Lemonella skrev:Karkluden skrev:Jeg er så træt af "det er bare, fordi du ikke har smagt RIGTIG/GOD blåskimmelost/olie/asparges/whatever".
Både herinde og irl. Min mor siger det altid med blåskimmelost. Næh. Jeg prøver faktisk ret ofte. Alt fra megadyre fra små franske specialbutikker, arla unika og lignende til basic supermarkedstyper. Jeg kan ikke lide det. Jeg kan spise det af høflighed, men det smager ikke godt.
Det sker nu ind imellem, at folk virkelig ikke har smagt det rigtige eller måske ikke vidste, at det kunne smage godt.
Jeg mener da for nyligt, at have læst, at ManicNinja "brokkede" sig over, at ingen havde oplyst hende om, at grovbulgur smagte godt.
For mit eget vedkommende, har jeg i virkelig mange år gået uden om rosenkål. De smagte jo ikke godt. Eller det gjorde de så ikke da jeg var barn og ung.
Så læste jeg en opskrift på letdampede rosenkål og noget citronsaft/skal, lidt feta, ristede pinjekerner og olivenolie. Det ville jeg altså lige give en chance og hold nu op det smagte så godt, at det nu er noget vi får tit når det er sæson for rosenkål.
vi må vist bare være enige om at være uenige
Jeg er så også typen, der afdækker alle typer af en fødevare (fx dyre, billige, forskellige sammensætninger osv) og smager på nye kombinationer med fødevaren. Så jeg gider faktisk ikke høre på, at det er, fordi jeg ikke har fået GOD whiskey. Jo. Whiskey smager bare ad helvede til
Some days I amaze myself. Other days I put the laundry in the oven.