Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 2491
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 251
Likede indlæg: 3564

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 12. aug 2016, 09:59

Mamaseraptor skrev:Kan man putte roastbeef pålæg på en hjemmebagt pizza og hvordan bliver det efter en tur i ovnen? :gruble:


Det kan du sikkert godt. Du risikerer kun, at det bliver lidt tørt i kanterne, men er det godt krydret, smager det nok fint.
Ellers lav en lille oliemarinade med lidt peber og hvidløg og læg kødet i en times tid før det skal på pizzaen. Så bliver det måske ikke så tørt.
1
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
HappyPaww
Indlæg: 1566
Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:08
Kort karma: 192
Geografisk sted: København
Likede indlæg: 3439

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf HappyPaww » 13. aug 2016, 05:34

Lemonella skrev:
Mamaseraptor skrev:Kan man putte roastbeef pålæg på en hjemmebagt pizza og hvordan bliver det efter en tur i ovnen? :gruble:


Det kan du sikkert godt. Du risikerer kun, at det bliver lidt tørt i kanterne, men er det godt krydret, smager det nok fint.
Ellers lav en lille oliemarinade med lidt peber og hvidløg og læg kødet i en times tid før det skal på pizzaen. Så bliver det måske ikke så tørt.

Jeg ville bruge det som fx bresaola og lægge det på i samme sekund pizzaen kommer ud af ovnen, og altså ikke bage det med. Kunne være lækkert med tomat, ost og gorgonzola på bunden og så toppet med kødet og rucola år den er bagt :)
2
Brugeravatar
Julie
Indlæg: 549
Tilmeldt: 10. sep 2015, 14:56
Kort karma: 29
Likede indlæg: 332

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Julie » 15. aug 2016, 12:15

Jeg har fået fat i nogle tomater, som bare ikke smager af noget som helst :( Kan man lave noget lækkert med dem alligevel? Har I nogen ideer?
0
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 2491
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 251
Likede indlæg: 3564

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 15. aug 2016, 12:21

Julie skrev:Jeg har fået fat i nogle tomater, som bare ikke smager af noget som helst :( Kan man lave noget lækkert med dem alligevel? Har I nogen ideer?


Jeg vil tro der kommer masser af smag med denne opskrift også selvom det ikke er cocktailtomater du har. :)

http://www.dansukker.dk/dk/opskrifter/t ... ey-dk.aspx
0
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Lykke
Indlæg: 1087
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 45
Likede indlæg: 719

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 16. aug 2016, 03:45

Jeg har sådan en stor pose studenterfutter/nødde-rosin-blanding.

Hvad ville I bruge den til?
Jeg gider ikke rigtig bare snacke af den. Måske mysli.
Har I et lidt mere kreativt forslag?
0
Brugeravatar
flicka
Indlæg: 544
Tilmeldt: 8. sep 2015, 18:08
Kort karma: 70
Likede indlæg: 611

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf flicka » 16. aug 2016, 04:36

Lykke skrev:Jeg har sådan en stor pose studenterfutter/nødde-rosin-blanding.

Hvad ville I bruge den til?
Jeg gider ikke rigtig bare snacke af den. Måske mysli.
Har I et lidt mere kreativt forslag?


Knækbrød? Eller kog en grød af det og brug det i brøddej.
2
Always be yourself
unless you can be a unicorn
then always be a unicorn


A pony is a childhood dream. A horse is an adulthood treasure.
- Rebecca Carroll
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 2491
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 251
Likede indlæg: 3564

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 16. aug 2016, 05:29

Lykke skrev:Jeg har sådan en stor pose studenterfutter/nødde-rosin-blanding.

Hvad ville I bruge den til?
Jeg gider ikke rigtig bare snacke af den. Måske mysli.
Har I et lidt mere kreativt forslag?


Jeg ville også bage knækbrød af det. Giv det en tur i en minihakker eller brug en stavblender, hvis du gerne vil have det lidt mindre groft. Tilsæt så lidt rugmel og olie og rul det fladt ud og udstik det til runde knækbrød, eller skær det ud i firkanter.
Så er det bare, at bage det.
1
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Lykke
Indlæg: 1087
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 45
Likede indlæg: 719

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 16. aug 2016, 09:09

Tak! God ide!
Jeg er vildt uheldig med knækbrød, men måske jeg skulle prøve alligevel.
0
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 6085
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1156
Likede indlæg: 6803

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Wizzze » 16. aug 2016, 13:25

Jeg kan ikke huske hvem det var der spurgte sidst, men nu kan man igen få de hvide majskolber i Superbrugsen, dem man man spise rå, kogt eller grillet. De er virkelig delikate og søde.

hvidemajs.jpg
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
3
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
KitKat
Indlæg: 159
Tilmeldt: 15. sep 2015, 05:43
Kort karma: 129
Geografisk sted: Vestjylland
Likede indlæg: 493
Kontakt:

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf KitKat » 17. aug 2016, 10:34

Lemonella skrev:Jeg ville også bage knækbrød af det. Giv det en tur i en minihakker eller brug en stavblender, hvis du gerne vil have det lidt mindre groft. Tilsæt så lidt rugmel og olie og rul det fladt ud og udstik det til runde knækbrød, eller skær det ud i firkanter.
Så er det bare, at bage det.


Altså bare blendet studenter-snack-mix med lidt rugmel og olie, ikke andet, rullet fladt og sat i ovnen? :genert:
0
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 2491
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 251
Likede indlæg: 3564

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 17. aug 2016, 11:27

KitKat skrev:
Lemonella skrev:Jeg ville også bage knækbrød af det. Giv det en tur i en minihakker eller brug en stavblender, hvis du gerne vil have det lidt mindre groft. Tilsæt så lidt rugmel og olie og rul det fladt ud og udstik det til runde knækbrød, eller skær det ud i firkanter.
Så er det bare, at bage det.


Altså bare blendet studenter-snack-mix med lidt rugmel og olie, ikke andet, rullet fladt og sat i ovnen? :genert:


Ja faktisk. Der skal nok også lidt vand i. Bare så dejen føles som en tyk grød. Og måske lidt salt, hvis man føler for det. :)
Så bare i ovnen i en 15-20 min. Varmluft 160 grader.
1
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 2491
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 251
Likede indlæg: 3564

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 17. aug 2016, 12:06

Lemonella skrev:
KitKat skrev:
Lemonella skrev:Jeg ville også bage knækbrød af det. Giv det en tur i en minihakker eller brug en stavblender, hvis du gerne vil have det lidt mindre groft. Tilsæt så lidt rugmel og olie og rul det fladt ud og udstik det til runde knækbrød, eller skær det ud i firkanter.
Så er det bare, at bage det.


Altså bare blendet studenter-snack-mix med lidt rugmel og olie, ikke andet, rullet fladt og sat i ovnen? :genert:


Ja faktisk. Der skal nok også lidt vand i. Bare så dejen føles som en tyk grød. Og måske lidt salt, hvis man føler for det. :)
Så bare i ovnen i en 15-20 min. Varmluft 160 grader.


Kom til, at tænke på der nok skal en teskefuld bagepulver i. Det er ikke altid jeg husker det, men det bliver en lille smule "luftigere", hvis man husker det. :D
0
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
KitKat
Indlæg: 159
Tilmeldt: 15. sep 2015, 05:43
Kort karma: 129
Geografisk sted: Vestjylland
Likede indlæg: 493
Kontakt:

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf KitKat » 17. aug 2016, 12:09

Lemonella skrev:
Lemonella skrev:
KitKat skrev:
Lemonella skrev:Jeg ville også bage knækbrød af det. Giv det en tur i en minihakker eller brug en stavblender, hvis du gerne vil have det lidt mindre groft. Tilsæt så lidt rugmel og olie og rul det fladt ud og udstik det til runde knækbrød, eller skær det ud i firkanter.
Så er det bare, at bage det.


Altså bare blendet studenter-snack-mix med lidt rugmel og olie, ikke andet, rullet fladt og sat i ovnen? :genert:


Ja faktisk. Der skal nok også lidt vand i. Bare så dejen føles som en tyk grød. Og måske lidt salt, hvis man føler for det. :)
Så bare i ovnen i en 15-20 min. Varmluft 160 grader.


Kom til, at tænke på der nok skal en teskefuld bagepulver i. Det er ikke altid jeg husker det, men det bliver en lille smule "luftigere", hvis man husker det. :D


Det tager jeg med i planerne. Det er stadig de nemmeste knækbrød jeg nogensinde har set opskrift på :D
1
Brugeravatar
Fru Sunshine
Moderator
Indlæg: 7839
Tilmeldt: 13. aug 2015, 12:31
Kort karma: 1017
Geografisk sted: Vendsyssel
Likede indlæg: 9230

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Fru Sunshine » 18. aug 2016, 15:01

Nogen, der ved, hvor man kan få Rice Krispies?

Føtex har dem kun i de der små pakker, der hører til de der morgenmadssamlinger, og det dur ikke, når man skal lave Rice Krispies-guf.
0
"Jeg elsker alle farver i verden. Især brun. Det er derfor jeg er det."
Kalenderlågeåbnerbjørnen Bruno.
Brugeravatar
Filipai
Indlæg: 1042
Tilmeldt: 4. sep 2015, 06:04
Kort karma: 230
Likede indlæg: 1391

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Filipai » 18. aug 2016, 16:00

Fru Sunshine skrev:Nogen, der ved, hvor man kan få Rice Krispies?

Føtex har dem kun i de der små pakker, der hører til de der morgenmadssamlinger, og det dur ikke, når man skal lave Rice Krispies-guf.


Findes de ikke i en kopi udgave i Føtex/Bilka/Netto=. Hvis det ellers dur.
Jeg tror det er meget samme indhold.
1

Tilbage til "Mad og drikke"