Nachos, hvordan, og med hvad?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Pjeps
Indlæg: 4394
Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
Kort karma: 605
Geografisk sted: Det skønne København
Likede indlæg: 8837

Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Pjeps » 22. aug 2017, 13:01

Når jeg laver nachos så laver jeg enten noget krydret kylling eller hakket oksekød tacostyle. Smider nachos i et stort fad og laver plads til fyldet i midten og lægger det i , hvor efter jeg hælder lidt ost over og varmer det i ovnen. Serveres med salsa og guacomole (staves?).

Serves i fadet og med tallerken til at hælde over på, hvorefter det spises med fingrene og nachos er bestikket.


Nu skal jeg snart have gæster til nachos og der skal være flere slags, så har brug for inspiration til andre ideer end det jeg plejer ?
0
:ninja:
Brugeravatar
Hunkat
Indlæg: 6373
Tilmeldt: 20. aug 2015, 03:20
Kort karma: 465
Geografisk sted: Mellem månen og en drøm
Likede indlæg: 14622

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Hunkat » 22. aug 2017, 13:03

Jeg ville fordele fyldet henover fremfor i midten.

Ost, (evt. hj.lavet) salsa, guacamole, friske chilier, creme fraise (med hvidløg), bønner er det jeg lige kan komme i tanker om.
1
L'enfer, c'est les autres

I'm Richard, Chief Warlock of the Brothers of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of the Bones, Emporer of the Black, Lord of the Undead Mistress of Fire, and Mayor of a little village up the coast
Brugeravatar
Lemonella
Indlæg: 8650
Tilmeldt: 5. sep 2015, 06:04
Kort karma: 767
Likede indlæg: 13183

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Lemonella » 22. aug 2017, 13:09

Hunkat skrev:Jeg ville fordele fyldet henover fremfor i midten.

Ost, (evt. hj.lavet) salsa, guacamole, friske chilier, creme fraise (med hvidløg), bønner er det jeg lige kan komme i tanker om.


Jeg vil da tro, de der nachos bliver bløde, hvis man hælder kødfyldet over. :gruble:

Jeg laver også gerne guacamole og mangosalsa. Dertil masser af syltede chili, jalapenos, ekstra revet ost, hakkede tomater og avokado.
1
I'm not supposed to be normal.
I'm supposed to be me.
Brugeravatar
AgentPixie
Indlæg: 2383
Tilmeldt: 3. okt 2016, 18:44
Kort karma: 326
Likede indlæg: 5406

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf AgentPixie » 22. aug 2017, 13:10

Når jeg laver nachos, laver jeg det i lag. Chips, klatter af salsa, ost og forfra. Kommer jeg kød i, skal det på før osten.
Nogle gange kommer jeg også bønner eller jalapenos i.

Guac, salsa og evt creme fraiche som dyppelse.
2
Hey Will, give me all your money.
Nah Carlton, I don’t feel like playing 7-eleven.

A 23-6-17
V 14-7-19
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 7753
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 1719
Likede indlæg: 7559

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Spjaerten » 22. aug 2017, 13:23

Hard Rock Cafe' nachos med løg, sorte bønner oma. Er den absolut bedste nachos jeg nogensinde har fået OMG :savl: prøv at Google den
1
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
Pjeps
Indlæg: 4394
Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
Kort karma: 605
Geografisk sted: Det skønne København
Likede indlæg: 8837

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Pjeps » 23. aug 2017, 07:42

Tak for gode forslag :gogo:

Kom gerne med flere.
0
:ninja:
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 11962
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 1024
Likede indlæg: 17939

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Persnikedy » 23. aug 2017, 09:04

Jeg laver dem altid i mikroovnen...

Lidt ost, så en håndfuld nachos, så ost, så nachos..... ind til "bjerget" ikek kan bygges højere. Ind i mikro ovnen i 1-2 min (holder øje) også er der nachos.
Jeg har endnu ikke oplevet at nachoerne er blevet bløde så måske det var en måde at lave det på?

Eller bare have osten ved siden af til at dyppe? så kan osten genopvarmes hvis den bliver kold og begynder at blive hård
1
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Brugeravatar
Badesandalen
Indlæg: 2389
Tilmeldt: 11. okt 2015, 18:31
Kort karma: 207
Likede indlæg: 2767

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Badesandalen » 24. aug 2017, 06:58

Når det er som snack laver jeg det bare med chips og ost, og dypper i salsa. Når det er min aftensmad putter jeg også kylling i eller oksekød i tex mex-stil med majs og peberfrugt, og dypper i salsa og/eller guacamole. Når oksekødet kommer i bliver de rigtigt nok lidt bløde, men det gør mig ikke så meget. De er også voldsomt fedtede, så det er rigtig snaskemad, hvilket næsten gør det bedre. :savl:
1
Hewlett
Indlæg: 1040
Tilmeldt: 30. apr 2016, 19:33
Kort karma: 63
Likede indlæg: 2836

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Hewlett » 28. aug 2017, 13:59

Jeg laver altid nachos således:

Nachos, ost (rød cheddar og Monterey Jack eller emmentaler), rødløg, cherrytomater og kidneybønner.

Det er vigtigt at det bliver lagt i fadet i ovenstående rækkefølge, at bønnerne skylles fri af væden samt at de først bliver smidt på de sidste 2-3 min. i ovnen (ellers blive bønnerne tørre og kedelige).

Det hele får 15-20 min. i ovnen på 100 grader så osten får lov til at smelte langsomt.

Serveres evt. med creme fraiche, salsa og hjemmelavet guacamole.
1

Tilbage til "Mad og drikke"