Grøntsager i kødsovs
-
- Indlæg: 9096
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
- Kort karma: 738
- Likede indlæg: 11241
Grøntsager i kødsovs
Jeg mangler inspiration
Hvilke grøntsager kommer I i en kødsovs, med hakket oksekød og tomater? Hvad smager godt??
Hvilke grøntsager kommer I i en kødsovs, med hakket oksekød og tomater? Hvad smager godt??
0
Re: Grøntsager i kødsovs
Gulerødder, peberfrugt, spinat og champignon plejer jeg altid at komme i min kødsovs
1
You know what the issue is with this world? Everyone wants a magical solution to their problem, and everyone refuses to believe in magic.
-
- Indlæg: 1684
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 15:30
- Kort karma: 256
- Geografisk sted: Aarhus
- Likede indlæg: 2441
Re: Grøntsager i kødsovs
Jeg elsker grøntsager, men synes virkelig det er ubehageligt med majs, store stykker gulerod osv i kødsovs. Jeg putter revet squash og gulerod samt ministykker selleri i plus ministykker løg.
3
Some days I amaze myself. Other days I put the laundry in the oven.
-
- Indlæg: 9096
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 13:24
- Kort karma: 738
- Likede indlæg: 11241
Re: Grøntsager i kødsovs
Karkluden skrev:Jeg elsker grøntsager, men synes virkelig det er ubehageligt med majs, store stykker gulerod osv i kødsovs. Jeg putter revet squash og gulerod samt ministykker selleri i plus ministykker løg.
Jeg har det på samme måde, så derfor river jeg det også eller skærer det i meget små stykker
God inspiration indtil videre folkens
1
Re: Grøntsager i kødsovs
Jeg putter stort set alt, hvad jeg lige har, i min kødsovs, så det er meget forskelligt. Men det er en virkelig god måde at komme af med mange af de ting, jeg synes, ikke er så spændende mere.
De typiske er gulerod, squash, broccoli, blomkål, porre, (kedelige) friske tomater, pastinak og lignende. Det bliver altid hakket fint og kogt med lidt tid, da jeg - som en anden også nævnte - heller ikke er stor fan af store knolde i en kødsovs.
Jeg synes faktisk alle ovennævnte smager godt i kødsovs (det gør selleri også, men vi har det sjældent, da jeg ikke er stor fan af selleri). Dog kan gulerod brugt i for store mængder godt gøre en kødsovs for sød til min smag.
De typiske er gulerod, squash, broccoli, blomkål, porre, (kedelige) friske tomater, pastinak og lignende. Det bliver altid hakket fint og kogt med lidt tid, da jeg - som en anden også nævnte - heller ikke er stor fan af store knolde i en kødsovs.
Jeg synes faktisk alle ovennævnte smager godt i kødsovs (det gør selleri også, men vi har det sjældent, da jeg ikke er stor fan af selleri). Dog kan gulerod brugt i for store mængder godt gøre en kødsovs for sød til min smag.
1
- Persnikedy
- Indlæg: 12397
- Tilmeldt: 1. sep 2015, 11:31
- Kort karma: 1072
- Likede indlæg: 18411
Re: Grøntsager i kødsovs
Gulerod, løg, pastinak, og sellerirod
Jeg kan godt lide lidt tekstur i min kødsovs, men reglen er at det skal være så småt at det ikke bare falder af også man til sidst har en tallerken med grøntsagsstykker fordi det modarbejdede sovsen/lasagnen/pastaen eller hvad man nu får den med
Jeg kan godt lide lidt tekstur i min kødsovs, men reglen er at det skal være så småt at det ikke bare falder af også man til sidst har en tallerken med grøntsagsstykker fordi det modarbejdede sovsen/lasagnen/pastaen eller hvad man nu får den med
1
Santa skrev:Penis.
Altid penis.
- FrøkenM
- Indlæg: 6735
- Tilmeldt: 10. okt 2015, 09:05
- Kort karma: 1200
- Geografisk sted: Aalborg
- Likede indlæg: 9719
Re: Grøntsager i kødsovs
Guldrødder, Squash, Aubergine og Champion er altid inkluderet i kødsovs herhjemme. Altid fint hakket eller revet, bortset fra svampe der deles i fire afhængig af størrelse
1
Volunteers are not paid - not because they are worthless, but because they are priceless!
Re: Grøntsager i kødsovs
Ud over det nævnte, så rodfrugter af alle slags: Pastinak, rødbede, kålrabi, knoldselleri osv.
Edit: Jeg skærer dem i bittesmå tern ved hjælp af et mandolinjern eller river dem.
Edit: Jeg skærer dem i bittesmå tern ved hjælp af et mandolinjern eller river dem.
Senest rettet af Rapfisk 5. okt 2016, 11:26, rettet i alt 1 gang.
2
Livslinjen: 70 201 201
- Sophies-mor
- Indlæg: 9575
- Tilmeldt: 16. okt 2015, 12:30
- Kort karma: 788
- Likede indlæg: 7865
Re: Grøntsager i kødsovs
Alle slags, næsten. Blomkål også. Broccoli.
Glaskål, kålrabi, porre osv.
Foruden de nævnte.
Glaskål, kålrabi, porre osv.
Foruden de nævnte.
0
Hæklerier på hjernen
Re: Grøntsager i kødsovs
Nærmest alle grøntsager kan puttes i, det skal bare være rigtig finthakket. Kødsovs er en genial ryd-op-i-grøntsagsskuffen-ret.
0
Don’t drink the Kool-Aid!
- DollsLiveForever
- Indlæg: 113
- Tilmeldt: 3. sep 2015, 20:57
- Kort karma: 13
- Likede indlæg: 102
- Ladysparrow
- Indlæg: 2675
- Tilmeldt: 14. aug 2015, 11:50
- Kort karma: 417
- Geografisk sted: Skåne, Sverige
- Likede indlæg: 6981
Re: Grøntsager i kødsovs
Kommer også masser af grøntsager i - og for at få en mere ens konsistens blender jeg faktisk hele molevitten til sidst.
Gulerødder, pastinak, selleri, løg, bladselleri, porrer, tomater, hvidløg, svampe osv.
Gulerødder, pastinak, selleri, løg, bladselleri, porrer, tomater, hvidløg, svampe osv.
0
- kidkomb
- Indlæg: 16302
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:31
- Kort karma: 4454
- Geografisk sted: Ude med riven
- Likede indlæg: 47639
Re: Grøntsager i kødsovs
Jeg kan godt lide chunky bolo.
Word!
Word!
2
Vær ligeglad med hvad andre mennesker tænker, men ikke hvad andre mennesker føler.
Man som i jeg.
Man må sige hvad man vil og betale hvad det koster.
Sissie er en chokoladegiraf. Sissie skal ikke på tur.
Man som i jeg.
Man må sige hvad man vil og betale hvad det koster.
Sissie er en chokoladegiraf. Sissie skal ikke på tur.
- kidkomb
- Indlæg: 16302
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 19:31
- Kort karma: 4454
- Geografisk sted: Ude med riven
- Likede indlæg: 47639
Re: Grøntsager i kødsovs
Der skal og må champignoner i.
Og gerne bladselleri og gulerødder.
Kinaradise er virkelig godt, den brillerer ved at blive ved at være en smule sprød. Lidt som vandkastanjer. Men man skal være sikker på at den ikke er bitter, for det vil give smag til hele kødsovsen.
Og så bare ellers hvad der er.
Men aldrig. Aldrig! -fennikel eller pastinak.
Ingenting i verden der smager af lakrids skal i nogen som helst ting der ikke er lakrids. Nogensinde.
Og gerne bladselleri og gulerødder.
Kinaradise er virkelig godt, den brillerer ved at blive ved at være en smule sprød. Lidt som vandkastanjer. Men man skal være sikker på at den ikke er bitter, for det vil give smag til hele kødsovsen.
Og så bare ellers hvad der er.
Men aldrig. Aldrig! -fennikel eller pastinak.
Ingenting i verden der smager af lakrids skal i nogen som helst ting der ikke er lakrids. Nogensinde.
1
Vær ligeglad med hvad andre mennesker tænker, men ikke hvad andre mennesker føler.
Man som i jeg.
Man må sige hvad man vil og betale hvad det koster.
Sissie er en chokoladegiraf. Sissie skal ikke på tur.
Man som i jeg.
Man må sige hvad man vil og betale hvad det koster.
Sissie er en chokoladegiraf. Sissie skal ikke på tur.