Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 6955
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1466
Likede indlæg: 8072

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Wizzze » 3. jul 2016, 14:20

Fräulein L. skrev:
Wizzze skrev:
Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr



HappyPaww skrev:Jeg ville måske blande :) Og så skære ned på sukkeret...


Tak for jeres indput. Jeg endte med at cykle afsted efter noget ymer :)


I det her vejr :8:
0
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
Fräulein L.
Indlæg: 2290
Tilmeldt: 12. aug 2015, 15:12
Kort karma: 297
Geografisk sted: Sdrbronx
Likede indlæg: 3053

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fräulein L. » 3. jul 2016, 14:29

Wizzze skrev:
Fräulein L. skrev:
Wizzze skrev:
Konsistensmæssigt ville jeg sige skyr



HappyPaww skrev:Jeg ville måske blande :) Og så skære ned på sukkeret...


Tak for jeres indput. Jeg endte med at cykle afsted efter noget ymer :)


I det her vejr :8:

Tog chancen - og kom faktisk frem og tilbage i tørvejr
0
Jeg står i midten nu!
Brugeravatar
zembra1986
Indlæg: 993
Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
Kort karma: 102
Likede indlæg: 1376

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf zembra1986 » 3. jul 2016, 20:09

Hvor længe er holdbarheden på chokoladekage der er opbevaret i køleskabet?

Jeg har stadig noget kage til, at ligge derinde fra i onsdags, kan det stadig spises? Her tænker jeg ikke på friskheden, men om det er blevet decideret dårligt
0
Brugeravatar
sigge
Indlæg: 1882
Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:38
Kort karma: 140
Likede indlæg: 2413

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf sigge » 4. jul 2016, 09:22

zembra1986 skrev:Hvor længe er holdbarheden på chokoladekage der er opbevaret i køleskabet?

Jeg har stadig noget kage til, at ligge derinde fra i onsdags, kan det stadig spises? Her tænker jeg ikke på friskheden, men om det er blevet decideret dårligt


Jeg ville sagtens turde spise det. Sukker er jo et glimrende konserveringsmiddel.
0
Kender du en VVS-ingeniør, der leder efter nye udfordringer, så vil jeg gerne have en ny kollega på en fantastisk arbejdsplads. Send PB for mere information.
Brugeravatar
zembra1986
Indlæg: 993
Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
Kort karma: 102
Likede indlæg: 1376

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf zembra1986 » 4. jul 2016, 10:05

sigge skrev:
zembra1986 skrev:Hvor længe er holdbarheden på chokoladekage der er opbevaret i køleskabet?

Jeg har stadig noget kage til, at ligge derinde fra i onsdags, kan det stadig spises? Her tænker jeg ikke på friskheden, men om det er blevet decideret dårligt


Jeg ville sagtens turde spise det. Sukker er jo et glimrende konserveringsmiddel.



Det gjorde jeg, og det smagte stadig rigtig godt :savl: Det var ikke engang blevet mere tørt, men jeg varmede den også lidt op.
1
Brugeravatar
Torn
Indlæg: 1216
Tilmeldt: 29. dec 2015, 10:21
Kort karma: 73
Likede indlæg: 1252

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Torn » 9. jul 2016, 10:23

Frossen spinat. Jeg er begyndt at bruge det i mine hjemmelavede salater. Men er det egentligt OK at spise uden at det bliver opvarmet? Jeg synes konsistens og smag er fin, men kom i tanke om, at det måske skal opvarmes?
0
Lykke
Indlæg: 1319
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 58
Likede indlæg: 867

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 9. jul 2016, 13:19

Torn skrev:Frossen spinat. Jeg er begyndt at bruge det i mine hjemmelavede salater. Men er det egentligt OK at spise uden at det bliver opvarmet? Jeg synes konsistens og smag er fin, men kom i tanke om, at det måske skal opvarmes?


Jeg synes det plejer at stå på posen hvis det skal varmes
0
Brugeravatar
Tilly
Indlæg: 279
Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:01
Kort karma: 28
Likede indlæg: 388

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Tilly » 13. jul 2016, 16:22

Jeg har taget noget hakket oksekød ud af fryseren i går aftes og lagt det til optøning i køleskabet. Jeg orker ikke rigtigt at bruge det i aften alligevel, kan det holde sig til i morgen? Eller skal jeg helst bruge det i dag?
0
Brugeravatar
Flora
Indlæg: 5528
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:21
Kort karma: 304
Likede indlæg: 5134

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Flora » 13. jul 2016, 19:22

Tilly skrev:Jeg har taget noget hakket oksekød ud af fryseren i går aftes og lagt det til optøning i køleskabet. Jeg orker ikke rigtigt at bruge det i aften alligevel, kan det holde sig til i morgen? Eller skal jeg helst bruge det i dag?


Det burde fint kunne holde sig til i morgen. Jeg har i hvert fald flere gange ladet det ligge så længe uden der er sket noget ved det :).
1
Debattens sødeste :engel:
Brugeravatar
flicka
Indlæg: 646
Tilmeldt: 8. sep 2015, 18:08
Kort karma: 83
Likede indlæg: 766

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf flicka » 17. jul 2016, 09:58

Chorizo. Hvor finder jeg den bedste chorizo, der smager som dem, man får i Sydamerika?

Jeg er blevet skuffet hver gang, jeg har købt en chorizo herhjemme. Dem herhjemme er af den tørre spanske type.

Måske burde jeg nævne at de vistnok kaldes parrillera chorizo i Sydamerika og er ikke tørret hårdt. Der er mere saft og kraft i dem :dåne:
0
Always be yourself
unless you can be a unicorn
then always be a unicorn


A pony is a childhood dream. A horse is an adulthood treasure.
- Rebecca Carroll
Brugeravatar
kidkomb
Indlæg: 5171
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:31
Kort karma: 1289
Geografisk sted: Ude med riven
Likede indlæg: 10940

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf kidkomb » 17. jul 2016, 22:27

Er vi enige om, at bolcher (nærmest) ikke kan blive for gamle?
-kun nederen at spise?
Det er jo nærmest ren sukker og dem jeg har er pakket lufttæt ind hver for sig (Sallos)
1
Walk tall and cry with dignity.
Jeg kan ikke korrekturlæse inden jeg trykker "udfør". Derfor er der altid rettet i mine indlæg.
Brugeravatar
Lucia
Indlæg: 340
Tilmeldt: 20. dec 2015, 14:42
Kort karma: 20
Likede indlæg: 351

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lucia » 19. jul 2016, 16:02

flicka skrev:Chorizo. Hvor finder jeg den bedste chorizo, der smager som dem, man får i Sydamerika?

Jeg er blevet skuffet hver gang, jeg har købt en chorizo herhjemme. Dem herhjemme er af den tørre spanske type.

Måske burde jeg nævne at de vistnok kaldes parrillera chorizo i Sydamerika og er ikke tørret hårdt. Der er mere saft og kraft i dem :dåne:

Nu ved jeg ikke, hvordan chorizo smager i Sydamerika og jeg har heller aldrig været i Irma, så det er måske et long shot, det her, men tænkte at jeg lige ville nævne det :lol:

Jeg så på en blog forleden, at Irma har ferske chorizopølser. Ved som sagt ikke om det er dét, du leder efter, men det er da i hvert fald ikke en tør chorizo :D
0
Ever since I left the city, you,
you got exactly what you asked for
Brugeravatar
flicka
Indlæg: 646
Tilmeldt: 8. sep 2015, 18:08
Kort karma: 83
Likede indlæg: 766

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf flicka » 19. jul 2016, 17:40

Lucia skrev:
flicka skrev:Chorizo. Hvor finder jeg den bedste chorizo, der smager som dem, man får i Sydamerika?

Jeg er blevet skuffet hver gang, jeg har købt en chorizo herhjemme. Dem herhjemme er af den tørre spanske type.

Måske burde jeg nævne at de vistnok kaldes parrillera chorizo i Sydamerika og er ikke tørret hårdt. Der er mere saft og kraft i dem :dåne:

Nu ved jeg ikke, hvordan chorizo smager i Sydamerika og jeg har heller aldrig været i Irma, så det er måske et long shot, det her, men tænkte at jeg lige ville nævne det :lol:

Jeg så på en blog forleden, at Irma har ferske chorizopølser. Ved som sagt ikke om det er dét, du leder efter, men det er da i hvert fald ikke en tør chorizo :D


Fantastisk. Det er et forsøg værd.

Tak :gogo:
1
Always be yourself
unless you can be a unicorn
then always be a unicorn


A pony is a childhood dream. A horse is an adulthood treasure.
- Rebecca Carroll
Brugeravatar
Pandesteg
Indlæg: 2612
Tilmeldt: 19. sep 2015, 16:43
Kort karma: 294
Likede indlæg: 3047

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Pandesteg » 20. jul 2016, 06:14

Er der nogle herinde der har en nespresso lattissima-kaffemaskine, der kan svare på, om mælkevarmeren også kan bruges til mandelmælk/soyamælk og i den dur?
0
Heaven is a place on earth :jule:
Muspel
Indlæg: 768
Tilmeldt: 22. nov 2015, 16:38
Kort karma: 108
Likede indlæg: 1401

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Muspel » 20. jul 2016, 07:11

Pandesteg skrev:Er der nogle herinde der har en nespresso lattissima-kaffemaskine, der kan svare på, om mælkevarmeren også kan bruges til mandelmælk/soyamælk og i den dur?


I mangel på mere kvalificeret hjælp, (som dog sikkert dukker op) kan jeg bidrage med, at jeg har en tilsvarende mælkevarmer- og skummer, der fint og let håndterer havremælk (som i øvrigt fungerer dødgodt i kaffe). Det skummer dog mere, og man skal derfor hælde lidt mindre i.
1

Tilbage til "Mad og drikke"