Pandesteg skrev:PaleSeptember skrev:Pandesteg skrev:Mayo til at lave chilimayo eller aioli med (eller når det skal være ekstra lækkert bare) skal være hjemmelavet. Tager 1 minut at lave med stavblender, det har jeg gjort i mange år. Manden bruger Hellmanns mayo til ovenpå pålæg og til at smøre en burgerbolle med.
De andre slags kommer ikke indenfor min dør, jeg synes de er virkelig vamle og underlødige.
1 æg, 2 dl. olie, lidt salt og lidt hvidvinseddike - stavblender i 30 sekunder og hvidløg/chili efter smag. Det bliver ikke nemmere, og det smager SÅ godt!
Jo tak, jeg har som sagt selv en opskrift jeg har brugt i mange år men jeg putter lidt sennep og citron i min mayo og ikke hvidvinseddike. Jeg ved ikke hvad det rigtige er men det smager godt.
Der findes sikkert mange opskrifter Pointen er, at det bliver ikke nemmere at lave sin egen velsmagende mayo til fritter