Nachos, hvordan, og med hvad?

Vi elsker alle kage, men man kan også spise andet. Hvis du kigger herind, kan du måske få inspiration til aftensmaden eller lære glæden ved cognac.
Brugeravatar
Pjeps
Indlæg: 4732
Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
Kort karma: 643
Geografisk sted: Det skønne København
Likede indlæg: 9856

Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Pjeps » 22. aug 2017, 13:01

Når jeg laver nachos så laver jeg enten noget krydret kylling eller hakket oksekød tacostyle. Smider nachos i et stort fad og laver plads til fyldet i midten og lægger det i , hvor efter jeg hælder lidt ost over og varmer det i ovnen. Serveres med salsa og guacomole (staves?).

Serves i fadet og med tallerken til at hælde over på, hvorefter det spises med fingrene og nachos er bestikket.


Nu skal jeg snart have gæster til nachos og der skal være flere slags, så har brug for inspiration til andre ideer end det jeg plejer ?
0
:ninja:
Brugeravatar
Hunkat
Indlæg: 6569
Tilmeldt: 20. aug 2015, 03:20
Kort karma: 490
Geografisk sted: Mellem månen og en drøm
Likede indlæg: 15069

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Hunkat » 22. aug 2017, 13:03

Jeg ville fordele fyldet henover fremfor i midten.

Ost, (evt. hj.lavet) salsa, guacamole, friske chilier, creme fraise (med hvidløg), bønner er det jeg lige kan komme i tanker om.
1
L'enfer, c'est les autres

Persnikedy skrev
Hun er så på tværs at de skal have fat i de slæbebåde fra Suez kanalen
Brugeravatar
AgentPixie
Indlæg: 2464
Tilmeldt: 3. okt 2016, 18:44
Kort karma: 336
Likede indlæg: 5676

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf AgentPixie » 22. aug 2017, 13:10

Når jeg laver nachos, laver jeg det i lag. Chips, klatter af salsa, ost og forfra. Kommer jeg kød i, skal det på før osten.
Nogle gange kommer jeg også bønner eller jalapenos i.

Guac, salsa og evt creme fraiche som dyppelse.
2
Hey Will, give me all your money.
Nah Carlton, I don’t feel like playing 7-eleven.

A 23-6-17
V 14-7-19
Brugeravatar
Spjaerten
Indlæg: 8077
Tilmeldt: 11. aug 2015, 18:58
Kort karma: 1750
Likede indlæg: 7963

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Spjaerten » 22. aug 2017, 13:23

Hard Rock Cafe' nachos med løg, sorte bønner oma. Er den absolut bedste nachos jeg nogensinde har fået OMG :savl: prøv at Google den
1
Tryk på * :slem:
Brugeravatar
Pjeps
Indlæg: 4732
Tilmeldt: 11. aug 2015, 20:12
Kort karma: 643
Geografisk sted: Det skønne København
Likede indlæg: 9856

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Pjeps » 23. aug 2017, 07:42

Tak for gode forslag :gogo:

Kom gerne med flere.
0
:ninja:
Brugeravatar
Persnikedy
Indlæg: 12238
Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
Kort karma: 1058
Likede indlæg: 18250

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Persnikedy » 23. aug 2017, 09:04

Jeg laver dem altid i mikroovnen...

Lidt ost, så en håndfuld nachos, så ost, så nachos..... ind til "bjerget" ikek kan bygges højere. Ind i mikro ovnen i 1-2 min (holder øje) også er der nachos.
Jeg har endnu ikke oplevet at nachoerne er blevet bløde så måske det var en måde at lave det på?

Eller bare have osten ved siden af til at dyppe? så kan osten genopvarmes hvis den bliver kold og begynder at blive hård
1
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Brugeravatar
Badesandalen
Indlæg: 2388
Tilmeldt: 11. okt 2015, 18:31
Kort karma: 207
Likede indlæg: 2769

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Badesandalen » 24. aug 2017, 06:58

Når det er som snack laver jeg det bare med chips og ost, og dypper i salsa. Når det er min aftensmad putter jeg også kylling i eller oksekød i tex mex-stil med majs og peberfrugt, og dypper i salsa og/eller guacamole. Når oksekødet kommer i bliver de rigtigt nok lidt bløde, men det gør mig ikke så meget. De er også voldsomt fedtede, så det er rigtig snaskemad, hvilket næsten gør det bedre. :savl:
1
Hewlett
Indlæg: 1109
Tilmeldt: 30. apr 2016, 19:33
Kort karma: 72
Likede indlæg: 3192

Re: Nachos, hvordan, og med hvad?

Indlægaf Hewlett » 28. aug 2017, 13:59

Jeg laver altid nachos således:

Nachos, ost (rød cheddar og Monterey Jack eller emmentaler), rødløg, cherrytomater og kidneybønner.

Det er vigtigt at det bliver lagt i fadet i ovenstående rækkefølge, at bønnerne skylles fri af væden samt at de først bliver smidt på de sidste 2-3 min. i ovnen (ellers blive bønnerne tørre og kedelige).

Det hele får 15-20 min. i ovnen på 100 grader så osten får lov til at smelte langsomt.

Serveres evt. med creme fraiche, salsa og hjemmelavet guacamole.
1

Tilbage til "Mad og drikke"