Tråden til de små spørgsmål
- Ado
- Indlæg: 13088
- Tilmeldt: 12. aug 2015, 11:28
- Kort karma: 3550
- Geografisk sted: Korsbæk
- Likede indlæg: 56276
- Kontakt:
Re: Tråden til de små spørgsmål
Æble skrev:Nogen der har en god opskrift på pitabrød der ikke er for tynde?
https://gourministeriet.dk/luftige-hjem ... pitabroed/
1
Donna Martin Graduates!
-
- Indlæg: 7150
- Tilmeldt: 29. sep 2015, 06:34
- Kort karma: 969
- Likede indlæg: 9545
Re: Tråden til de små spørgsmål
Kan man bruge græsk yoghurt i stedet for ymer? Det er til en pølsehornsdej.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Sorenspige skrev:Kan man bruge græsk yoghurt i stedet for ymer? Det er til en pølsehornsdej.
Ja, det tror jeg godt, du kan. Som regel kan man sagtens udskifte surmælksprodukter med hinanden i bagning. Det har jeg ofte gjort i hvert fald.
3
- lillebjoern
- Indlæg: 5401
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 15:39
- Kort karma: 705
- Likede indlæg: 10435
Re: Tråden til de små spørgsmål
Hurtigt (og lidt haste-agtigt) spørgsmål. Johannes har 1-års fødselsdag i morgen og skal dele ud i vuggestuen. De er allesammen ret små, så jeg tænkte jeg ville lave denne "bolleslange", som er nem for dem at spise og som ikke er vildt ukendt. MEN - for at få den der tynde glasurstreg på slangen, er det så OK at bruge en frysepose med hul i? Og hvordan laver jeg en glasurkonsistens, som ikke flyder helt ud?
Og hvis I har idéer til, hvad kan man bruge som pynt i stedet for smarties, så er jeg også totalt klar på dét...
Og hvis I har idéer til, hvad kan man bruge som pynt i stedet for smarties, så er jeg også totalt klar på dét...
Du har ikke de nødvendige tilladelser til at se vedhæftede filer i dette indlæg.
0
If you love something, set it free. Unless it’s a tiger.
Re: Tråden til de små spørgsmål
lillebjoern skrev:Hurtigt (og lidt haste-agtigt) spørgsmål. Johannes har 1-års fødselsdag i morgen og skal dele ud i vuggestuen. De er allesammen ret små, så jeg tænkte jeg ville lave denne "bolleslange", som er nem for dem at spise og som ikke er vildt ukendt. MEN - for at få den der tynde glasurstreg på slangen, er det så OK at bruge en frysepose med hul i? Og hvordan laver jeg en glasurkonsistens, som ikke flyder helt ud?
Og hvis I har idéer til, hvad kan man bruge som pynt i stedet for smarties, så er jeg også totalt klar på dét...
Lav glasuren af en pasteuriseret æggehvide og flormelis og pisk den med elpiskeren. Du kan sagtens bruge en frysepose.
Måske kan man pynte med sådan nogle frugtsnacks der ligner vingummier (lidt), hvis det ikke skal være slik?
1
- lillebjoern
- Indlæg: 5401
- Tilmeldt: 13. aug 2015, 15:39
- Kort karma: 705
- Likede indlæg: 10435
Re: Tråden til de små spørgsmål
Lys skrev:lillebjoern skrev:Hurtigt (og lidt haste-agtigt) spørgsmål. Johannes har 1-års fødselsdag i morgen og skal dele ud i vuggestuen. De er allesammen ret små, så jeg tænkte jeg ville lave denne "bolleslange", som er nem for dem at spise og som ikke er vildt ukendt. MEN - for at få den der tynde glasurstreg på slangen, er det så OK at bruge en frysepose med hul i? Og hvordan laver jeg en glasurkonsistens, som ikke flyder helt ud?
Og hvis I har idéer til, hvad kan man bruge som pynt i stedet for smarties, så er jeg også totalt klar på dét...
Lav glasuren af en pasteuriseret æggehvide og flormelis og pisk den med elpiskeren. Du kan sagtens bruge en frysepose.
Måske kan man pynte med sådan nogle frugtsnacks der ligner vingummier (lidt), hvis det ikke skal være slik?
Lifesaver! Tak Og god idé med de frugtsnacks. Er helt ny på baby/børnesnack-området...
0
If you love something, set it free. Unless it’s a tiger.
Re: Tråden til de små spørgsmål
Findes der en færdiglavet brun sovs der er nogenlunde? Vi taler ikke om fra en slagter, men heller ikke pulver.
Det er til frikadeller, rødkål og kartofler
Det er til frikadeller, rødkål og kartofler
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
MissB skrev:Findes der en færdiglavet brun sovs der er nogenlunde? Vi taler ikke om fra en slagter, men heller ikke pulver.
Det er til frikadeller, rødkål og kartofler
Jeg er glad for denne:
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
Flora skrev:MissB skrev:Findes der en færdiglavet brun sovs der er nogenlunde? Vi taler ikke om fra en slagter, men heller ikke pulver.
Det er til frikadeller, rødkål og kartofler
Jeg er glad for denne:
Tak for svar. Den er jeg også vild med. Jeg mangler dog en brun sovs, ikke rødvin.
0
- didas
- Indlæg: 2145
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 09:28
- Kort karma: 404
- Geografisk sted: Amager
- Likede indlæg: 5792
Re: Tråden til de små spørgsmål
MissB skrev:Findes der en færdiglavet brun sovs der er nogenlunde? Vi taler ikke om fra en slagter, men heller ikke pulver.
Det er til frikadeller, rødkål og kartofler
Jeg synes Føtex' på glas er ganske udmærket Jeg pepper den nogen gang op med lidt færdig fond. I vores lokale står den ved siden af pasta osv.
0
I was dropped as a baby into a pool of awesomeness and glitter
Re: Tråden til de små spørgsmål
Børnene vil have kartoffeldeller til aftensmad, nogle bud på proteinrigt vegetarisk tilbehør til? Min hjerne er helt tom i dag.
0
Re: Tråden til de små spørgsmål
godtnavn skrev:Børnene vil have kartoffeldeller til aftensmad, nogle bud på proteinrigt vegetarisk tilbehør til? Min hjerne er helt tom i dag.
Edamamebønnepure - blend edamebønner med hvidløg, citronsaft, olivenolie og frisk basilikum.
0
- Skorstenen
- Indlæg: 4909
- Tilmeldt: 23. maj 2016, 15:58
- Kort karma: 553
- Likede indlæg: 8840
Re: Tråden til de små spørgsmål
MissB skrev:Findes der en færdiglavet brun sovs der er nogenlunde? Vi taler ikke om fra en slagter, men heller ikke pulver.
Det er til frikadeller, rødkål og kartofler
Sikkert for sent nu, men remas på glas er helt fin. Jeg spæder den dog med vand, jeg synes den er tyk og lidt stærk
0
- Daine
- Indlæg: 24648
- Tilmeldt: 19. aug 2015, 18:57
- Kort karma: 3203
- Geografisk sted: Midtjylland
- Likede indlæg: 36859
Re: Tråden til de små spørgsmål
Skorstenen skrev:MissB skrev:Findes der en færdiglavet brun sovs der er nogenlunde? Vi taler ikke om fra en slagter, men heller ikke pulver.
Det er til frikadeller, rødkål og kartofler
Sikkert for sent nu, men remas på glas er helt fin. Jeg spæder den dog med vand, jeg synes den er tyk og lidt stærk
Coop365 har en på glas som jeg altid bruger, den er god. Koster omkring 13 kroner. Jeg putter en smule ribsgelé i, og har jeg noget væske fra det kød jeg tilbereder (feks. fra flæskesteg), så putter jeg lidt af det i også. Men den smager fint uden
0
"I en tid med så meget ondskab, må vi passe på kærligheden", citat: Hr. Aurland
Jo mere viden man tilegner sig, des mere ved man, at der er ting man ikke ved. Ting man før ikke anede at man ikke vidste, ved man nu, at man ikke ved.