Der tegner sig et tema med grønkål og spidskål
Vi har en del frisk grønkål og et stort rødt spidskålshoved, der skal spises.
Søndag: Kyllingefrikadeller, hasselbachkartofler, grønkålssalat og noget dryppelse/sovs af en eller anden art.
Mandag: Hakkebøffer i svampesauce, kartofler og grønkålssalat.
Tirsdag: Thaiinspireret suppe m. kylling og nudler.
Onsdag: Dobbeltbagte søde kartofler m. fyld. Evt. krydret kyllingebryst til.
Torsdag: Manden laver mad - ej fastlagt endnu.
Fredag: Noget med fisk. Enten rødspættefiletter, kartofler, spids- og grønkålssalat og persillesovs. Eller fiskefrikadeller, kartofler, spids- og grønkålssalat og hollandaise.
Lørdag: Rester eller takeaway, da vi skal til to familietamtams i løbet af formiddagen og eftermiddagen.