Nytårsmenuen 2023
Re: Nytårsmenuen 2023
Måske kan man lige sparke en fodnote ind her.
B.T, har kørt en blindtest af Champagne (eller noget der ligner).
Den 'bedste af de billige', blev Nettos Montaudon til 139 kr (vist nok på tilbud lige nu til 119 kr) 5 stjerner fik den. Den dyre, som han (Champagne-eksperten) identificerede var en Bollinger til 550 kr. Men Nettos gav "en rigtig chanpagneoplevelse" , der slog de andre med længder. "Et rigtigt godt køb"
B.T, har kørt en blindtest af Champagne (eller noget der ligner).
Den 'bedste af de billige', blev Nettos Montaudon til 139 kr (vist nok på tilbud lige nu til 119 kr) 5 stjerner fik den. Den dyre, som han (Champagne-eksperten) identificerede var en Bollinger til 550 kr. Men Nettos gav "en rigtig chanpagneoplevelse" , der slog de andre med længder. "Et rigtigt godt køb"
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
Senest rettet af paint 29. dec 2023, 11:32, rettet i alt 1 gang.
2
Følg dem der søger sandheden, men vogt dig for dem der siger at de har fundet den
Det sted du søger, er det sted du søger fra
Det sted du søger, er det sted du søger fra
Re: Nytårsmenuen 2023
Vores Føtex havde et godt tilbud på T-Bone steak, så det bliver det. Stegte aspargeskartofler, ærter, og enten bernaisse- eller rødvinssovs.
Til dessert en blommekrumblekage med creme fraice.
Til dessert en blommekrumblekage med creme fraice.
0
If it is not yours, dont take it
If it is not right, dont do it.
If it is not true, dont say it.
If you dont know, shut up
(Japanese Wisdom)
If it is not right, dont do it.
If it is not true, dont say it.
If you dont know, shut up
(Japanese Wisdom)
Re: Nytårsmenuen 2023
Mine piger og jeg skal have hjemmelavede kyllingeburgere og pommes frites.
0
What if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?
Re: Nytårsmenuen 2023
Jeg skulle egenligt have kalveculotte, men jeg har sådan lyst til at lave biryani i stedet for, med kylling og skaldyr. Jeg har aldrig selv lavet det før, så det blive nok lidt af et projekt, men mums det er lækkert.
1
- billiebean
- Indlæg: 3417
- Tilmeldt: 11. dec 2015, 11:29
- Kort karma: 332
- Likede indlæg: 4384
Re: Nytårsmenuen 2023
Enten sushi eller også noget skaldyrsfad af en art fra fiskehandleren. Og så må barnet få lige hvad hun gerne vil (hvilket sikkert er pasta med fiskefrikadeller, ketchup ad libitum og peberfrugt haha).
Er ret sikker på vi holder det hjemme bare os tre og baby i maven, som står til at komme 10 januar.
Er ret sikker på vi holder det hjemme bare os tre og baby i maven, som står til at komme 10 januar.
1
Re: Nytårsmenuen 2023
Vi lavee lidt om i rækkefølgen. Så vi spiser hovedret til frokost, og det bliver noget kød (som min svoger står for), rødvinssovs, små forkogte kartofler stegt på panden med smør og krydderier, og bagte løg, gulerødder og squash.
Desserten bliver pandekager med is, krymmel, karamelsovs og chokolade.
Aftensmaden bliver rejecocktail med surdejbrød, dressing og kryddersmør.
Snacks bliver chips, dip og saltstænger, og disse indtages sammen med ungerne hvilket gjorde at vi sidste år næsten ikke kunne spise noget til aften. Så derfor bytter vi lidt rundt på det i år.
Når ungerne er puttet står den på mere snacks, slik og french75
Desserten bliver pandekager med is, krymmel, karamelsovs og chokolade.
Aftensmaden bliver rejecocktail med surdejbrød, dressing og kryddersmør.
Snacks bliver chips, dip og saltstænger, og disse indtages sammen med ungerne hvilket gjorde at vi sidste år næsten ikke kunne spise noget til aften. Så derfor bytter vi lidt rundt på det i år.
Når ungerne er puttet står den på mere snacks, slik og french75
1
- computermus
- Indlæg: 1793
- Tilmeldt: 25. aug 2015, 18:32
- Kort karma: 129
- Geografisk sted: Skørping,Nordjylland
- Likede indlæg: 2283
Re: Nytårsmenuen 2023
Vi (min mor og jeg )skal have følgende :
Forret : Rejecocktail m. flutes
Hovedret : Kalvecuvette m. aspargeskartofler, bernaisesovs og bønner
Dessert : Mokkadesssert
Forret : Rejecocktail m. flutes
Hovedret : Kalvecuvette m. aspargeskartofler, bernaisesovs og bønner
Dessert : Mokkadesssert
0
-
- Indlæg: 2550
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 13:16
- Kort karma: 171
- Likede indlæg: 4404
Re: Nytårsmenuen 2023
Tror vi er endt på
Avocadotoast m surdejsbrød jeg snart skal i gang med
Moules frites
Tiramisu
Kransekage
Jeg er mest på drinksmenuen, dog
Avocadotoast m surdejsbrød jeg snart skal i gang med
Moules frites
Tiramisu
Kransekage
Jeg er mest på drinksmenuen, dog
2
Re: Nytårsmenuen 2023
Min mand og jeg skal have højrebsbøffer, ovnbagte kartofler, bearnaisesovs og noget grønt ved siden af.
Is til dessert.
Kransekage og bobler
Is til dessert.
Kransekage og bobler
1
- Dansemesteren
- Indlæg: 709
- Tilmeldt: 29. jul 2022, 09:44
- Kort karma: 77
- Likede indlæg: 3261
Re: Nytårsmenuen 2023
Vi får mad udefra, fra samme sted som sidste år. Det var både lækkert og rigtig godt til prisen. Menuen lyder således:
Forret
Ovnbagt nytårstorsk med cremet hummerbisque tilsmagt med fløde & safran. Serveres med fintsnittede suppeurter & kaffir lime urteolie.
Hovedret
Helstegt oksemørbrad med reduceret okseglace tilsmagt med portvin. Serveres med kartoffelgratin med Gruyère-ost & honningglaserede skorzonerrødder med ristede hasselnødder. Hertil sprød salat med mizuna samt vinaigrette af dansk blomsterhonning & modnet balsamico.
Dessert
Luftig cheesecake på Digestive kiksebund med syrlig hindbærcoulis tilsmagt med japansk yuzu. Serveres med Oreo-crumble tilsat frysetørret hindbær.
Og så skal vi selvfølgelig have nogle hapsere til dronningen, men vi har ikke lige bestemt os for hvad endnu. Vi slutter af med kransekage og champagne.
Forret
Ovnbagt nytårstorsk med cremet hummerbisque tilsmagt med fløde & safran. Serveres med fintsnittede suppeurter & kaffir lime urteolie.
Hovedret
Helstegt oksemørbrad med reduceret okseglace tilsmagt med portvin. Serveres med kartoffelgratin med Gruyère-ost & honningglaserede skorzonerrødder med ristede hasselnødder. Hertil sprød salat med mizuna samt vinaigrette af dansk blomsterhonning & modnet balsamico.
Dessert
Luftig cheesecake på Digestive kiksebund med syrlig hindbærcoulis tilsmagt med japansk yuzu. Serveres med Oreo-crumble tilsat frysetørret hindbær.
Og så skal vi selvfølgelig have nogle hapsere til dronningen, men vi har ikke lige bestemt os for hvad endnu. Vi slutter af med kransekage og champagne.
2
I'm looking for a man in finance, trust fund, 6'5", blue eyes.
Re: Nytårsmenuen 2023
Efter et par år i min vennegruppe, hvor der er en kok, får jeg nu endelig lov at lave mad, da vi skal ses med kærestens venner. Er lidt spændt på at lave ravioli. De får det til at se nemt ud i videoerne.
Vores gæster står for sauce og rødvin, så derfor det ikke er kommet på endnu.
Har ikke lige kørt korrektur endnu, så bær over med fejl. Klokken er mange
Edit: Nå, men det kan da ses
Vores gæster står for sauce og rødvin, så derfor det ikke er kommet på endnu.
Har ikke lige kørt korrektur endnu, så bær over med fejl. Klokken er mange
Edit: Nå, men det kan da ses
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
4
- Velvet-Goldmine
- Indlæg: 1563
- Tilmeldt: 17. jan 2016, 21:33
- Kort karma: 255
- Likede indlæg: 5885
Re: Nytårsmenuen 2023
Filipai skrev:Efter et par år i min vennegruppe, hvor der er en kok, får jeg nu endelig lov at lave mad, da vi skal ses med kærestens venner. Er lidt spændt på at lave ravioli. De får det til at se nemt ud i videoerne.
Vores gæster står for sauce og rødvin, så derfor det ikke er kommet på endnu.
Har ikke lige kørt korrektur endnu, så bær over med fejl. Klokken er mange
Edit: Nå, men det kan da ses
Uh, hjemmelavet ravioli er fantastisk
Jeg faldt over flere forskellige opskrifter da jeg startede med at lave det, og en lille anbefaling hvis ikke allerede du er helt erfaren i hj.lavet pasta: brug mindst muligt durum og mest muligt tipo 00!
Durum giver 'bid' men også let en meget hård pasta . Første gang jeg lavede det, brugte jeg næsten 50/50 som anbefalet i en eller anden opskrift - det blev virkeligt ikke godt! Anden gang brugte jeg 1/3 til 2/3 og stadig blev det for hårdt efter min smag.
Nu bruger jeg 1/5 durum til 4/5 tipo 00 og det er super til ravioli eller lasagneplader (alm. pasta bruger jeg 100% tipo 00).
Jeg får helt lyst til ravioli nu
1
- Ado
- Indlæg: 13116
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3553
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 56371
- Kontakt:
Re: Nytårsmenuen 2023
Vi drøner i Inco om lidt og handler.
Forret 1 bliver Hummer Thermidor.
Forret 2 bliver noget med torsk.
Hovedret bliver noget wagyo okse, pommes dauphinoise bagt i kageringe - tilbehør finder vi ud af senere.
Dessert bliver hasselnøddeis med noget sprødt, hindbærmousse og eclairs med vaniljecreme. Alt lavet i miniversioner.
Forret 1 bliver Hummer Thermidor.
Forret 2 bliver noget med torsk.
Hovedret bliver noget wagyo okse, pommes dauphinoise bagt i kageringe - tilbehør finder vi ud af senere.
Dessert bliver hasselnøddeis med noget sprødt, hindbærmousse og eclairs med vaniljecreme. Alt lavet i miniversioner.
0
Donna Martin Graduates!
- POCKETKITTEN
- Indlæg: 5710
- Tilmeldt: 28. dec 2015, 18:47
- Kort karma: 1493
- Likede indlæg: 23126
Re: Nytårsmenuen 2023
Har bestilt udefra
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
1
Man kan godt være dum, selvom man har en høj IP.