Tråden til de små spørgsmål

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
MyGirl
Indlæg: 2348
Tilmeldt: 17. sep 2015, 13:12
Kort karma: 336
Likede indlæg: 1654

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf MyGirl » 28. aug 2016, 18:15

zembra1986 skrev:
Lykke skrev:
zembra1986 skrev:Jeg købte en pakke skiveskåret gouda ost, da jeg var ude at handle tidligere på aftenen, men har netop opdaget at jeg har glemt at lægge den i køleskabet :rulle:

Den har altså ligget udenfor køl i 4-5 timer, tror I den er uspiselig nu? :wacko:


Jeg ville bare smide på køl, og så lugte til den når den skal bruges. Jeg tror den klarer sig!


Lagde den på køl med samme, og den ligger stadig derinde uåbnet......kan mærke jeg er smånervøs ved at skulle åbne den :lol:


Det ville jo nærmest være ubærligt hvis gouda gik til spilde! Jeg tror på den :kryds:
1
Brugeravatar
MyGirl
Indlæg: 2348
Tilmeldt: 17. sep 2015, 13:12
Kort karma: 336
Likede indlæg: 1654

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf MyGirl » 28. aug 2016, 18:19

Nogen der har lidt inspiration til, hvilket grønt tilbehør der er bare ok tilpasset brændende kærlighed?

At putte grønt i kartoffelmosen er ikke en option, men knægten ønsker brændende kærlighed, og jeg prøver at begrænse kalorier :gruble:
0
Brugeravatar
zembra1986
Indlæg: 1515
Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
Kort karma: 121
Likede indlæg: 1877

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf zembra1986 » 28. aug 2016, 18:35

MyGirl skrev:
zembra1986 skrev:
Lykke skrev:
zembra1986 skrev:Jeg købte en pakke skiveskåret gouda ost, da jeg var ude at handle tidligere på aftenen, men har netop opdaget at jeg har glemt at lægge den i køleskabet :rulle:

Den har altså ligget udenfor køl i 4-5 timer, tror I den er uspiselig nu? :wacko:


Jeg ville bare smide på køl, og så lugte til den når den skal bruges. Jeg tror den klarer sig!


Lagde den på køl med samme, og den ligger stadig derinde uåbnet......kan mærke jeg er smånervøs ved at skulle åbne den :lol:


Det ville jo nærmest være ubærligt hvis gouda gik til spilde! Jeg tror på den :kryds:


Jeg har åbnet pakken nu og osten smager fint :) omend skiverne var lidt svære at få fra hinanden da de ligesom er smeltet lidt sammen efter at have lagt ude i stuetemperatur.
2
Lykke
Indlæg: 2060
Tilmeldt: 8. okt 2015, 19:10
Kort karma: 90
Likede indlæg: 1577

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lykke » 28. aug 2016, 18:40

MyGirl skrev:Nogen der har lidt inspiration til, hvilket grønt tilbehør der er bare ok tilpasset brændende kærlighed?

At putte grønt i kartoffelmosen er ikke en option, men knægten ønsker brændende kærlighed, og jeg prøver at begrænse kalorier :gruble:


Jeg ville lave stegte grønne bønner til. Olie, løg, hvidløg på en pande sammen med bønner.
1
Brugeravatar
Æble
Indlæg: 1477
Tilmeldt: 5. jan 2016, 18:26
Kort karma: 219
Likede indlæg: 1713

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Æble » 28. aug 2016, 18:41

MyGirl skrev:Nogen der har lidt inspiration til, hvilket grønt tilbehør der er bare ok tilpasset brændende kærlighed?

At putte grønt i kartoffelmosen er ikke en option, men knægten ønsker brændende kærlighed, og jeg prøver at begrænse kalorier :gruble:


Kålsalat med en syrlig dressing.
2
Brugeravatar
mulledit
Indlæg: 590
Tilmeldt: 15. sep 2015, 08:08
Kort karma: 31
Likede indlæg: 459

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf mulledit » 29. aug 2016, 06:25

MyGirl skrev:Nogen der har lidt inspiration til, hvilket grønt tilbehør der er bare ok tilpasset brændende kærlighed?

At putte grønt i kartoffelmosen er ikke en option, men knægten ønsker brændende kærlighed, og jeg prøver at begrænse kalorier :gruble:


Fintsnittet porre drysser jeg gerne udover.
Kogte gulerødder og ærter.
Grønne bønner.
Champignon, løg og squash - pandestegt.
2
Bøllen 08.06.2010 :love:

Billen 22.07.2014 :love:


IG blogger under navnet Strawberryonion
Akehurst2
Indlæg: 3862
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:17
Kort karma: 410
Likede indlæg: 7614

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Akehurst2 » 29. aug 2016, 10:59

Kan man snitte gulerødder dagen i forvejen og så bare opbevare dem i køleskabet?

Jeg skal lave en salat med gulerødder, hvor de skal skæres i fine flade stimler på mandolinen og det ville være meget lettere, hvis jeg kunne ordne det lørdag og så bare samle salaten søndag formiddag, så den er klar til frokost.

Ville putte dem i vand og på køl, så burde de holde sig sprøde. Men er der noget, jeg har overset.
0
Brugeravatar
mulledit
Indlæg: 590
Tilmeldt: 15. sep 2015, 08:08
Kort karma: 31
Likede indlæg: 459

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf mulledit » 29. aug 2016, 12:38

Akehurst2 skrev:Kan man snitte gulerødder dagen i forvejen og så bare opbevare dem i køleskabet?

Jeg skal lave en salat med gulerødder, hvor de skal skæres i fine flade stimler på mandolinen og det ville være meget lettere, hvis jeg kunne ordne det lørdag og så bare samle salaten søndag formiddag, så den er klar til frokost.

Ville putte dem i vand og på køl, så burde de holde sig sprøde. Men er der noget, jeg har overset.


Ja, hvis de ligger i vand. Det er ikke om hvis de lige er snittet, men derhen ad.
2
Bøllen 08.06.2010 :love:

Billen 22.07.2014 :love:


IG blogger under navnet Strawberryonion
Akehurst2
Indlæg: 3862
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:17
Kort karma: 410
Likede indlæg: 7614

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Akehurst2 » 29. aug 2016, 14:32

mulledit skrev:
Akehurst2 skrev:Kan man snitte gulerødder dagen i forvejen og så bare opbevare dem i køleskabet?

Jeg skal lave en salat med gulerødder, hvor de skal skæres i fine flade stimler på mandolinen og det ville være meget lettere, hvis jeg kunne ordne det lørdag og så bare samle salaten søndag formiddag, så den er klar til frokost.

Ville putte dem i vand og på køl, så burde de holde sig sprøde. Men er der noget, jeg har overset.


Ja, hvis de ligger i vand. Det er ikke om hvis de lige er snittet, men derhen ad.


Tak for svar. De skal jo vendes i noget dressing, så hen ad frisksnittet er helt fint :)
0
Brugeravatar
Wizzze
Indlæg: 9121
Tilmeldt: 11. aug 2015, 13:16
Kort karma: 1938
Likede indlæg: 11274

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Wizzze » 29. aug 2016, 15:59

Akehurst2 skrev:
mulledit skrev:
Akehurst2 skrev:Kan man snitte gulerødder dagen i forvejen og så bare opbevare dem i køleskabet?

Jeg skal lave en salat med gulerødder, hvor de skal skæres i fine flade stimler på mandolinen og det ville være meget lettere, hvis jeg kunne ordne det lørdag og så bare samle salaten søndag formiddag, så den er klar til frokost.

Ville putte dem i vand og på køl, så burde de holde sig sprøde. Men er der noget, jeg har overset.


Ja, hvis de ligger i vand. Det er ikke om hvis de lige er snittet, men derhen ad.


Tak for svar. De skal jo vendes i noget dressing, så hen ad frisksnittet er helt fint :)


En isterning eller to i vandet, gør underværker!
1
Do as I say! :whip:
Brugeravatar
Rapfisk
Indlæg: 3500
Tilmeldt: 20. aug 2015, 16:27
Kort karma: 710
Likede indlæg: 5848

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Rapfisk » 29. aug 2016, 21:30

Nogen bud på en hverdagsvin (rød)? Den må gerne have skruelåg (don't ask), må gerne smage godt og passe til pizza.
0
Brugeravatar
Falstria
Indlæg: 2757
Tilmeldt: 18. aug 2016, 02:07
Kort karma: 326
Likede indlæg: 1436

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Falstria » 29. aug 2016, 22:17

Rapfisk skrev:Nogen bud på en hverdagsvin (rød)? Den må gerne have skruelåg (don't ask), må gerne smage godt og passe til pizza.


Skovtur? :-D


Sunrise er fin til det meste :) fra flaske som fra pap.
1
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 3876
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 353
Likede indlæg: 5377

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Lemonella » 30. aug 2016, 05:58

Carmina Luna er en okay hverdags rødvin. Du kan få den i karton med 3 liter.
1
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
Sangius
Indlæg: 2486
Tilmeldt: 30. jan 2016, 19:49
Kort karma: 210
Likede indlæg: 4465

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Sangius » 30. aug 2016, 05:59

Rapfisk skrev:Nogen bud på en hverdagsvin (rød)? Den må gerne have skruelåg (don't ask), må gerne smage godt og passe til pizza.


MASI fra Netto :lun:
1
Brugeravatar
Sangius
Indlæg: 2486
Tilmeldt: 30. jan 2016, 19:49
Kort karma: 210
Likede indlæg: 4465

Re: Tråden til de små spørgsmål

Indlægaf Sangius » 30. aug 2016, 06:01

Jeg er ved at planlægge at lave en masse mad, som jeg kan fryse ned, så vi har aftensmad i fryseren når baby kommer her om en måneds tid.
Nogen der har nogle nemme, frysevenlige retter der kan laves i store portioner?
So far er planen at lave en spandfuld bøf stroganoff, en pastaret med kylling og chili con carne.
0

Tilbage til "Mad og drikke"