Fordi jeg siger det!
Re: Fordi jeg siger det!
Nu bliver jeg helt blufærdig over at jeg elsker briekant.
Jeg er altså en pæn pige.
Jeg er altså en pæn pige.
4
- Danseprinsesse
- Indlæg: 3733
- Tilmeldt: 18. aug 2015, 09:57
- Kort karma: 653
- Likede indlæg: 11286
Re: Fordi jeg siger det!
Wizzze skrev:
Jeg kom sådan til at tænke på dig igår da vi bestilte fra Nemlig.
TADAAA, Brie uden kant
Den holder desværre bare ikke, hvad den lover. Det er ikke brie, det er en helt forkert konsistens.
0
- Danseprinsesse
- Indlæg: 3733
- Tilmeldt: 18. aug 2015, 09:57
- Kort karma: 653
- Likede indlæg: 11286
Re: Fordi jeg siger det!
Kærgården og dens artsfæller er ikke smør, og jeg fatter ikke at folk æder det skidt.
5
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Fordi jeg siger det!
And skal kun serveres som hel steg (fyldt med æbler og svesker naturligvis) og aldrig som et rosa andebryst eller andet i den dur. Det ødelægger anden!
4
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Re: Fordi jeg siger det!
En bøfsandwich er ikke rigtig, hvis den ikke er snasket ind i sovs, sennep, ketchup, rødbeder, syltede agurker og ristede løg.
Pizza skal ikke have alt muligt fancy fyld for at være lækker. Simpelt er bedst. Og det der ruccola skal bare holde sig langt væk
Jordbær hører ikke hjemme i mad-salat.
En lækker salat er ikke iceberg, ærter, tomat, majs og agurk. Ingen bliver mæt af iceberg.
Tunmousse skal laves på smør for at smage rigtig.
Pizza skal ikke have alt muligt fancy fyld for at være lækker. Simpelt er bedst. Og det der ruccola skal bare holde sig langt væk
Jordbær hører ikke hjemme i mad-salat.
En lækker salat er ikke iceberg, ærter, tomat, majs og agurk. Ingen bliver mæt af iceberg.
Tunmousse skal laves på smør for at smage rigtig.
2
Gulvaber er også mennesker.
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Fordi jeg siger det!
Der skal ikke det der baby salat blanding i en burger! Jeg vil ikke have stilke og andet haveaffald i min mad
4
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
- Garfield
- Indlæg: 805
- Tilmeldt: 7. sep 2015, 07:19
- Kort karma: 117
- Geografisk sted: København
- Likede indlæg: 1309
Re: Fordi jeg siger det!
FruDulle skrev:Efter at have fået et barn med fødevareallergi så går vi på kompromis med alt.
Fake bearnaise
Bulgur og quinoa istedet for ris-også i ris-ala-mande, som laves på sojaflødeskum
Plantemagarine på brød
Margarine i bagværk- men kun den fra Lidl, der er mælk i de andre
Nutrional yeast, kender ikke det danske navn, udgør det for ostesmag.
Osv osv...virkelig træls nogle gange
Det hedder inaktivt gær/gærflager og det er genialt i vegansk mad.
En rugbrødsmad med leverpostej og spegepølse ovenpå leverpostejen smager genialt.
Der skal mayonaise på torskerogn, aldrig remoulade.
0
Garfield er en hankat, men jeg er altså en hunkat. Lev med det.
Re: Fordi jeg siger det!
Garfield skrev:FruDulle skrev:Efter at have fået et barn med fødevareallergi så går vi på kompromis med alt.
Fake bearnaise
Bulgur og quinoa istedet for ris-også i ris-ala-mande, som laves på sojaflødeskum
Plantemagarine på brød
Margarine i bagværk- men kun den fra Lidl, der er mælk i de andre
Nutrional yeast, kender ikke det danske navn, udgør det for ostesmag.
Osv osv...virkelig træls nogle gange
Det hedder inaktivt gær/gærflager og det er genialt i vegansk mad.
En rugbrødsmad med leverpostej og spegepølse ovenpå leverpostejen smager genialt.
Der skal mayonaise på torskerogn, aldrig remoulade.
Enig
Mayonaise er faktisk bedre end remoulade i langt de fleste sammenhænge.
1
- Garfield
- Indlæg: 805
- Tilmeldt: 7. sep 2015, 07:19
- Kort karma: 117
- Geografisk sted: København
- Likede indlæg: 1309
Re: Fordi jeg siger det!
Flora skrev:Garfield skrev:FruDulle skrev:Efter at have fået et barn med fødevareallergi så går vi på kompromis med alt.
Fake bearnaise
Bulgur og quinoa istedet for ris-også i ris-ala-mande, som laves på sojaflødeskum
Plantemagarine på brød
Margarine i bagværk- men kun den fra Lidl, der er mælk i de andre
Nutrional yeast, kender ikke det danske navn, udgør det for ostesmag.
Osv osv...virkelig træls nogle gange
Det hedder inaktivt gær/gærflager og det er genialt i vegansk mad.
En rugbrødsmad med leverpostej og spegepølse ovenpå leverpostejen smager genialt.
Der skal mayonaise på torskerogn, aldrig remoulade.
Enig
Mayonaise er faktisk bedre end remoulade i langt de fleste sammenhænge.
Mayonaise på leverpostej smager også ret godt
1
Garfield er en hankat, men jeg er altså en hunkat. Lev med det.
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Fordi jeg siger det!
Garfield skrev:Flora skrev:Garfield skrev:FruDulle skrev:Efter at have fået et barn med fødevareallergi så går vi på kompromis med alt.
Fake bearnaise
Bulgur og quinoa istedet for ris-også i ris-ala-mande, som laves på sojaflødeskum
Plantemagarine på brød
Margarine i bagværk- men kun den fra Lidl, der er mælk i de andre
Nutrional yeast, kender ikke det danske navn, udgør det for ostesmag.
Osv osv...virkelig træls nogle gange
Det hedder inaktivt gær/gærflager og det er genialt i vegansk mad.
En rugbrødsmad med leverpostej og spegepølse ovenpå leverpostejen smager genialt.
Der skal mayonaise på torskerogn, aldrig remoulade.
Enig
Mayonaise er faktisk bedre end remoulade i langt de fleste sammenhænge.
Mayonaise på leverpostej smager også ret godt
Ristede løg ovenpå leverpostej er bedre
1
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
Re: Fordi jeg siger det!
Persnikedy skrev:Garfield skrev:Flora skrev:Garfield skrev:FruDulle skrev:Efter at have fået et barn med fødevareallergi så går vi på kompromis med alt.
Fake bearnaise
Bulgur og quinoa istedet for ris-også i ris-ala-mande, som laves på sojaflødeskum
Plantemagarine på brød
Margarine i bagværk- men kun den fra Lidl, der er mælk i de andre
Nutrional yeast, kender ikke det danske navn, udgør det for ostesmag.
Osv osv...virkelig træls nogle gange
Det hedder inaktivt gær/gærflager og det er genialt i vegansk mad.
En rugbrødsmad med leverpostej og spegepølse ovenpå leverpostejen smager genialt.
Der skal mayonaise på torskerogn, aldrig remoulade.
Enig
Mayonaise er faktisk bedre end remoulade i langt de fleste sammenhænge.
Mayonaise på leverpostej smager også ret godt
Ristede løg ovenpå leverpostej er bedre
Det allerbedste er faktisk leverpostej med BÅDE mayonaise og ristede løg
0
- Ado
- Indlæg: 13081
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3548
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 56227
- Kontakt:
Re: Fordi jeg siger det!
Remoulade er kun godt til fiskefilet. Ellers kan det snildt bortskaffes.
Min søn elsker remoulade sig meget, at han vil have indført remoudan. En helligdag, hvor man kun må spise remoulade.
Min søn elsker remoulade sig meget, at han vil have indført remoudan. En helligdag, hvor man kun må spise remoulade.
4
Donna Martin Graduates!
Re: Fordi jeg siger det!
Garfield skrev:FruDulle skrev:Efter at have fået et barn med fødevareallergi så går vi på kompromis med alt.
Fake bearnaise
Bulgur og quinoa istedet for ris-også i ris-ala-mande, som laves på sojaflødeskum
Plantemagarine på brød
Margarine i bagværk- men kun den fra Lidl, der er mælk i de andre
Nutrional yeast, kender ikke det danske navn, udgør det for ostesmag.
Osv osv...virkelig træls nogle gange
Det hedder inaktivt gær/gærflager og det er genialt i vegansk mad.
En rugbrødsmad med leverpostej og spegepølse ovenpå leverpostejen smager genialt.
Der skal mayonaise på torskerogn, aldrig remoulade.
Du mener salt kød, ikke?
0
Do as I say!
Re: Fordi jeg siger det!
Wizzze skrev:A 7 skrev:
Mener I virkelig at I kan smage forskel på kager, alt efter om der er smør eller margarine i?
JA!
margarine er en vederstyggelighed der både smager dårligere, og indeholder alverdens dårligdomme.
Jeg er ret sikker på at der er margarine i det meste af wienerbrødet og de andre kager fra bagerne.
1
Re: Fordi jeg siger det!
Garfield skrev:Flora skrev:Garfield skrev:FruDulle skrev:Efter at have fået et barn med fødevareallergi så går vi på kompromis med alt.
Fake bearnaise
Bulgur og quinoa istedet for ris-også i ris-ala-mande, som laves på sojaflødeskum
Plantemagarine på brød
Margarine i bagværk- men kun den fra Lidl, der er mælk i de andre
Nutrional yeast, kender ikke det danske navn, udgør det for ostesmag.
Osv osv...virkelig træls nogle gange
Det hedder inaktivt gær/gærflager og det er genialt i vegansk mad.
En rugbrødsmad med leverpostej og spegepølse ovenpå leverpostejen smager genialt.
Der skal mayonaise på torskerogn, aldrig remoulade.
Enig
Mayonaise er faktisk bedre end remoulade i langt de fleste sammenhænge.
Mayonaise på leverpostej smager også ret godt
øøøhhmmm NEJ !!
0
Do as I say!