Jeres bedste pizzafyld
- PaleSeptember
- Indlæg: 11715
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 922
- Likede indlæg: 18917
Jeres bedste pizzafyld
Jeg overvejer lidt, om vi ikke skal have pizza til aften, men jeg er kørt lidt sur i, at vi altid får det samme fyld på, så nu mangler jeg inspiration til spændende fyld.
Hvad putter I andre på, når I laver pizza, og hvad er jeres yndlingsfyld? Inspirer mig
Hvad putter I andre på, når I laver pizza, og hvad er jeres yndlingsfyld? Inspirer mig
0
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
Re: Jeres bedste pizzafyld
Min favorit er helt klart , pizza med parmaskinke, rucola ,pesto og parmesan
0
- Pussikat82
- Indlæg: 1573
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 16:05
- Kort karma: 611
- Likede indlæg: 2938
- Kontakt:
Re: Jeres bedste pizzafyld
Vi har nok ca. tre favoritter;
Kartoffelpizza: bunden smøres med olivenolie, der lægges drænede tynde skiver frisk mozzarella på og herpå meget tynde skiver rå kartoffel. Drys med groft salt og tørret rosmarin, afslut med ringe af rødløg, så mange du kan placere på, uden de overlapper hinanden (jeg lægger ringe inden i ringe, dog med lidt luft mellem de enkelte ringe, hvis det giver mening).
Kebab og pølse: Tomatsovs (Mutti aromatisk, smager meget som min egen), revet mozzarella, kebab (iskender fra MB, fås ind imellem i coop365 og ellers hos etniske købmænd), chorizo (en god en fra Netto, premieur) i ca. 3mm tykke skiver, til sidst frisk mozzarella, som er godt drænet og plukket i mindre stykker.
Salatpizza: tomatsovs og frisk drænet mozzarella i tynde skiver bages pizzaen med. Bagefter, når pizzaen er afkølet, fordeles en lidt bitter salat ovenpå (man kan købe nogle færdige typer fx i kvickly med radicchio), herefter prosciutto crudo (lufttørret skinketype), høvlede større stykker af parmesan (den ægte, ikke grano padano) og søde, små tomater, der er halverede, fordeles til sidst ovenpå.
Kartoffelpizza: bunden smøres med olivenolie, der lægges drænede tynde skiver frisk mozzarella på og herpå meget tynde skiver rå kartoffel. Drys med groft salt og tørret rosmarin, afslut med ringe af rødløg, så mange du kan placere på, uden de overlapper hinanden (jeg lægger ringe inden i ringe, dog med lidt luft mellem de enkelte ringe, hvis det giver mening).
Kebab og pølse: Tomatsovs (Mutti aromatisk, smager meget som min egen), revet mozzarella, kebab (iskender fra MB, fås ind imellem i coop365 og ellers hos etniske købmænd), chorizo (en god en fra Netto, premieur) i ca. 3mm tykke skiver, til sidst frisk mozzarella, som er godt drænet og plukket i mindre stykker.
Salatpizza: tomatsovs og frisk drænet mozzarella i tynde skiver bages pizzaen med. Bagefter, når pizzaen er afkølet, fordeles en lidt bitter salat ovenpå (man kan købe nogle færdige typer fx i kvickly med radicchio), herefter prosciutto crudo (lufttørret skinketype), høvlede større stykker af parmesan (den ægte, ikke grano padano) og søde, små tomater, der er halverede, fordeles til sidst ovenpå.
0
Homer: Kids. From now on there are three ways of doing things:
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.
the right way, the wrong way, and the Max Power way.
Bart: Isn't that just the wrong way?
Homer: Yes, but faster.
- Mani
- Indlæg: 11421
- Tilmeldt: 27. dec 2015, 21:06
- Kort karma: 1802
- Geografisk sted: Østjylland
- Likede indlæg: 23718
Re: Jeres bedste pizzafyld
Letkogte kartofler i skiver vendt i olivenolie med parmesan, salt, rosmarin og citronskal - evt. pancetta
Tomatsovs, revet mozzarella, salciccia, pancetta, cherrytomat og basilikum
Tomatsovs, revet mozzarella, kantareller, artiskok og italiensk skinke
Tomatsovs, revet mozzarella, salciccia, pancetta, cherrytomat og basilikum
Tomatsovs, revet mozzarella, kantareller, artiskok og italiensk skinke
2
'If you get tired, learn to rest, not to quit.'
Re: Jeres bedste pizzafyld
Vi elsker pizza herhjemme Dem vi oftest laver er som følger, vi har hver vores favoritter herhjemme.
Kartoffelpizza, ost, tynde skiver kartoffel (vendt i lidt olivenolie og rosmarin) og så gedefeta på toppen
Tomat, ost, stegt spinat og stegte svampe
Tomat, ost, stegt aubergine, svampe, og pesto (edit glemte semidried cherrytomater, det skal der også på)
Kartoffelpizza, ost, tynde skiver kartoffel (vendt i lidt olivenolie og rosmarin) og så gedefeta på toppen
Tomat, ost, stegt spinat og stegte svampe
Tomat, ost, stegt aubergine, svampe, og pesto (edit glemte semidried cherrytomater, det skal der også på)
Senest rettet af godtnavn 10. nov 2023, 15:59, rettet i alt 1 gang.
0
Re: Jeres bedste pizzafyld
Neenah skrev:Ricotta, hokkaido og pinjekerner
Lyder spændende, har aldrig fået græskar på pizza, hvordan gør du? Altså skal der gøres noget med græskarret før det kommes på?
0
- PaleSeptember
- Indlæg: 11715
- Tilmeldt: 16. dec 2015, 17:28
- Kort karma: 922
- Likede indlæg: 18917
Re: Jeres bedste pizzafyld
Jeg har købt ind til to pizzaer:
Kartoffelpizza med mascarpone, timian/rosmarin, bøffelmozzarella og så kommer der lidt basilikumpesto og måske serranoskinke på, når den kommer ud.
Den anden bliver med tomatsovs fra Mutti, salsiccia, semidried tomater, revet mozzarella og rødløg.
Kartoffelpizza med mascarpone, timian/rosmarin, bøffelmozzarella og så kommer der lidt basilikumpesto og måske serranoskinke på, når den kommer ud.
Den anden bliver med tomatsovs fra Mutti, salsiccia, semidried tomater, revet mozzarella og rødløg.
0
Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner
- Madam Pomfrey
- Indlæg: 9006
- Tilmeldt: 11. aug 2015, 19:29
- Kort karma: 1529
- Likede indlæg: 25758
Re: Jeres bedste pizzafyld
Jeg bruger ofte Schwartzwald skinke på pizza, det er lidt kraftigere, og røget, i smagens end parma skinke fx. Og det kan jeg rigtig godt li.
Så en af yndlingspizzaerne, for de voksen, herhjemme er Schwartzwald skinke, syltet artiskok, syltet peber, rødløg og alm revet ost plus frisk mozzarella.
En anden er kartoffel pizza .
Og pizza med små kugler af frisk hakket okse, rødløg, godt med krydderier, peberfrugt.
Så en af yndlingspizzaerne, for de voksen, herhjemme er Schwartzwald skinke, syltet artiskok, syltet peber, rødløg og alm revet ost plus frisk mozzarella.
En anden er kartoffel pizza .
Og pizza med små kugler af frisk hakket okse, rødløg, godt med krydderier, peberfrugt.
0
"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light."
Re: Jeres bedste pizzafyld
Jeg er ikke så vild med pizza men min veninde har altid lavet en pizza med millionbøf, hamburgerryg i skiver og ost ovenpå. Den smager virkelig godt. Jeg kan også godt lide en pepperonipizza med iceberg og creme fraichedressing, men dem spiser jeg ikke da jeg ikke kan tåle pepperoni pga min galdeblære.
0
Re: Jeres bedste pizzafyld
godtnavn skrev:Neenah skrev:Ricotta, hokkaido og pinjekerner
Lyder spændende, har aldrig fået græskar på pizza, hvordan gør du? Altså skal der gøres noget med græskarret før det kommes på?
Vi skærer det i små skiver og bager det i ovnen i en halv times tid mener jeg det er. Det er en opskrift fra nettet, så den kan sikkert googles frem.
0