Mette skrev:Sophies-mor skrev:dgd2007 skrev:Sophies-mor skrev:Nu har jeg prøvet med flere timers iblødlægning.
Det gør jeg ikke igen.
De koger ud, bliver mushy og brænder fast i gryden. Og jeg gør nøjagtigt som jeg plejer.
Det kommer måske også an på hvilken slags ris man bruger. Vi køber altid sådan rimelig stor indisk udseende lærredssæk med basmati-ris. Vi prøvede også det med de tre timer forleden, og det blev udmærket - men de er hurtigere kogt, når de har været udblødt.
Det var netop basmati ris.
Kogetiden skal du nok justere på. Efter iblødlægning koger jeg dem ca 7 min i rigeligt vand, hælder vandet fra og lader stå under låg et par minutter.
De bliver på inden måde mushy. Nærmere det modsatte.
Jeg synes de blev mega dårlige.
Nærmest som i opløsning. Og alene det faktum, at de brænder på i bunden af gryden, gør at jeg gerne vil prøve at justere på kogetiden. Men sker det igen, med fornævnte dårlige oplevelse, så gør jeg det slet ikke igen.