HappyPaww skrev:Animi skrev:HappyPaww skrev:Nej for sodavanden er både billigere, og kan holde sig længere end det store ostebord, som oftest vil være spild af penge og har krævet mere arbejde at sammensætte og anrette. Spiser du slet ikke ost, ville jeg som vært bare gerne vide det på forhånd, så undlader jeg at servere det.
Så det handler måske mere om prisen og tiden der er brugt på det? Så hvis man er inviteret til noget nemt og billigt mad, er det okay at springe noget over fordi man ikke kan lide det?
Okay, nu står jeg afMen ja, inviterer jeg på foie gras og hummer vil jeg nok blive lidt mere ked af de spildte penge end jeg ville, hvis det var en gang kartoffelsuppe, hvor gæsten ikke ville spise bacontoppingen. Så vil jeg hellere servere foie grasen og hummeren for nogen, der vil sætte pris på det.
Altså jeg spurgte helt oprigtigt, fordi du bragte det med prisen op og det derfor virkede som om det også handlede meget om de ydre rammer og grænserne derfor kunne være forskellige.