Persnikedy skrev:kidkomb skrev:Hilfe!
Jeg har lige bagt en kage. Eller det er nogle timer siden nu.
Sådan en hasselnødderig brownie-agtig een. Den er goood
Den har stået og kølet af og sat sig, så den er helt rigtig brownie-agtig, men stadig sprød på toppen.
Så:
Hvordan skal jeg opbevare kræet indtil den skal spises imorgen aften??
På køkkenbordet, som nu, men med stram sølvpapir om (tesen er at den beholder konsistensen og sprødheden)
Skal jeg komme den i køleskabet i noget tætsluttende?
Eller hur?
Jeg er virkelig dårlig til, at bage. De 3 første gange jeg bagte denne kage var den helt rå i midten. Som i helt rå, uforfalsket skøn kagedej Men det var jo ikke ligesom det, der var meningen.
Så nu hvor jeg har fremtryllet det perfekte eksemplar, så skal den død og pine var lige så perfekt imorgen!
Jeg ville lade den stå på køkkenbordet pakket ind, det gør jeg altid med mine kager og der har aldrig været noget at klage over. Kager har for det meste ikke godt af for kolde temperature med mindre der fx er en ostecreme ovenpå som ikke kan klare at stå i alm køkkentemperature
Præcis, hvad jeg tænkte. Du er min kage-heltinde Tak!