Jeg kan godt huske at jeg har hørt noget i den retning før, men det her lyder jo helt vildt?
Jeg fik det nærmest helt dårligt af at læse det

Hvor meget propaganda er det og hvor farligt er det at spise laks mon?
VERDENS GIFTIGSTE MAD
Opslaget er skrevet udfra den franske dokumentarfilm fra Norge, men HUSK at alle opdrætslaks er giftige, og det gælder også laksene fra Bakkafrost på Færøerne, selvom færingene er bildt noget andet ind.
Fra de norske laksefarme:
Under fiskefarmene ligger der 15 meter høje bjerge af affald - en blanding af madrester, lort og farlige kemikalier.
Laksene udvikler genetiske mutationer og sygdomme.
Laksen indeholder blandt andet:
PCB
DIOXIN
ALDRIN
DIELDRIN
TOXAFEN
GLYPHOSAT
ETHOXYQUIN
CANTHAXANTHIN
Canthaxanthin tilsættes foderet for at gøre fiskenes kød mere rødt.
EU-kommissionen fastslår, at stoffet, Canthaxanthin, der tilsættes foder til opdrættede fisk, kan skade synet på mennesker. (se link)
Laks eller ørreder, der er opdrættet i fangenskab, får nemlig hverken rejer eller andet af det naturlige foder, som fiskene i det fri lever af, og derfor ville deres kød uden farvestoffet blive gråt og kedeligt at se på.
Disse opdrættede laks indeholder meget mere fedt (se de hvide striber) end vilde laks, og som vi ved ophober giftstoffer sig i fedt, og giftstoffer er der masser af i disse fisk - Faktisk så mange at du ALDRIG mere bør tage én eneste bid af dem.
En vild laks indeholder 5-7% fedt.
En opdrættet laks indeholder 14,5-34% fedt.
Husk at se dokumentaren i nedenstående link!
Hvor bliver miljøministrene af?
Den norske Fiskeriminister Lisbeth Berg-Hansen er medskyldig i at vigtige oplysninger ikke kommer ud til befolkningen, og dermed skyldig i forgiftning af mennesker, dyr og natur - og dermed er hun inddirekte skyldig i død og ødelæggelse - sammen med alle andre involveret. Oveni det ejer hendes familie over 10% af laksefarmene i Norge. Hvorfor mon hun er fiskeriminister?
Der er også kemikalier i laksen som gør forbrugeren fed (se dokumentaren).
Læg mærke til, at når journalisten spørger den franske forsker i Norge hvorfor tørfoderet er så giftigt, så ved han det ikke.
Fisketørfoderet kommer fra Danmark og er lavet af fisk fra østersøen - verdens mest forurenet hav.
Udover det står der, inde på den danske fabrik, en stor tank med antioxidanten og pesticide-stoffet ETHOXYQUIN - og hvor mon det kommer fra?
Svaret er: MONSANTO, et sandt Frankenstein firma - et af verdens farligste firmaer, som genmodificerer og forgifter vores fødevarer med bl.a pesticider.
Finn Nielsen i Thyborøn hælder ETHOXYQUIN i fiskefoderet, uden at ane hvad fanden det egentlig er han foretager sig.
Men HVORFOR bliver tørfoderet tilsat ETHOXYQUIN? Hvem er det, der gerne vil os til livs? Jeg ved det godt, men gør du?
Monsanto har ingen oplysninger om ETHOXYQUIN selvom de har opfundet stoffet og producerer det. Det er selvfølgelig fordi de holder oplysningerne tilbage. Monsanto forgifter menneskeheden, og de ved det, og de elsker det. Ja, du hørte rigtigt. Du lever desværre i en verden - en matrix - hvor ikke alle vil os det godt.
Der er en modig kvindelig forsker i Norge der har turde undersøge stoffet, men det resulterede i at hun blev fyret. Victoria Bohne hedder hun. Hun fandt frem til at stoffet er ekstremt farligt. Det trænger igennem hjernebarrieren, hvilket de fleste stoffer ikke kan. Det er også kræftfremkaldende.
Nu har jeg jo skrevet om psykofarmaka i flere år, og jeg kan fortælle dette: Det som ikke bliver optaget, vil blive udskilt via sved, spyt og urin. Urinen ryger i kloaken, videre på rensningsanlægget, rensningsanlægget kan ikke sortere så små molekyler fra, og derved ryger det ud i vores farvande/fjorde/søer igen. Her bliver det igen absorberet af dyrelivet. Fx er der målt anti-depressiver i fisk og skaldyr pga denne process. Nogle lande tager også drikkevand ind fra de steder de har udledt spildevandet, og det vil så sige stofferne kommer ud af vandhanen. Et eksempel er målt i Londons drikkevand, hvori man fandt anti-depressiver. Det samme vil gøre sig gældende med ethoxyquin.
Der er omegafedtsyrer i opdrætlaks, men i et helt skævt forhold. Og det gør fisken endnu mere usund. Forholdet skal være 3:1, men forholdet ligger desværre mellem
9:1 - 15:1 ... Derfor meget usundt.
Hørfrøolie, hampefrøolie, tang (kelp), nødder osv. indeholder også omegafedtsyrer. En naturlig landkylling indeholder fx 10 gange flere omegafedtsyrer end en burkylling. Fisk indeholder iøvrigt kun omega-fedtsyrer fordi de spiser tang, alger eller fisk der har spist tang og alger.
(Mange skriver det er en tun til højre på billedet. Det er det ikke. Der findes forskellige laksearter og nogle er meget røde. Aftegningerne er anderledes, fordi den ene er skåret på tværs og den anden på langs. Det er for sent at skifte billedet ud.
Se billederne i kommentarerne fra den 27. juli 2017, tak.)
Dokumentaren om laksene har danske undertekster og er en MUST SEE:
https://www.youtube.com/watch?v=f2IYb2vkjH0
http://vimeo.com/104376663
Dokumentaren på engelsk:
https://www.youtube.com/watch?v=jH6wH1dqbwc
Om Monsanto:
https://www.youtube.com/watch?v=a6OxbpLwEjQ
Monsanto er iøvrigt en jødisk familie der var kendt for at være slavhandlere.
Om farvestoffet:
http://politiken.dk/…/eu-kommissionen-vil-ikke-forbyde-ska…/