
Kort karma: 285
Geografisk sted: Sdrbronx
Likede indlæg: 2869

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fräulein L. » 3. jul 2016, 14:29

Wizzze skrev:
Fräulein L. skrev:
Wizzze skrev:
Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr



HappyPaww skrev:Jeg ville måske blande :) Og så skære ned på sukkeret...


Tak for jeres indput. Jeg endte med at cykle afsted efter noget ymer :)


I det her vejr :8:

Tog chancen - og kom faktisk frem og tilbage i tørvejr
0
Jeg står i midten nu!
Brugeravatar
zembra1986
Indlæg: 804
Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
Kort karma: 78
Likede indlæg: 1136

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf zembra1986 » 3. jul 2016, 20:09

Hvor længe er holdbarheden på chokoladekage der er opbevaret i køleskabet?

Jeg har stadig noget kage til, at ligge derinde fra i onsdags, kan det stadig spises? Her tænker jeg ikke på friskheden, men om det er blevet decideret dårligt
0
Brugeravatar
sigge
Indlæg: 1684
Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:38
Kort karma: 116
Likede indlæg: 2134

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf sigge » 4. jul 2016, 09:22

zembra1986 skrev:Hvor længe er holdbarheden på chokoladekage der er opbevaret i køleskabet?

Jeg har stadig noget kage til, at ligge derinde fra i onsdags, kan det stadig spises? Her tænker jeg ikke på friskheden, men om det er blevet decideret dårligt


Jeg ville sagtens turde spise det. Sukker er jo et glimrende konserveringsmiddel.
0

Tilbage til "Mad og drikke"