Har aldrig prøvet det. Premieren bliver nok næste gang i sommerhuset.
Del jeres opskrifter. Meget gerne med billeder af bålhyggen.
Mad på bålfad/bål
Re: Mad på bålfad -/ bpl
Her mit udstyr...
Jeg bryder mig ikke så meget om stativerne, hvor gryderne hænger. Så har købt en rist til at putte op i fadet. Og en bålgryde, dog ikke af smedejern, men måske opgraderer jeg, hvis jeg bliver bidt af det.
Jeg håber setuppet fungerer.
Jeg bryder mig ikke så meget om stativerne, hvor gryderne hænger. Så har købt en rist til at putte op i fadet. Og en bålgryde, dog ikke af smedejern, men måske opgraderer jeg, hvis jeg bliver bidt af det.
Jeg håber setuppet fungerer.
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
0
- Anne Droid
- Indlæg: 2155
- Tilmeldt: 28. sep 2015, 07:28
- Kort karma: 127
- Likede indlæg: 5006
Re: Mad på bålfad/bål
Vi bruger vores emaljegryde til de hurtige retter som svensk pølseret, one pot pasta, grønsagssuppe.
Vi har også lavet popcorn i den.
Vi bruger vores dutch oven meget mere. Enten alene eller med muffinformen i.
Vi har lavet pizza, gryderet, bagte rodfrugter, steg, boller iden
Vi har også lavet popcorn i den.
Vi bruger vores dutch oven meget mere. Enten alene eller med muffinformen i.
Vi har lavet pizza, gryderet, bagte rodfrugter, steg, boller iden
1
Klimatosse
Re: Mad på bålfad/bål
Dutch oven bliver muligvis også mit næste køb.
De fleste Dutch Oven har dog små fødder på bunden, hvilket muligvis ikke fungerer skide godt med risten?
One pot pasta var self også en god mulighed.
Jeg overvejer at lave coq au vin, hvis jeg tager i sommerhuset på lørdag. Har fundet en opskrift hvor man starter med at brune kyllingen af på risen først. Det tiltaler mig.
De fleste Dutch Oven har dog små fødder på bunden, hvilket muligvis ikke fungerer skide godt med risten?
One pot pasta var self også en god mulighed.
Jeg overvejer at lave coq au vin, hvis jeg tager i sommerhuset på lørdag. Har fundet en opskrift hvor man starter med at brune kyllingen af på risen først. Det tiltaler mig.
0
Re: Mad på bålfad/bål
IrmaPigen skrev:Dutch oven bliver muligvis også mit næste køb.
De fleste Dutch Oven har dog små fødder på bunden, hvilket muligvis ikke fungerer skide godt med risten?
One pot pasta var self også en god mulighed.
Jeg overvejer at lave coq au vin, hvis jeg tager i sommerhuset på lørdag. Har fundet en opskrift hvor man starter med at brune kyllingen af på risen først. Det tiltaler mig.
Dutch oven er lavet til at stå direkte i gløderne. Skal varmes op med gløder på låget også
Jeg har god erfaring med stege i saltdej. Nemt at lave og nemt at få godt. Fx en skinkesteg man bruger til flæskestegssandwich
1
Re: Mad på bålfad/bål
Muspel skrev:IrmaPigen skrev:Dutch oven bliver muligvis også mit næste køb.
De fleste Dutch Oven har dog små fødder på bunden, hvilket muligvis ikke fungerer skide godt med risten?
One pot pasta var self også en god mulighed.
Jeg overvejer at lave coq au vin, hvis jeg tager i sommerhuset på lørdag. Har fundet en opskrift hvor man starter med at brune kyllingen af på risen først. Det tiltaler mig.
Dutch oven er lavet til at stå direkte i gløderne. Skal varmes op med gløder på låget også
Jeg har god erfaring med stege i saltdej. Nemt at lave og nemt at få godt. Fx en skinkesteg man bruger til flæskestegssandwich
Ah, ok, det giver mening.
0