Terrorisme skyldes ikke fattgdom

Hvad sker der lige for verden?! Diskutér det her!
Slettet bruger
Likede indlæg: 20784

Terrorisme skyldes ikke fattgdom

Indlægaf Slettet bruger » 18. sep 2017, 17:37

»Det kan tydeligt fastslås, at overvældende beviser afviser, at der er en klar og direkte sammenhæng mellem fattigdom og terrorisme«, understreger forfatterne i rapporten 'Fear thy Neighbor', som udgives af George Washington Universitet i USA og forskningsinstitutionen Det Internationale Center for Anti-terrorisme (ICCT) i Holland.

»Der findes en højere grad af sympati for ekstremisttanker og involvering i terrorgrupper hos personer med højere uddannelser eller økonomisk succes«, påpeger forfatterne.


og

Rapporten fremhæver Norge som et eksempel på, hvor galt det kan gå trods rigtigt gode forhold for indvandrere: Landet har en forholdsvis høj andel af personer, der har tilsluttet sig krigene i Mellemøsten i forhold til andelen af muslimer i landet. Det sker på trods af, at Norge har nogle af de bedste levevilkår i verden med høj beskæftigelse, lav ulighed og relativt begrænsede integrationsproblemer.

Alligevel har mange unge muslimer fra Norge valgt at rejse til Mellemøsten for at kæmpe under Islamisk Stats sorte banner.

Den tilsyneladende afgørende faktor er eksistensen af gruppen Profetens Ummah - en ekstrem salafistisk gruppe i Norge, der siden 2009 har samlet deltagerne om en voldsom kritik af de moderne vestlige samfund og hyldest til blandt andre den dræbte al-Qaeda-leder Osama bin Laden og Islamisk Stats leder, Abu Bakr al-Baghdadi. Den rekrutterede ivrigt hellige krigere. I alt er 90 draget i krig i Syrien og Irak på jihadisternes side.


http://politiken.dk/udland/art6116882/D ... ate-venner

Til nr 1 .. jeg huser efter 2001 ... 16 år siden. Efter 9/11 sagde venstrefløjen "de er terrorister pga fattidom" "Men de er jo ikke fattige svarede? man. Osama bin Ladin er millardær, vi er vel enige i at en millardær ikke er fattig? Hvordan kan fattigdom være årsagen være fattigdom?"

Venstrefløjen svarede "Jeg forstår ikke hvad fornuft og analyse og argumentation er, derfor vil jeg heller gentage som en hjernedød zombie i 15 år at det er pga fattigdom; mangemillardæren bin Ladin blev terroist fordi han var fattig; hver gang du fortællier mig FAT NU HAN IKKE ER FATTIG vil jeg svare "det skyldes fattigdom sådan siger zombierne".

Ak jeg håber da at Politiken er på vej på af dumhedens afgrund nu, og har forstået at "folk der ikke er fattige gør ikke ting fordi de er fattige."

Til nr 2: Yes, multikulturalismen og kulturrelativismen har i mange år holdt hånden over de der rabiate netværk a la 2 "Profetens Ummah", i årevis var man racist hvis man påpegede det uønskværdige i den slags organisationer, eller også fik man a vide at Indre Mission var mindst 1000 gange så brutale, så gik de over til at mene at man kom længst ved at lade dem være, uanset hvad for en grund man nu finder på gælder dem om for venstrefløjen at holde hånden over Hitz-but-tahrir,

Konklusionen er simpelthen, at den terrorbølge der er i Europa nu, den er multikulturalismen og kulturrelativismen skyld hvis vi havde udryddet ekstreme moskeer og ekstreme muslimske organisationer for 15 år siden og ladet de moderate muslimer være, så havde vi ikke haft balladen i dag.

Nu har venstrefløjen i stedet med din retarderede politik skabt en masse ekstremistiske organisationer der laver terror og smadrer håbet om at de moderate muslimer kan få et normalt liv: TAK FOR LORT VENSTREFLØJ, du har satme mange ting du skylder at rette op på.
0
Slettet bruger
Likede indlæg: 20784

Re: Terrorisme skyldes ikke fattgdom

Indlægaf Slettet bruger » 18. sep 2017, 18:01

gnostic skrev:Venstrefløjen har, ligesom højrefløjen, tosser. De findes på begge fløje. Også på midten.

Højrefløjen har f.eks. nazisterne, KKK mfl.

Venstrefløjen har tilgengæld en masse økohippier som tror at bare man spiser økologisk, så redder vi hele verden!

Højrefløjen har fremmedhad, venstrefløjen har kulturrelativismen.

Men de er altså ikke repræsentative for fløjene.


Ah der vil jeg nu nok mene venstrefløjen har stået meget samlet om det gode i at få Iran-sponsorerede moskeer i DK for eksempel, og også omkring at man ikke skal gøre noget ved steder som den ekstreme moske i Århus (nu kan jeg ikke huske hvad den hedder).

Her f.eks EL der er mod at forbyde HUT i den fase hvor man bruger kortet "dialog med psyko-ekstremister er vejen frem" https://www.b.dk/politiko/enhedslisten- ... -problemet

Her flertal i Kbh borgerrepræsentation der gerne vil have Irans fundamentalistiske styre får mere indflydelse i DK ved at de får en Iran-sponsoret/kontrolleret moske

Det skete, da 41 medlemmer af Borgerrepræsentationen i København stemte for en lokalplan, så et mere end 2000 kvadratmeter stort tidligere maskinværksted kunne ombygges til en rigtig moské. Tre stemte imod, mens fem politikere undlod at stemme ved afstemningen dengang.

- København har en domkirke, en russisk kirke, en synagoge, og selvfølgelig skal vi også have en ny moské. Jeg håber, det bliver et sted med masser af liv, som inviterer indenfor til besøg og aktivt medvirker til at vise, at København er en mangfoldig by, sagde miljø- og teknikborgmester Klaus Bondam (R) dengang.


http://nyheder.tv2.dk/samfund/2015-10-0 ... koebenhavn
0
Slettet bruger
Likede indlæg: 20784

Re: Terrorisme skyldes ikke fattgdom

Indlægaf Slettet bruger » 18. sep 2017, 18:03

Det til trods for at de var advaret af mange http://www.dr.dk/nyheder/indland/advare ... g-af-moske

Men de vil bare have at ekstremisme skal have det godt pga kulturrelativismen, så de gider jo ikke lytte.
0
Slettet bruger
Likede indlæg: 20784

Re: Terrorisme skyldes ikke fattgdom

Indlægaf Slettet bruger » 18. sep 2017, 18:06

Også fra artiklen Politiken, skræmende liste

Her er nogle af de terrorangreb, forskerne fra Georg Washington Universitet og ICCT bygger deres rapport om radikalisering og jihadistangreb på:

Skyderierne ved og i det canadiske parlament i Ottawa i oktober 2014.
Økseangrebet på betjente i New York i oktober 2014.
Massakren på Charlie Hebdos redaktion og drabene i et jødisk supermarked i januar 2015.
En dansk-palæstinesisk terrorists angreb på Krudttønden og synagogen i København i maj 2015.
Angrebet på en udstilling af muhammedtegninger i Garland i Texas i maj 2015.
Angrebet på en fabrik i det sydlige Frankrig i juni 2015.
Skyderiet i et af den amerikanske flådes centre i Tennessee i juli 2015.
Forsøget på at skyde passagerer i et tog mellem Amsterdam og Paris i august 2015.
Angrebene på blandt andet spillestedet Bataclan i Paris i november 2015.
Skyderiet på et handicapcenter i San Bernardino i Californien i december 2015.
Bombeangrebet i lufthavnen og et metrotog i Bruxelles i februar 2016.
Skyderiet på en natklub i Orlando i Florida i juni 2016.
Drabet på en betjent og hans hustru i Magnanville i Frankrig i juni 2016.
Lastbilangrebet på tilskuere til den franske nationaldag i Nice i juli 2016.
Angrebet på en kirke i Saint-Etienne-du-Rouvray i Frankrig i juli 2016.
Lastbilangrebet på et julemarked i Berlin i december 2016.
Lastbilangrebet på gågaden i Stockholm i april 2017.
Bombeangrebet på en koncert i Manchester i maj 2017.
0
Slettet bruger
Likede indlæg: 20784

Re: Terrorisme skyldes ikke fattgdom

Indlægaf Slettet bruger » 18. sep 2017, 18:36

gnostic skrev:
Det er pga. dette:

»Nu har vi ikke tradition i Danmark for, at foreningsfrihed er lig med en blåstempling af alle de holdninger, der er i vores samfund. Vi har heller aldrig forsøgt at lukke nazistiske partier eller foreninger, fordi vi traditionelt altid har sagt, at foreningsfrihed gælder alle holdninger. Udemokratiske holdninger møder vi med mere demokrati,« siger Pernille Skipper.


Når først man kan forbyde politiske foreninger og politiske partier, så er der i praksis ingen stopklodser tilbage for hvad man kan forbyde næste gang. Det er set utallige gange i historien, at når først man får indført forbud mod ét parti, breder forbuddet sig til at inkludere flere og flere oppositionspartier. Til sidst har vi et-partistyre, eller en opposition som bare affinder sig med forholdene, f.eks. i Rusland.


For det første er det en luksus-tradition, som vi har kun har haft fordi der i lang tid ikke har haft "lad os myrde en masse mennesker"-organisationer. Og folk tror "fordi DK var stabilt og fredeligt i går så er det med matematisk sikkerhed også sikkert i morgen, derfor behøver vi ikke arbejde for det", på samme måde som slagtehønen tror mande der giver den mad altid vil give den mad - men en dag kommer han jo med øksen.

For det andet kan man fint definere juridisk organisationer der skal være ulovlige. Hvor man skal centrere sig om nærhed til voldelige organisationer, udemokratiske ideer osv. Det kan man godt. Det betyder ikke at man med et samme forbyder "Kattenes venner", fordi Kattenes venner ikke kan bevises at leve op til den definition.
1
Brugeravatar
Pax Romana
Indlæg: 1497
Tilmeldt: 5. sep 2017, 10:15
Kort karma: 191
Likede indlæg: 4065

Re: Terrorisme skyldes ikke fattgdom

Indlægaf Pax Romana » 19. sep 2017, 07:22

Selvom terrorhandlinger og vold er blevet begået i århundreder, kan terrorismens moderne rødder spores til den franske revolution.

I sidstnævnte halvdel af 1800-tallet kom terrorisme til at fremstå som det valgte våben for nationalister, især i Europa bland etniske grupper under imperiernes styre. Det irske nationale brorskab, der søgte irsk uafhængighed fra Storbritannien, gennemførte en række bombeangreb i England i 1880'erne. Omkring samme tid i Rusland begyndte den socialistiske gruppe Narodnaya Volya en kampagne mod den royalistiske regering, og i sidste ende myrdede tsar Alexander II i 1881.

I det 20. århundrede blev terrorhandlinger mere udbredt i hele verden, da politiske, religiøse og sociale aktivister agiterede for forandring. I 1930'erne gennemførte jøder, i Palæstina, en kampagne af vold mod de britiske myndigheder i et forsøg på at skabe staten Israel.

I 1970'erne brugte palæstinensiske terrorister nye metoder som kapning af fly for at fremme deres sag. Og i det 21. århundrede har opståen af pan-nationalistiske grupper som ISIS, der bruger de sociale medier til at forbinde sine medlemmer, dræbt tusinder i angreb i Europa, Mellemøsten og Asien.

Selvom der er en lang række grunde til, at folk griber til terrorisme, kan eksperter tildele de fleste voldshandlinger tre hovedfaktorer:

Politisk: Folk vælger terrorisme, når de forsøger at rette det, de opfatter som en social eller politisk eller historisk forkert. Under "The Troubles" i Nordirland, som strakte sig fra 1968 til 1998, førte katolske og protestantiske grupper en løbende voldskampagne mod hinanden i Nordirland og i England, i forsøget på politisk dominans.

Religiøst: I 1990'erne blev en række angreb udført i religionens navn. Den japanske dommedagskult Aum Shinrikyo udførte to dødelige saringasangreb i Tokyo-metroerne i 1994 og '95. I Mellemøsten er mange selvmordsangreb siden 1980'erne blevet fejret som islamiske martyrs arbejde.

Socioøkonomisk: Forskellige former for deprivation kan lede folk til terrorisme, især fattigdom, mangel på uddannelse eller manglende politisk frihed. Gruppen Shining Path udførte en lang kampagne med vold mod Peru's regering i 1980'erne og begyndelsen af 90'erne i et forsøg på at skabe en marxistisk stat.

Denne forklaring af årsagerne til terrorisme kan være svær at sluge. Det lyder for simpelt, eller for teoretisk. Men hvis du ser på en gruppe, der er bredt forstået som en terroristgruppe, finder du at disse elementer er grundlæggende for deres historie.
0
Those are my principles, and if you don't like them... well, I have others.
Life begins at the end of your comfort zone.
I don't know where I'm going, but I sure know where I've been.

Tilbage til "Politik, kultur og samfund"